איפה את כשאני צריכה אותך

shirkush

New member
איפה את כשאני צריכה אותך ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

את יודעת שאם המצב היה עכשיו הפוך אני הייתי פה בשבילך....
תמיד אומרים שיודעים אם חברה היא חברה טובה אם היא נמצאת איתך ברגעים הקשים, ודווקא את, שממך כ"כ ציפית, לא היית איתי.... והרי ידעת שקשה לי אחרי הפרידה ממנו ושאני לא מפסיקה לבכות בלילות, עדיין, אחרי שעברו 3 שבועות... אמנם דיברנו המון בטלפון, אבל את יודעת שמה שהכי רציתי ממך זה
גדול גדול..... לפעמים אני מרגישה כאילו החבר שלך הוא תמיד הראשון לפני כולם, לפני המשפחה, החברות.... כמה פעמים כבר ביקשת ימי חופש בעבודה רק בשביל להיות איתו.... ומה איתי
שלא תחשבי חלילה שאני מקנאה בך על זה שכרגע לך יש חבר ולי אין.... אני מאוד מאושרת בשבילך.... באמת !!!!! כשסיפרתי לך את מה שאני מרגישה הצלחת איכשהוא להפיל הכל עליי כאילו אני אשמה.... קודם כל התעצבנת שרק עכשיו אני מספרת לך שנפגעתי - רק אחרי 3 שבועות.... ואני כתגובה אמרתי שאני לא צריכה לבקש ממך שתהיי פה בשבילי...את הרי חברה שלי ואת צריכה לעשות את זה לבד.... בדיוק כמו שלא אומרים לחבר שיגיד שהוא אוהב... כי זה צריך להיות לו מובן שאם כך הוא מרגיש אז הוא יגיד לבד.... ואח"כ טענת שאני זאת שמתרחקת ממך ודוחה כל הצעה שלך.... ונפגעתי - את לא מתארת לעצמך כמה.... והבנת את זה... והתנצלת בערך 100 פעמים.... אבל זה כבר לא יעזור, עדיין לא היית פה בשבילי כשכ"כ הייתי צריכה אותך...
אל תדאגי אני לא אזכור לך את זה לכל החיים.... הרי את החברה הכי טובה שהייתה לי אי-פעם וגם תהיי.... ואני מאוד מאוד אוהבת אותך ולא רוצה לאבד אותך...

הדרומית

New member
כן,

אני מכירה את ההרגשה. כל מה שאני יכולה להציע לך, זה שתמשיכי לאהוב אותה, כי היא בנאדם בידיוק כמוני, ובידיוק כמוך... כמו כולנו. והיא גם עושה טעויות והיא תמשיך לעשות טעויות.. תסלחי לה. ואל תשמרי לה על זה טינה... אבל (כמו תמיד יהיה אבל גדול), בראש ובראשונה תסמכי על עצמך, ואח"כ על החברות... שולחת לך חיבוק גדול

עליות וירידות

מערכות יחסים טבען להשתנות... הזמנים משתנים... האינדיבידואלים משתנים... החוויות משתנות... לפעמים קל יותר, לפעמים קשה יותר לפעמים מתרחקים ולפעמים מתקרבים אבל עם החברות אמיצה וחזקה היא תשאר לזמן רב מאוד ותחזיק את כל הטלטלות והסערות שיעברו אותה. צריך סבלנות, הרבה אהבה והבנה... את לא תאבדי אותה אם לא תרצי ותדאגי לכך שהיא יודעת ותדע מזה... אין כמו לספר על המועקות מאשר לשמור אותן בבטן... בסוף הכל מתפוצץ בדרכים הרות אסון... אז אל תכתבי מכתב למגירה, תכתבי מכתב אליה... דברי על זה, ואם אחרי הסערה הזאת החברות תאבד, יהיה לך הרבה על מה לחשוב... שיהיה בהצלחה...

למעלה