איפה את ?

לב בוער

New member
איפה את ?

ניהיתי בן אדם - אני עובד . . - חוזר לדירה . . . - יושב מול הטלביזיה ובוכה . . . - איפה את ?

פיות-מת עליהן

o fyre hair o blazing noon o sun of morn that bursts to bloom in sullen skies with colors strewn and o'er all the land to loom

s h o o s h a

New member
מעופפת

הבוקר כבר חלף ועמו עוד יום תם, עבר, נגמר וכמו הפיות שמרחפות להן בין עננים גם אני מעופפת

למעופפת

'Sleep my dears, now. Sleep and dream, and know that things aren't what they seem. The little death,' she says, she sighs, 'is worth a thousand waking lives.' Stephanie PM

אש אש

New member
../images/Emo24.gifתמיד היית בנאדם.

עכשיו אתה עושה סדר בחיים סדר בראש, בטח שהדמעות זולגות היום מגעגוע, מחר מאושר פרוע:)

אלמרה

New member
../images/Emo70.gif שום דיון פוליטי כאן בבקשה!

בניגוד לתקנון הפורום ועל כן - הודעה זו תימחק!

לפני שתעיף אותי רק שתדע

אין צורך בניהול דיון.ידוע לי שיש תקנון אבל יש גם היגיון. סה"כ אפשר לשתף ברחשי הלב בלי ויכוחים, ולפי רמת הפורום אפשר בהחלט להביע דעות בלי ויכוחים.נושא ההתנתקות הוא לא משהו שבשיגרה. שנית בעידן המודרני הפולטיקה היא דבר חשוב בחיינו שמשפיעה על חיינו ואי אפשר להתעלם מזאת.אולי צריך לשנות תקנון. שלישית אתה מוזמן להעיף אותי אבל בבקשה בלי נחיתה קשה.

אלמרה

New member
אני חלילה לא מעיף אף אחד אבל אין לי

שום כוונה להשאיר כאן את הבמה לדיונים פוליטיים לצורך זה ישנם המון פורומים של אקטואליה בתפוז. כן, שילה1 את יודעת למה.

היום בתפוז

הערב ב-20:00 אלון חזן, מנהל העל של מ.ס. אשדוד יענה לשאלותיכם ב- blogtv. ניתן להשאיר לו שאלות בפורום כדורגל
ב-21:00 תתקיים התוכנית של הנומרולוגית שרון מור שתייעץ לכם במספרים בנושא זוגיות ואהבה. השידור יתקיים ב- blogtv

למעלה