איפה הדפקט שלי? - אתרי הכרויות

dan285

New member
איפה הדפקט שלי? - אתרי הכרויות

אהלן..

אני דן, בן 28, סטודנט למדעי המחשב.
עקב היותי פנוי כרגע החלטתי להרשם לאתרי הכרויות למינהם ולרשתות חברתיות כאלה ואחרות.
כל השנים התחנכתי על התפיסה שאני בחור איכותי,חמוד ונראה טוב. אמנם אני לא דודי בלסר אבל יחסית לממוצע אני נראה סבבה - גבוה, רזה, נראה סבבה... גם במציאות אנשים אוהבים אותי.
אלא שככל שאני פועל יותר באתרי הכרויות ורשתות חברתיות אלה אני נתקל בתגובות שונות ומשונות מבחורות ובחוסר עניין מבחורות רבות, דבר שגורם לי לתהות האם פספסתי משהו או שמשהו אצלי לא בסדר..

דוגמאות:
1.לא אחת היו בחורות שהתחילו איתי בעצמן. כולל בפייסבוק/ וחלקן בחורות שנראות ממש טוב. פנו אלי על דעת עצמן וביקשו להכיר.
אוקי... אישרתי אותן.. חוזר מהפסקת קפה, בא לשלוח את הודעת ה"היי" הראשונה והנה...... הבחורה כבר מחקה אותי מרשימת החברים ולא עונה לי יותר להודעות!!! את התחלת איתי לעזאזל!!! מה מביא אותך למחוק אותי עוד לפני שדיברנו? וגם אם כן לפחות תעני משהו...תגידי XYZ לא בא לי בלה בלה בלה...מה זאת השיטה המפגרת הזאת של להתעלם?

2.היו בחורות שאישרו אותי...או אפילו בחורה אחת שהתחילה איתי ואישרתי אותה....אוקיי מדברים וזה... פתאום באמצע השיחה הבחורה מפסיקה לענות לי באופן בלתי צפוי, ולעיתים גם מוחקת אותי מרשימת החברים...! ולא שאמרתי איזה משהו מיוחד... אמצע שיחה רגילה.. מה זה החרטא הזה לעזאזאל?

3.והכי מעצבן... יוצא לי לשלוח הרבה פניות לבחורות.. חלק קריצות,נדנודים,הודעות... רק שלאחרונה במיוחד אני מרגיש חוסר עניין מוחלט מרוב הבחורות. מה שמעניין הוא שכמעט ברוב ככל הפניות האלה (אפילו קריצה בלבד) הבחורה כן באה לצפות לי בכרטיס (מופיעה ברשימת המבקרים)...אלא שלאחר הביקור בכרטיס היא פשוט לא עונה לי לשום הודעה. גם אם אני שולח הודעת המשך היא מתעלמת...
אם אותן בחורות לא היו מבקרות אצלי בכרטיס לא הייתי מתמרמר... אני מכיר חבר שבחורות גם לא מבקרות אצלו בכרטיס אחרי שהוא פונה אליהן אלא ישר מתעלמות. וכן אני יבין בחורות שמקבלות המון פניות ולא יתייחסו בכלל לפניה שלי. אבל אם כבר ביקרת אצלי בכרטיס....מה כ"כ הרתיע אותך? ראיתי חברים ברשימה שלך שנראים פחות טוב ממני... אז אני לא דודי בלסר אבל אני לא חושב שאני מכוער.. מה את כבר מחפשת?? ולמה להתעלם כליל? לאחרונה זה פשוט רוב מוחלט של הבחורות פועלות ככה - אני פונה - הן מציצות ויותר לא עונות. אחת אפילו חסמה אותי! ולא, אין לי שום מידע מרתיע בכרטיס... פירוט קצר על עצמי וזהו. אז איפה הדפקט שלי?

AlabamaW0rley

New member
חינכו אותך שאתה מציאה?

וואלה.

יכול להיות שאתה באמת סבבה, אבל בשביל "לתפוס את העין" באינטרנט אתה צריך להיות קצת מעבר ל"קיים". אתה צריך להגיד משהו מעניין, לכתוב בפרופיל שלך משהו מסקרן (זהירות לא להיות קלישאתי), לדעת לנהל צ'אטים כדי שלא ישעממו. אין לי נסיון עם אתרי היכרויות אבל יש לי הרבה נסיון בהכרות עם אנשים באינטרנט, ואני יכולה להגיד לך שלא הייתי נשארת בשיחה שנראית בערך ככה:
היי, מה נשמע?
סבבה, מה קורה?
הכל טוב
מה עושה בחיים?
בלה בלה
ואתה?
בלה בלה
בן כמה?
28
וואלה גם אני
מגניב
[שתיקה]
אז מההה?
אהה עייפה...
[בדיחה גרועה]
פחחחחחחחח.....
[שוב שתיקה]
אז בא לך להיפגש מתישהו?
[פיהוק, העלמות]

