איפה בריסקר?

lio13

New member
איפה בריסקר?

לדעתי מרק בריסקר הוא אחד השחקנים הכי חשובים השנה של מכבי, הוא ישחק הרבה בעמדה מס`3 ולמכבי אין שחקן קלאסי לעמדה הזו (הבעיה המרכזית של מכבי בשנים האחרונות ). אפשר לראות שבמשחקי האימון הוא פשוט לא היה (הערב קלע 5) אומנם בפיינל פור הוא הוכיח שיש לו ביצים מברזל אבל נראה לי שהשנה יהיו פחות סבלנים אליו. נ.ב נעלמו עוד שני שחקנים, ראדוביץ שאין מה להגיד יש לו יד עצבנית אבל הוא שחקן די טיפש (רק לראות אותו מכדרר למתפרצת כשהראש שלו תקוע בריצפה יכול להביא את העצבים) והשחקן השני הוא גור שלף שכל מה שנתן לומר עליו שהוא נעלם שלושה חודשים מאוחר מדי!(אריאל אמר בחדשות הספורט ששלף לא היה אמור להמשיך לשחק במכבי השנה).

roy_ma

New member
כל שחקן משחק 15-20 דקות.

קשה לאמוד את התרומה כך, חוץ מזה, פארקר הוא 3 נפלא, וברוב המשחקים הוא מתפקד כ- 3.

lio13

New member
איך אתה יודע?

שפארקר משחק 3 הרי לא ראית את המשחקים? אני אומר לך במלוא האחריות פארקר יותר טוב בתור 2. ובכל מקרה כדי שפארקר ישחק שלוש חייבים שעל המגרש יהיו אריאל ושארפ או בורשטיין אבל בד``כ ליד פארקר ואריאל משחקים בריסקר שלף וראדוביץ וגם נדב (אם האפמן וצ`ורה על המגרש יחד) ולכן פארקר משחק 2 ומי והשחקן שישחק 3 בצורה דומיננטית הוא בריסקר ולדעתי (עד כמה שאפשר לקבוע ממשחקי אימון שגם אותם לא רואים)הוא לא פותח את העונה טוב והלוואי שאטעה.

basket

New member
טייס חלל

שבריסקר ישחק 3 אז אני אטוס לחלל. בריסקר לא ישחק 3 בשום סיטואציה. בריסקר לא יכול לקחת אף אחד לסל וחוץ מלהפציץ מבחוץ אין לו מה לעשות על המגרש.

lio13

New member
תתכונן למבחנים לאפולו 13

הרי כל השנה שעברה הוא שיחק 3 , אולי כדאי שתראה קלטות וידאו משנה שעברה ואז תבין!

basket

New member
אלק 3

זה שהוא היה על הפרקט ולא היה 3 למכבי זה לא אומר שהוא שיחק 3.הוא מעולם לא שיחק 3 . הוא שיחק 1/2 פינה שזה לא 3 . ובבקשה אל תשלח אותי לראות קלטות אני מעדיף את אפולו...

צר לי , בריסקר הוא 3 יותר

מ- 2 וכנראה שאתה אכן לא היית איתנו בשנה שעברה , עדיין לא מאוחר להשיג קלטות !

boca

New member
הברה קטנה

במכבי בעונה שעברה לא היה 3 מוגדר... שיחקו רכז (מקדונלד) ושני חצאי פינות. תפקידים 2 ו-3 לא היו מוגדרים במכבי, והחליפו שם תפקידים בריסקר, שארפ ואפילו שפר.

קלטות למכירה

כל המשחקים הכי חמים, פאוק, בולוניה, ברצלונה, פאנתינאיקוס ואפילו הנצחון ב40 נגד ירושלים!! רק היום

תגיד.....

מה עשית שנה שעברה בימי חמישי בערב? ראית את הערוץ המתחרה או נסעת לטייל בחוצות הארץ?

basket

New member
מי טיפש

איך אתה יכול להגיד על שחקן שהוא טיפש? למה מי אתה שתגיד שרדוביץ טיפש?

למעלה