איפה דרורית, איפה?

אבא גאה

New member
איפה דרורית, איפה?

הנה, תקראי, ושלא נצטרך להגיד לך אחורי זה "אמרנו לך".... "...קבוצת חתולים רעבים בלוס-אנג'לס, ניסו לאכול את בעליהם, קשישה בת 86. זאת, לאחר שהאישה סבלה משבץ ולא יכלה לזוז קרוב לשבוע...."

איפה הדרורית???

אמרתי לך?

אבא גאה

New member
גם אני בתחילה חשבתי שזו היא

אבל אז נזכרתי שהיא לא גרה בלוס אנג'לס. כל שאר הפרטים נכונים? אולי הכתבים טעו בעיר? דרורית השמיעי קול.....

../images/Emo10.gif

למרבה הצער, קרה בהיסטוריה הלא מאד רחוקה, שבני אדם נאלצו לאכול בני אדם אחרים כדי לשרוד. אז מה לכם מהחתולים? בעיני הסיפור לא משעשע. הוא מזעזע.

טוסבר, יש לנו כאן בעיה מאוד

רצינית עם חתולופוביה מאוד עמוקה ושורשית. ועד שהם לא יבינו שהם בעצם חולי חתולים בארון כל מה שנותר לנו לעשות זה לשבת ולהנהן בראש ברחמים. PS באמת סיפור מזעזע.

tookmy

New member
אין כמו החתול שלי

ויש הרבה יותר מדי אנשים בעולם הזה שלא מבינים שחתול זה ה-דבר

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תשמעי, אני מתה על חתולים. חיה אצילית וטהורה. אבל מה לעשות, שאין כמו הכלבלובית שלי? (תשאלי את כל מי שכבר פגש.....)

אבא גאה

New member
אני מקווה שאת לא מתכוונת אלי

כי אני מאוד מאוד אוהב חתולים אפילו היתה לי חתולה אחת כשהייתי קטן לאיזה 10 שנים, קראו לה "טולי" והיא היתה ממש ממש מקסימה. לצערי הרב, בעלי אלרגי לחתולים, מה שלא ימנע ממני להביא חתול חשאי ביום שיימאס לי מבעלי
ובגלל הלארגיות שלו היו לנו המוני חמוסים

חתול זה ה-דבר

שעליו נאמר אין מיותר מחתול על הכר אם בלב המדבר חמור ינער הרי שיאמר חתול מכוער חצה את דרכי גנב מפיתי ואיפה החוטרא שיכה את השונרא?

tookmy

New member
אין כמו

בלילה קר חתול על הכר בלילה שומם החתול מחמם בלילה אחר החתול מגרגר כשהבוקר חושף החתול מלטף חוץ מזה, אם לא הוא הייתי ישנה לבד וככה איך שאני נכנסת למיטה הוא בא מחמם בטן, רגליים, גב אין כמו חתול מאוהב.

אלימות זה השלב האחרון

של החתולופובים. אחרי זה כבר אין דרך חזרה ומי יודע לאן זה ממשיך...

אתה קראתי לי???../images/Emo54.gif../images/Emo86.gif

כל הכתבים האלה לא מבינים שום דבר. החתולים בסך הכל ניסו להעיר את המסכנה.

למעלה