איפה בראשון יש מקום נורמלי למינגול?
A amickyaa New member 25/4/04 #3 יש הרבה איי תנועה.....חחחח ../images/Emo13.gif תבחרי איזה אי ככה,מפואר עם מדשאה יפה.....ליד רמת אליהו או במערב,באמת לא חסר...... בהצלחה במינגול !!!!! חחחחח יהיה קצת פיח מהמכוניות העוברות,אבל זה ממילא לא חשוב.... חג עצמאות שמח !!
יש הרבה איי תנועה.....חחחח ../images/Emo13.gif תבחרי איזה אי ככה,מפואר עם מדשאה יפה.....ליד רמת אליהו או במערב,באמת לא חסר...... בהצלחה במינגול !!!!! חחחחח יהיה קצת פיח מהמכוניות העוברות,אבל זה ממילא לא חשוב.... חג עצמאות שמח !!
C cobainos New member 25/4/04 #6 יש כמה פארק הזיכרון..אני לא יודע אם אפשר שם או לא ספורט-כיף...בטח יהיה כל כך ריק מאנשים שפשוט חבל ללכת לשם..חחח עזבי ראשון יש מספיק מקומות ויש לכם מכונית
יש כמה פארק הזיכרון..אני לא יודע אם אפשר שם או לא ספורט-כיף...בטח יהיה כל כך ריק מאנשים שפשוט חבל ללכת לשם..חחח עזבי ראשון יש מספיק מקומות ויש לכם מכונית
ח חןשסק New member 26/4/04 #9 אם יש מכונית אבל אין כוח לפקקים אז פשוט תארגני לך איזה מנגל בחצר, כי את לא תוכלי למצוא מקום נורמלי לנפנף בו... גם ככה אין הרבה פה בראשון.
אם יש מכונית אבל אין כוח לפקקים אז פשוט תארגני לך איזה מנגל בחצר, כי את לא תוכלי למצוא מקום נורמלי לנפנף בו... גם ככה אין הרבה פה בראשון.