איפה בוזי נעלמה לנו???

בוזיקית

New member
נשמות טובות ויקרות שלי...

חברה שלי ניסתה אתמול להתאבד וכמעט שהצליחה. זה כואב לי. אני מרגישה מרוקנת. בבקשה תבינו אותי. ובנוסף לכך היא החליטה שאינה רוצה אותי בחייה עוד. אולי עדיף ככה, אבל הדאגה... הדאגה... תודה מקסימות שאני חסרה לכן, זה מרגש אותי. גם העובדה שאני ישנה כשעה בלילה בממוצע אינה מיטיבה עמי. אז אני טיפונת מורידה פרופיל, קצת פחות תומכת עכשיו, כי חוץ מלשלוח אייקונים של פרח או של חיבוק אני מרגישה קצת חוסר יכולת לתמוך, כוחותי דלים מאוד יקירות. אנא אל תכעסו עלי. עלי לטפל בעצמי. פעם אחת בחיים לחשוב גם על בוזי. לטפל בה. להשכיב אותה לישון מוקדם. לתת לה אוכל בריא ומזין. לאהוב אותה. אני מנסה. כמה שזה קשה.....

בוזיתוש קסומה../images/Emo24.gif

צר לי, על הימים שאת עוברת, בטח שתרגישי חסרת כוחות ומרוקנת, ימיי אבל קשים, געגוע לאמא, מלחמה עם הבוס, אלרגיה שלא עוברת ועכשיו גם חברה במצב רע ועוד מיני חוסרים וקשיים שאין צורך להכניסם.. ללא ספק קשה לישון בנחת גם אם עייפים מאד, כמובן שהמצב מביא איתו תשישות ואיתם צריך להמשיך ולהתמודד שוב, עם הכל.. אני שמחה וגאה לראות שאת יודעת לשים גבול נכון: לטפל בעצמך, לתת לך, לאהוב אותך, לדאוג לך .. למרות הקושי... חשוב לי.. אדגיש שוב ח ש ו ב ל י מאד שתזכרי, אל מול כל הנתינה שלך, האוצר הענק הזה שטמון בך, החיזוקים האין סופיים, האהבה והאור... שאת משרה פה, מגישה על מגש של זהב את כולך.. קחי אליך, השתמשי ביכולת המופלאה הזו להתחזק ואנא תני לנו להחזיר לך ולו במעט ממה שזכינו לקבל ממך. אל תרגישי צורך לתת לנו בשעתך הקשה, ואם מסיבה של בחירה את רוצה להעלם, אכבד מאד את רצונך, אבל משהו קטן במשפטים שלך.. כאבו לי.. את לא צריכה להיות תומכתתתתתתת, את לא מחוייבת להיות חזקה בשביל כולם,נצלי תמקום החם הזה לשחרר, אל תשכחי כמה אהובה את פה, אנחנו פה איתך, נקבל אותך בכל מצב.. בחיוכך, בעצבותך, כעסך.. וגם העלמותך... שולחת אליך את מה ששלחת אלי לפני יום וביקשת שאשלח לכולם.. אני חושבת שבשם כולם אני מחזירה אליך ---->

בוזיקית

New member
אויש סגולי סגולי...

תודה! גבירותי ורבותי - יש נכס ענק לפורום הזה - סגלגלת שלנו!!! הריעו לה!!! בתופים ובמצלתיים! אשה אמיצה, גיבורה, מעודדת, נפלאה... את ממש לא חלודה את חלד = (עולם ומלואו) ואולי כדאי שתשני כבר את השם בהתאם... מלים כדורבנות, אבל במובן החיובי. תודה שאת מקבלת אותי כמות שאני. תודה על היותך. תודה לכל הפורום המקסים הזה. אוהבת אתכם. אני נכנסת למקלחת עכשיו ומיד אחרי זה לישון - הלוואי שהפעם זה יצליח...

../images/Emo163.gifבוזי בוזי לה לה לה

הנה לכבודך נולד ניק חדש... נואו מור חלודה סגולה, הפכתי נוצתית.. יפה לי???

למעלה