איפה הבחורות המשוחררות?

cottoneyejoe

New member
איפה הבחורות המשוחררות?

כאלה שאין להן בעיה עם מין ולא מסמיקות כל פעם שאומרים להם זין ענק, שלא יפסלו כל בחור שני שהן רואות בגלל הפרעות באשיות שלהן, ושניראות טוב יחסית, באמת, בחורות! תצאו מהארונית! לפעמים נדמה לי שבאמת כל הבחורות לא מתעניינות בסקס ובבחורים...

twigy

New member
הם נמצאות שם

כנראה שאתה לא נמצא במקומות הנכונים בזמן הנכון

הנני כאן ../images/Emo3.gif

ויש בעולם, בארץ, ברחוב, ובפורום הזה עוד בננות כאלה.. כנראה שאתה לא מחפש במקומות הנכונים באמת

כמעט25

New member
תשובה

תן לי לספר לך משהו: עד גיל מסויים (נראה לי 22-23 בערך) בחורה ששוכבת עם הרבה גברים נחשבת לשרמוטה, אבל אז פתאום אנשים מתבגרים ומבינים שזה בעצם לא עניינם ושכל אחד יעשה מה שטוב לו! ופתאום שרמוטות הן כבר לא שרמוטות, הן פשוט אוהבות סקס, סבבה, שיעשו מה שבא להן, אף אחד כבר לא מדבר, כי לאף אחד לא אכפת ועל הרבה בנות זה משפיע להשתחרר יותר. אבל השיא הוא בטיולים לחו"ל.. בקיצ אח קטן, תשתחרר ואז נדבר חחח נתי.

Cobe Anan

New member
דווקא הרבה בנות מתעניינות בבנים...

פשוט לא בכאלה שמתעניינים רק בלזיין אותן. מאחורי כל זוג ציצים מסתתרת אישיות(!) אינטיליגנטית(!!) עם רגשות(!!!). נשים הן לא רק מתלה לכוס, למרות שזה מה שהרבה מאיתנו היו מעדיפים לחשוב.. פשוט תתבגרו ותבינו את זה כבר.

twigy

New member
צודק !! ../images/Emo45.gif

בחורות הם לא מתלה רק לכוס !! יש להם גם ציצים

white raven

New member
אני לא כל כך בטוח...

יצא לי לפגוש הרבה מאוד בחורות שמאחורי זוג הציצים שלהן לא הסתתרה שום אישיות נסתרת ו\או גלויה... אצל חלקן גם לא הסתתר לו לב :( וחוץ מזה הרי ידוע שנשים הן לא רק מתלה לכוס אלא מעמד לכוס (בירה)

liontamer

New member
אתה ער...

מוזר, מגני התעוררתי מוקדם לאון שתה הרבה פחות ממה שציפה לשתות

השאלה היא מה מחפשים

כי מן הסתם יש כאלה בנות שבאמת כל מה שמעניין אותן זאת סוכריה שלא נגמרת. אבל זה גם תלוי במה מחפשים. אני אומר, שלא סתם יהלום זה דבר נדיר ומיוחד. תחפשו את זה ולא סתם כל דבר שקופץ וזז.

Zoharrr

New member
אני אסביר לך

אנחנו קיימות, אני פה למשל. אבל עוד מעט זה ייגמר...אני אפסיק להיות משוחרתת כ"כ. למה? כי כמו שמישהו אמר פה, אני בת 16 ואני נחשבת לשרלילה. ואפילו לא שכבתי עם אפחד מהבנים שהייתי איתם. אז דיי נמאס לי. מהיום אין דבר כזה להתמזמז עם מישהו שחברה שלי הכירה לי לפני חצי שעה. ואם אתם רוצים להאשים מישהו,תאשימו את הבנות הלא משוחררות שגורמות לנו להרגיש שרילילות ודפוקות. החברה הכי טובה שלי זה גבר.הוא לא חושב שאני שרלילה ואמר שגם אף בן אחר לא יחשוב.הבנות עושות את כל החרא הזה ואחר כך שואלות:"למה אם בן מזיין מאתיים בחורות הוא גבר ואם בת מזיינים מאתיים בחורים היא זונה?!"...

cottoneyejoe

New member
תוציאי אותן מהראש שלך!

והני מכל רגע וכל דבר שאת עושה ורוצה לעשות בחיים!

twigy

New member
שטויות במיץ

אין בחורה שלא רוצה לקבל, כולם נהנים מזיון באותה מידה אבל אין מה לעשות, אתם בנות, אם לא תיהיו זונות אחת לשניה כוח המשיכה יתחיל לפעול לכיוון מעלה, הירח יהיה בצבע כתום ולשירי מימון יהיו ציצים קטנים.

למעלה