איפה אתן?
ד דפי26 New member 15/10/02 #3 שיחקת אותה!!! תשתמשי בכפפות שלא יהיו סימנים. חוץ מזה איך תגיע הביתה אם אין יותר כרכרות? אולי פילה תיקח אותך!
שיחקת אותה!!! תשתמשי בכפפות שלא יהיו סימנים. חוץ מזה איך תגיע הביתה אם אין יותר כרכרות? אולי פילה תיקח אותך!
F fila New member 15/10/02 #17 דפי, הבנתי את הראש שלך......./images/Emo153.gif את חושבת שזה מוזר להסתובב עם כרכרה בחוצות העיר???? את ממש מוזרה!
דפי, הבנתי את הראש שלך......./images/Emo153.gif את חושבת שזה מוזר להסתובב עם כרכרה בחוצות העיר???? את ממש מוזרה!
ד דפי26 New member 15/10/02 #8 איך את יודעת?לא לימדתי! את בטוחה שאת מסוגלת להכין לבד ביצה קשה? את יודעת מה אני אוהבת? אחרי שאני מכינה את המלאווח אני מכינה ביצה עין ושמה עליו ואז אני משתמשת במלאווח מסביבב כמו לחם וטובלת בעין.יאמי.
איך את יודעת?לא לימדתי! את בטוחה שאת מסוגלת להכין לבד ביצה קשה? את יודעת מה אני אוהבת? אחרי שאני מכינה את המלאווח אני מכינה ביצה עין ושמה עליו ואז אני משתמשת במלאווח מסביבב כמו לחם וטובלת בעין.יאמי.
מ *מור New member 15/10/02 #9 ../images/Emo8.gifמה איך אני יודעת? ביצה קשה זה בא מבית אמא. אני שמה לב שאת את ממש מוכשרת בכל מה שקשור לביצים, כמה חביתות את יודעת לעשות?
../images/Emo8.gifמה איך אני יודעת? ביצה קשה זה בא מבית אמא. אני שמה לב שאת את ממש מוכשרת בכל מה שקשור לביצים, כמה חביתות את יודעת לעשות?
א אמיקה New member 15/10/02 #11 דפי´לה מלכת הבייייצות משהייתי ילדה תמיד היה נראה לי אכזרי לדקור לחביתה בעין.. מה ת´אומרת? לא יכולה להשתחרר מהטראומה
דפי´לה מלכת הבייייצות משהייתי ילדה תמיד היה נראה לי אכזרי לדקור לחביתה בעין.. מה ת´אומרת? לא יכולה להשתחרר מהטראומה
נ נועה וגיא New member 15/10/02 #14 אני כאן הייתי בישיבה וחזרתי אם המון מטלות לדו"ח שצריך לצאת הערב, אבל גם עם המון מחמאות על הטיוטה הנוכחית של הדו"ח, הרמה הכללית ומהירות ההגשה. האמריקאים ממש מצחיקים בצורך הכפייתי שלהם בחיזוקים חיוביים.
אני כאן הייתי בישיבה וחזרתי אם המון מטלות לדו"ח שצריך לצאת הערב, אבל גם עם המון מחמאות על הטיוטה הנוכחית של הדו"ח, הרמה הכללית ומהירות ההגשה. האמריקאים ממש מצחיקים בצורך הכפייתי שלהם בחיזוקים חיוביים.