איפה הבושה ?

cobainos

New member
היא לא קשורה לחיים רביבו

שמועה בלבד. אל תכפיש סתם...למרות שרביבו די מגעיל בלי קשר (למרות שהוא הכדורגל הכי טוב בישראל מאז שאני אוהב כדורגל)

די כבר לדבר שטויות ולהגיב לי !

כשאני אומר משו ורושם אותו אז זה אחרי מחשבה רבה ! רביבו היה שחקן טוב מאוד ! אבל ברקוביץ ישאר השחקן כדורגל הכי טוב בכל הזמנים רביבו היה רמה אחת מתחתיו ומשחקנים כמו אורי מלמיליאן וגיורא שפיגל שמוערכים יותר מרביבו האפאפס הזה וזאת כה קרובת משפחה של חיים רביבו, בכל המיילים בכל מקום עבודה מסתובבים תמונות עם פרטים שלה וזאת היא ! אז די ! לא מכפיש, מפיץ עובדה.

cobainos

New member
עוד אני מדבר שטויות?

דבר ראשון תירגע.אני אגיד את דעתי ואתה ממש לא זה שתמנע את זה ממני. רביבו\ברקוביץ' זה עניין של דיעה וזה שחקנים מסוג שונה. רביבו היה וירטואוז ובתקופה שהוא שיחק פה היה גם סקורר. ברקוביץ' יותר עושה משחק ומבשל. לרביבו היה הרבה יותר אופי ומסירות ולדעתי גם יכולות ושמר על פרופיל כשהיה שחקן וברקוביץ'...רחוק מזה וזה העיב עליו ומנע ממנו להגיע להישג כלשהוא\להיות אהוב בקבוצה כלשהיא בניגוד לרביבו. ומאיפה אתה יודע על כל הזמנים? מאיפה אתה יודע על שפיגל? לא היית כאן בתקופתם. ודיברתי על שחקנים בתקופה שאני רואה כדורגל, אז אל תקשקש דברים כמו "כשאני אומר משו ורושם אותו אז זה אחרי מחשבה רבה!" (רק הניסוח במשפט הזה לא מעיד על חשיבה של יותר מ3 שניות אבל נעזוב את זה) כי אפילו לא קראת עד הסוף. בקיצור, אל תבוא לריב איתי פה, וזה פורום, זה נועד לתגובות. ובקשר לא' הידועה - אני קראתי שהיא לא בת דודה שלו. האמת? זה ממש לא מעניין אותי ומצדי שתהיה גם מלכת בריטניה.

תגובה!

כמו שאמרתי לך אני אוהב שחקנים יותר מהסגנון של ברקוביץ.. לא סתם חיפה קראו לשובו של ה'קוסם' במשך עשור שלם ולא חשבו על רביבו..... לא סתם ברקוביץ היה אהוב הקהל לא סתם ברקוביץ היה השחקן בשבילו אנשים קנו כרטיס לנבחרת ישראל בקדנציות הקודמות ברקוביץ לא הגיע להישגים ? ברקוביץ שיחק בכמה קבוצות אנגליות ולקח אליפות עם סלטיק ... הוא חרט את שמו באי הבריטי שנשכח את ההופעה המדהימה שלו ב6-3 מול שמייכל ומנצ'סטר כששני שערים מרהיבים שלו נכנסו לרשת של השוער הכי טוב בעולם בזמנו.. לא יודע על כל הזמנים.. שפיגל.. ראיתי המון קטעים שלו והיה גדול. א' היא בת דודה של חיים רביבו וזה עובדה, גם אם קצב אנס לה ת'צורה זה לא ישנה ת'עובדה שהוא אנס את בת דודה של חיים רביבו. ובלי קשר אין לי כלום נגד א' ונגד זה שהיא בת דודה שלו, יש לי רק משו נגד התופעה החתרנית שחדרה למערכת המשפט הישראלי. יש לי משו נגד עלילות דם. יש לי משו כלפי הצדק. בית המשפט חרץ מזמן את גורלו של משה קצב וגורלו הוא אי צדק מושבע, כמו שאני אומר גם אם בית המשפט יחרוץ אשם אז אני לא אקבל זאת. אם א' הייתה נותנת בעדותה עדות מרשיעה כגון נק' חן באזורים המוצנעים של משה קצב או סימן היכר כלשהו באיברו או משהו שיכול להרשיע ללא כל ספק אז זה היה משכנע. בנתיים היא מתבלבלת בין החצאית שהייתה לה והמכנסיים.. אני מקווה שהצדק ייצא לאור ובאשר לחיים רביבו, הוא היה שחקן מעולה, אבל כמו שאמרת זה עניין של סגנון. ובקשר להיותו בנאדם, אופיו מגעיל ואינו אמין ודרך אגב, פרשת נערות הליווי, חיים היה בין השחקנים ה'חוגגים' גמכן. כל זה בזמן שפרי בטנה של אישתו טופח מזרעו. בושה.

