בוזיתוש קסומה../images/Emo24.gif
צר לי, על הימים שאת עוברת, בטח שתרגישי חסרת כוחות ומרוקנת, ימיי אבל קשים, געגוע לאמא, מלחמה עם הבוס, אלרגיה שלא עוברת ועכשיו גם חברה במצב רע ועוד מיני חוסרים וקשיים שאין צורך להכניסם.. ללא ספק קשה לישון בנחת גם אם עייפים מאד, כמובן שהמצב מביא איתו תשישות ואיתם צריך להמשיך ולהתמודד שוב, עם הכל.. אני שמחה וגאה לראות שאת יודעת לשים גבול נכון: לטפל בעצמך, לתת לך, לאהוב אותך, לדאוג לך .. למרות הקושי... חשוב לי.. אדגיש שוב ח ש ו ב ל י מאד שתזכרי, אל מול כל הנתינה שלך, האוצר הענק הזה שטמון בך, החיזוקים האין סופיים, האהבה והאור... שאת משרה פה, מגישה על מגש של זהב את כולך.. קחי אליך, השתמשי ביכולת המופלאה הזו להתחזק ואנא תני לנו להחזיר לך ולו במעט ממה שזכינו לקבל ממך. אל תרגישי צורך לתת לנו בשעתך הקשה, ואם מסיבה של בחירה את רוצה להעלם, אכבד מאד את רצונך, אבל משהו קטן במשפטים שלך.. כאבו לי.. את לא צריכה להיות תומכתתתתתתת, את לא מחוייבת להיות חזקה בשביל כולם,נצלי תמקום החם הזה לשחרר, אל תשכחי כמה אהובה את פה, אנחנו פה איתך, נקבל אותך בכל מצב.. בחיוכך, בעצבותך, כעסך.. וגם העלמותך... שולחת אליך את מה ששלחת אלי לפני יום וביקשת שאשלח לכולם.. אני חושבת שבשם כולם אני מחזירה אליך ---->