איפה בקנדה להתיישב ?

רונה96

New member
איפה בקנדה להתיישב ?

בימים האחרונים קיבלנו PR לקנדה. מאחר ולא היינו מעולם בקנדה ואין לנו שום שמץ לגבי המדינה הזאת, נשמח אם תוכלו לעזור לנו בהכוונה באיזה אזור כדאי להתיישב (ואני מודעת לכך שזאת מדינה ע-נ-ק-י-ת) - אני אנסה להגדיר מה בדיוק אנחנו מחפשים או באיזו אווירה היינו מעוניינים לחיות: חשוב לנו שהטמפרטורות יהיו הגיוניות (עד -2 נסבל. לא פחות), עדיפות לאזור ספר, אך עדיין עם מרחק סביר ל"עיר הגדולה" ולמקומות תעסוקה אפשריים, מקום שבו תהיה אפשרות בבוא הזמן לרכוש בית עם שטח אדמה ולא באזור צפוף (ראינו למשל שב BC המחירים מטורפים !!), ובעיקר באזור פסטורלי בלי מפלצות בטון וגורדי שחקים סטייל ניו יורק. המחשבה הייתה אזור BC, אבל מחירי הדירות בשמיים והעיר נקובר נראית מאיימת. מקווה שהשאלה לא כללית מידיי ותוכלו לפחות לתת רעיונות למקומות שכאלה. בעבר התעניינתי כאן באזור Okanagan Valley ופסלו אותה מייד. אודה לכל פיסת מידע

אין למעט BC שום מקום בקנדה שיש בו מזג אויר

ממוזג. גם ב BC , יש מקומות שמרוחקים עד שעה וחצי מעירים גדולות, שיש בהם מזג אויר סביר ומחירי נדל"ן שפויים, האם יש לכם כושר התפרנסות במקומות האלה? זה תלוי במקצועות שלכם כשכירים, או ביכולת לפתוח עסק עצמאי. דעי לך שבאונטריו יש הרבה מקומות כפריים במרחק של שעה ורבע נסיעה מטורונטו, עם שטחי דשא גדולים, ומחירים שפויים. והקור? הבתים מבודדים, בכל מקום מחומם , וסקי זה ספורט כפי שאפשר לעשות כל סוף שבוע מינואר עד אפריל. אז בחוץ יש מינוס 12, מה זה נוגע לי? אני בפנים.

למעלה