איפה האהבה שלי?

TRANCE ADDICT

New member
איפה האהבה שלי? ../images/Emo10.gif

BLACKFIELD-Where Is My Love? ? איזה שיר מעולה...בא בטוב עכשיו......

Apoca1ypse

New member
Devious movements in your eyes...

np: Opeth - Bleak =d בוא נהפוך את זה ל OFF וזהו

LightbuIb sun

New member
הקיצורי האלה:

Np- Now playing =d - זה סתם סמיילי. Bleak- שיר של אופת' שסטיבן שר בו חצי מהשיר בערך.

handlessman

New member
וואי באמת שיר חזק...

היה מעניין אם גם סטיבן היה מגראולר (המצאתי פועל ללעשות גראולים)

handlessman

New member
לא אמרתי שזה יהיה יפה...

רק אמרתי שזה יהיה מעניין לדעת איך זה נשמע... ורק שתדע, לאחד הגראולרים הטובים בעולם יש קול של כוסית! np: Sonata Arctica - Full Moon אחחח שיר כל כך טוב, וגם כל שאר השירים שלהם... אני פשוט לא יכול להגיד על שיר מסוים שהוא הכי טוב

handlessman

New member
ועכשיו, למה עברת?

יש כאלה ששואלים אותם והם אומרים "עזוב, עברתי לדברים כבדים וחזקים יותר..." כאילו הם התחילו מסיגריות, עברו לבאנגים ועכשיו הם בתוך ההירואין חח...

handlessman

New member
זו דעתך...

אני ממש אוהב את הכבדות שברקע עם השירה המרגשת / מלודית יותר (מאשר גראולים) או איך שתקרא לה... אני פחות מתחבר לדברים שהם כבר יותר מדי רועשים ואתה כבר לא מבין מה הולך שם, וכל השירים נשמעים לי אותו דבר...

שמע,

אני עברתי את כל מה שיש לעולם הרוק להציע. מקלאסי, דרך פרוג עד לפאוור ודת' מטאל. אבל יש את המוזיקה שלי. זאת שבדם שלי, שאני תמיד חוזר אליה.

Apoca1ypse

New member
אל תגזים, יש יותר מדי ז'אנרים מחורבנים

כמו דראון, נויז, דום או פיונרל דום בכל אופן יש להקות פאוור שאני מוכן לסבול (כמו סימפוני אוורגרי או אפילו קמלוט), הרוב סתם נשמע לי מוגזם ומהיר בטירוף יחד עם סיפורים מעאפנים על דרקונים יותר הפגנת טכניקה שמבוססת על מוזיקה שטחנו אותה כבר 200 אלף פעם

לא מגזים בכלל.

ואגב, החומרים של סונטה בכלל לא על דרקונים. מקסימום על פינוקיו.

handlessman

New member
זה מה שאני אוהב בזה...

תכלס פחות מעניינת אותי הליריקה... תראו, הטווח של הלהקות והאמנים שאני שומע הוא לא ממש גדול ככה שאי אפשר להגיד שאני שומע סגנון מסוים - אני נחשף לאיזו להקה מסוימת ואני אוהב אותה אז אני שומע אותה

למעלה