איפה הב"ש צריך לשנע למרכז עגלה לתינוק מה קורה אין אף אחד
נ נירה63 New member 17/12/04 #2 יש לי רעיון לגבי העגלה. תתני את העגלה לטלי שתביא את העגלה לחיפה. אני אמסור את העגלה לאולי ואולי לא וכך בסופו של דבר העגלה תגיעה למרכז.
יש לי רעיון לגבי העגלה. תתני את העגלה לטלי שתביא את העגלה לחיפה. אני אמסור את העגלה לאולי ואולי לא וכך בסופו של דבר העגלה תגיעה למרכז.
א אמא מעורבת New member 17/12/04 #3 אני יבדוק את הנושא אם היא תיכנס אני מאמינה שלא תהיה לה התנגדות תודה
מ מיכליתשלהצאט New member 18/12/04 #6 רגע רגע, אלירן נוש, כתב שיש לו אפשרות להעביר את העגלה מבאר שבע למרכז. אפשר להעזר בו.
נ נירה63 New member 18/12/04 #7 אם כך אז נהדר. עד אתמול אף אחד לא אמר/כתב שיכול לעזור ולכן הצעתי שיעבירו לחיפה ומכאן עם אולי ואולי לא. ניגונים אני שמחה שאתה תעביר את העגלה ליעד...
אם כך אז נהדר. עד אתמול אף אחד לא אמר/כתב שיכול לעזור ולכן הצעתי שיעבירו לחיפה ומכאן עם אולי ואולי לא. ניגונים אני שמחה שאתה תעביר את העגלה ליעד...
נ נירה63 New member 18/12/04 #11 עגלה עם סוסה.... העגלה כבר ממש בכניסה לחיפה. מחר אקבל אותה והיא תועבר עם אולי ואולי לא לאן שתבקשו עד התחנה האחרונה בהרצליה. אנא צרו קשר במסר לאן להעביר את העגלה.
עגלה עם סוסה.... העגלה כבר ממש בכניסה לחיפה. מחר אקבל אותה והיא תועבר עם אולי ואולי לא לאן שתבקשו עד התחנה האחרונה בהרצליה. אנא צרו קשר במסר לאן להעביר את העגלה.
S Star_Dust New member 19/12/04 #13 היי נירה הרצליה זה מצוין. אני ממש קרובה להרצליה. אפשר לקבל פרטים במסר עם מי אני צריכה ליצור קשר כדי לאסוף אותה משם? תודה.
היי נירה הרצליה זה מצוין. אני ממש קרובה להרצליה. אפשר לקבל פרטים במסר עם מי אני צריכה ליצור קשר כדי לאסוף אותה משם? תודה.