איפה אתן קונות סבון?

עלמה7

New member
אני חשבתי לקנות את הסבון של ג'מילה,

אבל מצאתי בסופרפארם מבצע של שניים בעשרים ש"ח, שזה די הרבה. בבית של ביתיק קניתי בשבעה שקלים סבון (טבעי, נדמה לי משמן זית)באותו גודל - 100 גר', אאל"ט. גמרתי אותו על הכיס ועל התיק שעשיתי, ולשמחתי גיליתי שחבר של אבא שלי עושה סבונים משמן זית וצמחי תבלין שגדלים אצלו במשק (הוא מושבניק). כך שהשגתי עוד כמה חתיכות בחינם. אם יהיה עניין בקנייה מרוכזת, אוכל לברר איתו מחירים וכמויות.

Lורליי

New member
איפה אפשר לקנות את הסבון של ג'מילה?

יש לך מושג מה יהיה המחיר? והסבון שקנית אצל טל, איזה סבון זה? איפה עוד אפשר לקנות אותו? אני צריכה לקנות דחוף- מחר.

עלמה7

New member
כפי שכתבתי -

את הסבון של ג'מילה אפשר לקנות בסופרפארם, אם זה לא במבצע שאני קניתי (2 בעשרים ש"ח), אז המחיר הרגיל הוא 2 בארבעים ש"ח. אפשר להשיג את הסבון של ג'מילה בעוד שני מקומות יחודיים - בחנות המפעל בתפן (הייתי, אתן לא מאמינות איזה ריח טוב יש במפעל הזה) ובחנות המפעל בפקיעין. בתפן יש סבונים עקומים ב- 10 ש"ח וסבונים קובייתיים ב- 15 ש"ח במגוון ריחות נעימים. הסבון שקניתי אצל טל הוא סבון שמן זית, אאל"ט. אין לי מושג איפה עוד אפשר לקנות אותו. אם את מתעקשת על סבון טבעי, אז יש גם סבוני ירדן, שאמנם יקרים יותר מג'מילה, אבל גדולים יותר. אפשר למצוא אותם בכל סופרפארם.

בשוק בירושלים

יש סבון שמן זית. בלוק די גדול עולה 5 ש"ח. הסבון נעים ביותר לעבודה ולא מיבש בכלל את הידיים. בחנות לכלי בית ברחוב האפרסק.

למעלה