איפה ביפן

spflyer

New member
איפה ביפן

הכי כדאי לקנות ספרים? אני טס לשם בשבוע הבא. יש מפגשים שם? מועדון? תודה

gaharoni

New member
יפן מקום גדול

אם תהיה בטוקיו, כדאי לך מאוד לבקר ב-Origami House, שמדפיסים את החוברות וספרי הכנסים של הטנטיידן, כמו גם את סדרת I Love Origami המשובחת. כמו כן, קבוצת הטנטיידן מקיימת בטוקיו מפגש כל תחילת חודש ב- Bunkyo Civic Center. אני לא יודע בדיוק מתי, אבל בדוק באתר שלהם. תהנה!

spflyer

New member
תודה רבה!

אהייה שם בתחילת החודש... האם המחירים ב ORIGAMI HOUSE זולים יותר מאשר בחנויות הספרים? והאם ניתן לקנות שם גם ספרי אוריגמי לא מהוצאת origami house? אשמח לקבל עוד המלצות לגבי טוקיו!

giladznaor

New member
כן!

המחירים של זפרים בהוצאת הORIGAMI HOUSE הרבה יותר זולים שם, וספרים אחרים בד"כ יותר זולים מאשר בחנויות מחוץ ליפן. יש שם מגוון מכובד של ספרים, בכל הרמות, אבל זהו כמעט המקום היחיד שניתן להשיג ספרים ברמה גבוהה. כמו כן, יש שם מגוון רחב מאוד של ניירות, כולל נייר פויל יפני בגודל 35 ס"מ (מומלץ בחום). וכמובן, שיש שם תצוגה של כמה מדגמי האוריגמי המרשימים ביותר הקיימים. אה, כן, וגם סאטושי קמיה עובד שם, אז סביר להניח שתפגוש אותו. יש את חנות Takeo, שאת מיקומה המדוייק אינני זוכר, שמוכרת ניירות (לא רק לאוריגמי), עם מגוון פשוט עצום של ניירות, שניתן לקנות בגליונות גדולים (לא חתוכים לריבועים). בערך באותו איזור יש את חנות הITO-YA, שהיא חנות ענקית לציוד משרדי, הממוקמת במספר בניינים סמוכים. באחד מהם, בקומה האחרונה, יש דפי אוריגמי וגם דפים מלאכת יד באיכות מעולה. לבסוף, יש חנות שמוכרת דפי אוריגמי לחנויות אחרות, אבל ניתן גם לקנות שם דפים במחירים מאוד מאוד זולים באופן פרטי, והמגוון פשוט מדהים. לצערי, אינני זוכר את המיקום המדוייק ולא את השם. בכל מקרה, כדאי לשאול בORIGAMI HOUSE, הצוות שם מאוד נחמד ומסור, אם כי האנגלית היא, בידוע, שפה קשה. בהצלחה!

bshuval

New member
יפן

כולי מלא קנאה! לכמה זמן אתה נוסע ליפן? אני מציע שתשלח הודעה לO-list. מישהו כנראה יענה לך וינסה לעזור לך. תנסה גם ליצור קשר עם Deborah Forman-Takano, אמריקאית שגרה ביפן, או עם HATORI Koshiro, חבר דובר אנגלית באגודת טנטיידן (וגם מקפל מצוין. לאחרונה סיפרו לי שבאחד הכנסים היא נראה שקוע וטרוד במשהו ולכשנשאל ענה כי הוא פשוט מנסה לקפל פגסוס מאחורי הגב...) אם אתה צריך כתובות אימייל שלהם, פנה אלי באופן פרטי.

matanbi

New member
איזה כיף לך

שאתה נוסע ליפן וגם שיהיה לך את ההזדמנות לקנות דפים מצויינים וספרים,אני לפני יומיים קיבלתי מיפן את הספר המצויין של רוברט לאנג-ספר החרקים השני שלו.ובנתיים קיפלתי את הפרפר,אבל אני בדרך לסיים עוד כמה דברים בו,הספר ממש לא מומלץ למתחילים ,אלא רק למתקדמים כי הוא מאד מסובך,אבל למי שמסוגל הוא שווה את המאמץ.

למעלה