תגובה!
כמו שאמרתי לך אני אוהב שחקנים יותר מהסגנון של ברקוביץ.. לא סתם חיפה קראו לשובו של ה'קוסם' במשך עשור שלם ולא חשבו על רביבו..... לא סתם ברקוביץ היה אהוב הקהל לא סתם ברקוביץ היה השחקן בשבילו אנשים קנו כרטיס לנבחרת ישראל בקדנציות הקודמות ברקוביץ לא הגיע להישגים ? ברקוביץ שיחק בכמה קבוצות אנגליות ולקח אליפות עם סלטיק ... הוא חרט את שמו באי הבריטי שנשכח את ההופעה המדהימה שלו ב6-3 מול שמייכל ומנצ'סטר כששני שערים מרהיבים שלו נכנסו לרשת של השוער הכי טוב בעולם בזמנו.. לא יודע על כל הזמנים.. שפיגל.. ראיתי המון קטעים שלו והיה גדול. א' היא בת דודה של חיים רביבו וזה עובדה, גם אם קצב אנס לה ת'צורה זה לא ישנה ת'עובדה שהוא אנס את בת דודה של חיים רביבו. ובלי קשר אין לי כלום נגד א' ונגד זה שהיא בת דודה שלו, יש לי רק משו נגד התופעה החתרנית שחדרה למערכת המשפט הישראלי. יש לי משו נגד עלילות דם. יש לי משו כלפי הצדק. בית המשפט חרץ מזמן את גורלו של משה קצב וגורלו הוא אי צדק מושבע, כמו שאני אומר גם אם בית המשפט יחרוץ אשם אז אני לא אקבל זאת. אם א' הייתה נותנת בעדותה עדות מרשיעה כגון נק' חן באזורים המוצנעים של משה קצב או סימן היכר כלשהו באיברו או משהו שיכול להרשיע ללא כל ספק אז זה היה משכנע. בנתיים היא מתבלבלת בין החצאית שהייתה לה והמכנסיים.. אני מקווה שהצדק ייצא לאור ובאשר לחיים רביבו, הוא היה שחקן מעולה, אבל כמו שאמרת זה עניין של סגנון. ובקשר להיותו בנאדם, אופיו מגעיל ואינו אמין ודרך אגב, פרשת נערות הליווי, חיים היה בין השחקנים ה'חוגגים' גמכן. כל זה בזמן שפרי בטנה של אישתו טופח מזרעו. בושה.