איפה הגברים

• פותח הנושא sad
  • פורסם בתאריך

sad

New member
איפה הגברים

כתיבתו של אורי הזכירה לי שאתמול בלילה תהיתי איפה הגברים? הם לא חצי מהאוכלוסייה? ולכן גם חצי מאוכלוסיית השכול? חשבתי שעד כה לא נתקלתי בדברים שכתב גבר פרט לעזרא ראשונה וגם הוא כותב בגוף שלישי, נוגע לא נוגע מה דעתכן/םםםםםם SAD

נוגע-לא-נוגע ?!

אולי זה רק סתם צירוף מקרים, אבל אם כבר כתבת את זה - אז במקרה, אתמול בלילה, כשתהית איפה הגברים, עזרא דווקא היה נוגע-כן-נוגע. ותראי איזה עוד צירוף מקרים: זה במקרה גם היה במפעל לעיבוד שיש. כמה סימלי.

ועזרא באמת היה נוגע -כן- נוגע .....

ולרגע בנגיעה הרכה כבר לא היה "הבל הבלים". ואפילו השיש הלא מעובד היה רך........

sad

New member
לעזרא ולעם הגברים

קראתי את תגובתך, ואת הבאה לה האמת שקצת נבהלתי קודם כל לא ממש הבנתי אבל מייד חשבתי: א. אולי פגעתי בך ב. המילה "שיש" עושה לי כאב בבטן אולי יש פה משהו שאינני מבינה והכרותכם יודעת אותה אבל.. לא התכוונתי לאמר שאינך מרגיש או אינך נוגע נוגע ועוד איך.. קראתי הרבה דברים שכתבת, והרבה רגש ואיכפתיות יוצאים משם ועדיין בגוף שלישי תגיד שזה סגנון כתיבה, שזה "הקטע" זה עדין בגוף שלישי ועדין ללא קשר לעזרא, אליך אין פה הרבה גברים האם הם מתקשים לבטא? האם הם לא נתמכים ולא יודעים להרוויח מהביחד? SAD

אולי כי מנגנון ההפעלה של הגברים

שונה. תשאלי את תוכי יוסי: הגברים בוכים בלילה. לא כותבים ביום.

עזרא ../images/Emo41.gif מה זה פתאום שיש בלילה

זה זורק אותי לכל מיני מחשבות. אהבתי את הנוגע - כן - נוגע...ומסכימה, אכן נוגע. עצובה, הגברים יש להם את הקצב שלהם, ובאמת הם לא מבטאים את עצמם לעתים כל כך קרובות. שיקחו את הזמן שלהם, העיקר שאנחנו כאן ומתי שימצאו להם את העיתוי הנכון לכתוב, יתקבלו בשמחה.

למעלה