space1

New member
הייתה באמת כתבה במעריב השבוע

שבה הוצגה בת דודה של רביבו אליה לכאורה מיוחסות הטענות הנ"ל, והיא הכחישה אותן. די כבר להאמין לכל המצאה שרצה במייל.

מיליארד סינים לא טועים

אתה חושב שכל כך הרבה אנשים, אנשי תקשורת ובעלי השפעה במדינה חושבים כך אז הדברים מופרכים ? לא נראה לי. ומה חשבת? שהיא תאשר את זה, ברור שהיא תכחיש, חצי מהרוצחים והאנסים מכחישים בהתחלה את פשעיהם היא לא פושעת בזה שהיא בת דודה של חיים רביבו, אבל כמובן היא לא רוצה ללכלך את קרוב משפחתה ולהוציא שם רע למשפחה אז היא מכחישה .. אבל אין מה לעשות, היא נפלה לבור עמוק ומגיע לה ולחיים רביבו ולכל משפחת הפשע המאורגן שלהם באשדוד נתניה ותל אביב שיסבלו בגלל אותן גחמות פוליטיות של גורמים חיצוניים שרצו להפיל את משה קצב.

cobainos

New member
עזוב את ויכוח הכדורגל

על קצב יש יותר ממתלוננת אחת, ועוד על אונס. וזה פאקינג אונס, לא מין אוראלי מרצון, איך בדיוק אתה רוצה שהיא תזכור נקודות מוצנעות אצלו? בית המשפט עדיין לא חרץ גורל של אף אחד (אחרת הוא היה בכלא\הפרשה הייתה נסגרת) קודם אמרת שתקבל הכרעה של בית דין ועכשיו גם זה לא? טוב, זאת בעיה שלך ואתה לא מחוקק\שופט במדינה הזאת. בית המשפט יכריע. בינתיים אני לא מאמין לנשיא בכלל

יש לי שאלה אובייקטיבית ותענה

ברצינות המלאה! אם מחר אני אביא לך 5 או 10 או 20 בנות שיתלוננו שהטרדת או אנסת אותן אני אבחר בנות שנראות טוב ובעלות כישורי משחק מצוינים שיזכרו טקסטים וישננו גרסה הן ידבקו בגרסתן בכל החקירות .. וזאת תהיה מילה כנגד 20 מילים אתה חושב שבסופו של דבר יכריע ביהמ"ש ללא כל ראייה אותך באונס או הטרדה ? אז מה שאני בא להגיד שכן, ולא יתכן מצב כזה. זה הכל.

cobainos

New member
אתה שם לב למה שאתה כותב בכלל?

למה אתה חושב שדווקא ה5 או ה10 או לא יודע מה שהיו בקרבת הנשיא כולן שחקניות מהוליווד? ולמה החלטת שאין ראיות? שוב, אתה יכול להאמין במה שאתה רוצה. אתה לא קובע כלום ואני סומך על שופטים שיש להם מספיק ידע וכישורים שיחליטו.

התחמקת מהשאלה

ובכך סיפקת את התשובה. לא התייחסת לשאלה שנגעה אליך, השאלה כוונה כלפיך ולא כלפי נשיא המדינה וענית בכל מקרה על נשיא המדינה התחמקת. פה נגמרה השיחה!

cobainos

New member
אתה מתעסק בשטויות

ומכניס מצב היפוטתי. רוצה להכניס לי מילים לפה? שיהיה לך בכיף

למעלה