dan285

New member
תגובה

תגובה לעניין.
אכן יש לציין שהכרטיס שלי דיי ריק (2-3 תמונות ומידע כללי על עצמי)
גם בפייסבוק אני לא פעיל הרבה ומשתמש בו בעיקר ללימודים, אז הקיר שלי דיי ריק
לגבי שיחות זה תלוי... יש הרבה שיחות שנראות כמו את אומרת ויש כאלה שלא.
זה גם תלוי לא מעט בבחורה וביכולת שלה לשתף פעולה..יש בחורות שמושכות שיחה תוססת ויש כאלה שבקושי יודעות להגיב ומגיבות שעה לכל משפט ומזמינות שאלות בנאליות ומשעממות...

בכל אופן - זה יכול לספק תגובה לגבי שיחות...
אבל חלק גדול ממה שציינתי נוגע גם לשלב שלפני השיחה...
בחורות שוות עשו צעד והתחילו איתי בעצמן. "היי...הגעתי אליך דרך אפליקציית פייסבוק....אני גם לומדת איפה שאתה...אשמח להכיר..." אני מאשר חברות בפייסבוק... מחכה כמה דקות, בה לשלוח "היי" ראשון ו....הופ. הבחורה מחכה אותי ואפילו לא עונה לי כשאני פונה אליה....(ומקבלת את כל ההודעות אבל לא עונה..)

וכן כל הבחורות שאני מתחיל איתן וכן באות אלי לבקר בכרטיס, אבל לאחר מכן מתעלמות...למה?
מציאה או לא מציאה...חינכו או לא חינכו... איך שלא יהיה מכוער אני לא...

כדי שאני כגבר (וגברים נחשבים ליותר קפדנים על מראה חיצוני) ידחה בחורה היא צריכה להיות מכוערת באופן שאני בכלל לא נמשך....כל עוד היא חמודה כזאת וסבבה אז אני אתן צאנס...גם אם היא לא עדי הימלבלוי אני לא אפסול על הסף...

einat162

New member

einat162

New member
עונה :

גם מהתגובה שכתבת בשרשור להודעה הזאת נראה כאילו מה שהכי מפריע לך זה סעיף 3 (באות לבקר בכרטיס ונעלמות).

או שהן לא התלהבו ממה שהן ראו (איך שאתה נראה- סורי אבל זו אופציה), או שהכרטיס שלך לא מעוצב בצורה "מושכת" (ריק מידי, בחירת צבעים ועיצוב, תמונות לא סופר מחמיאות וכו') שיכול להשליך על חוסר השקעה/עניין.
אז באו ובדקו והחליטו לא ליצור קשר. אז מה ? אל תקח את זה יותר מידי קשה... לבדוק כרטיס זה לא מחייב לכלום....

Light18m

New member
תן לידידה לבדוק לך את הכרטיס

ושתגיד לך מה דעתה

אני אספר לך איך זה באמת עובד...

את בעלי הכרתי באתר הכרויות כזה, אחרי כמה הרבה מוזרים ווירדוז שהתחילו איתי שם.
בחורה באתר (בעיקר אחת שנראית טוב) מקבלת ביום עשרות פניות, והסינון מתוכן לא פשוט. אני מתארת לעצמי שאותן בנות שאתה מתכתב איתן מוצפות בפניות גם ממחזרים פוטנציאליים אחרים, ולך תדע- אולי כאלו שכן נראים כמו דודי בלסר, אבל מחזיקים באופי של גרביל... ובנות באתרים האלו הן שטחיות- הן מסתכלות קודם כל על המראה, כי זה מה שגורם להן להגיב או להביע עניין, כך שזה לא אתה, זו השיטה. דבר נוסף- אל תשלח להן נדנודים ואלו שמתעלמות- אל תנסה לשאול אותן מה הסרט שלהן, פשוט תתעלם גם.

יש לי בשבילך ארבעה מאמרים בנושא

נתקלתי בהם לא מזמן... שווה קריאה, יש להם שם כמה תובנות מציאותיות

גברים באתרי הכרויות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4304339,00.html

ואם כבר - נשים באתרי הכרויות...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4298539,00.html

חמש סוגי תמונות שאסור לכם לשים
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173279,00.html

חמש טעויות שגברים עושים באתרי הכרויות
http://www.beok.co.il/Category/Article/11890/אתרי+היכרויות+חמש+טעויות+שגברים+עושים

למעלה