איפה הגבול???

redg1

New member
איפה הגבול???

היי אני ממש בבעיה... יש לי חבר שנה וחצי כמעט, הכל היה מושלם בשנה וקצת אבל בתקופה האחרונה המצב יתדרד הוא התחיל לקחת אותי כמובן מאליו, תמיד אני יאהב אותו ויהיה שם בשבילו (חברה שלי אמרה לי שזה ככה) , וזה באמת נכון היה אדיש הבטיח שהתקשר ולא התקשר.. וכו'.. עכשיו אחרי שכל פעם נשברתי ורדפתי אחריו, בכיתי והשתגעתי איך הו לא כמו פעם, ולמה אתה משאיר אותי באוויר לפחות תגיד לי אני לא רוצה.... החלטתי לעזוב וכמו שחברה שלי אמרה לי הוא הבין מה הוא יפסיד ואיבד ואז הוא ידע להעריך... כי עכשיו הוא לא צריך להשקיע גם ככה אני לא יכולה בלעדיו.. אז זהו לא דיברתי איתו אתמול כל היום ושהתקשר בערב התאפקתי ולא עניתי לו, היום הוא עדיין לא התקשר וגם נאני לא אני כל כך מתאפקת לא לשלוח הודעה מהגעגועים חוץ מזה לא ראיתי אותו איזה 3 שבועות כי הוא עובד כל הזמן מחוץ לבית לפרקי זמן גם של שבועיים... יומיים וכו'...ואני בצבא (יומיות)... זהו השאלה איפה הגבול? מתי סנן מתי לא? הבעיה זה שהוא גם יחסית ביישן הוא בטח אומר לעצמו היא לא מתקשר ני יחכה לטלפון ממנה.. כאילו הוא לא יתקשר בטח גם בגללל שלא חזרתי אליו הוא כאילו יחשוב שאני צריכה זמן להתגבר עליו וחברה שלי אמרה לי שהוא ירצה באמת הוא יתקשר.. זהו מחכה כל הזמן לטלפון שלו ואוהבת אותו מתי הוא כבר לא יקח אותי כמובן מאליו איך פתאום הכל השתנה? היה לנו כל כך טוב ביחד:( אני מפחדת גם שאני יראה אותו שוב אני יהיה עצובה ושוב יהיה לי קשה להתנתק ממנו... והוא יחזור לאותה נקודה.. כי הוא יבין שאני בסופ של דבר לא יכולה בלעדיו:((

נועם m

New member
כמה דברים...

א.האם ניסית לדבר איתו? לשים את הקלפים על השולחן ולהגיד לו דוגרי שאת מרגישה שהוא מתרחק? לנסות להבין למה הוא עושה את זה? לכי תדעי, אולי עוברת עליו עכשיו תקופה קשה שלא קשורה אליך, ולכן הוא מתנהג ככה. אני ממליצה לך בחום לדבר איתו. אחרי קשר של שנה וחצי צריכה כבר להיות תקשורת פתוחה וגלויה ביניכם. ב. תחתכי את כל המשחקים והעמדות הפנים עכשיו! למה את לא עונה כשהוא מתקשר? את משתגעת כשהוא עושה את זה, למה את מחזירה לו באותו מטבע? לכי עם הלב שלך. אם הוא מתקשר למה שלא תעני? ולמה שלא תחזרי אליו אחר כך? הרי אתם לא איזה שני ילדים קטנים... ג. את חייבת לאמץ הנחת יסוד בסיסית אחת- את יכולה לחיות גם בלעדיו! חשוב שאת תפנימי את זה כדי שהוא יפנים את זה. זה אמנם עצוב וקשה, אבל אפשרי. אל תהפכי להיות תלויה בו- גם במערכת יחסים חשוב לשמור על הגבולות והעצמאות. מעבר לכך- אם הוא מנצל את העובדה שאת קשורה אליו, ולא משקיע בקשר כי הוא כל כך בטוח שתקפצי ישר לזרועותיו, אז יקירתי, אני באמת לא מבינה מה את מוצאת בו. את באמת רוצה לזכות ליחס כזה מזלזל מצד מישהו? במערכת יחסים שם המשחק הוא הדדיות, ואם הוא לא מוכן להשקיע אז חבל לך על הזמן. אבל, לפי מה שנראה לי, את מכניסה את עצמך לסרטים מיותרים בינתיים. זה טבעי לחלוטין שבמערכת יחסים כל כך ארוכה תהיינה עליות ומורדות, וחשוב שתשבו לדבר דוגרי, ושלא תשחקו משחקים, לפני שמישהו מכם יקבל החלטה פזיזה כלשהי.

למעלה