איפה ההיגיון

איפה ההיגיון

לדעתכם זה טבעי והגיוני שיש לי חבר טוב (לא בן זוג. ידיד) שיש לו חברה (בת זוג) חודש וחצי. הוא דיבר איתי עליה בלי סוף-היא הפכה לנושא השיחה המרכזי שלנו. (מה שטבעי) אבל לא נפגשנו עד אתמול כי היא בצבא והיציאות שלה לא טובות אז לא יצא. העניין הוא שאתמול נפגשנו לבסוף במרכז המסחרי ולהפתעתי גיליתי שהוא בכלל לא דיבר איתה עליי או אפילו הזכיר אותי. היא לא ידעה שאני קיימת. זה היה נראה לי מוזר כי אנחנו באמת חברים טובים. ואני שמעתי עליה בלי סוף! לא עשיתי מזה ביג דיל. אני רק רוצה שתנסו להסביר לי את ההיגיון שמאחורי זה. תודה

pain is MY love

New member
יש היגיון גדול מאוד.

את ידידה טובה שלו שהוא מרגיש בנוח לדבר איתה על הכל ובטח שעל אהבה חדשה שלו. אבל היא בחורה חדשה בחייו ונראה לך הגיוני שהוא ישר יתחיל לדבר על הידידה הכי טובה שלו וכמה היא מקסימה ומדהימה?! תחשבי רגע איך את היית מרגישה במקומה... נכון שהוא היה צריך להזכיר אותך בתור בחורה שתופסת חלק מרכזי בחיים שלו אבל אני מסכימה איתו שהוא לא צריך לדבר יותר מדיי על בחורות אחרות בתחילת הקשר... זה לא נראה טוב והיא לא יודעת בדיוקמה טיב הקשר ביניכם אז כדי שהיא לא תקנא סתם ותחשוב מחשבות לא נכונות עדיף להימנע מזה... עובדה שהוא הפגיש ביניכן וזה כבר אומר שאת חשובה לו ויש לך מקום גם במערכת היחסים של שניהם..

orangeada

New member
לשם שינוי אני מסכימה איתך../images/Emo45.gif

זה לא אותו דבר לספר על חברה לידידה מאשר ידידה לחברה..

pain is MY love

New member
את רואה?!

אני לא כזאת טיפה אחרי הכל... עוד נשארו לי כמה תאים לא מחומצנים...

orangeada

New member
לא אמרתי שאת טיפשה!

אבל לרוב אני לא מסכימה עם ה(הו)דעות שלך

Zoharrr

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך במאה אחוז.

גם בנות הן קנאיות מאוד, אם בן יספר לחברה שלו על החברה(ידידה) המאוד טובה שלו,שהיא מקסימה והכל החברה שלו תתחיל להילחץ,לפחד מהחברה הטובה,שהוא יעזוב אותה בשביל החברה הטובה וכל השיט הזה. יש לי חבר מאוד טוב וחברה שנפרדו כי היא קינאה מאווווווווד בזה שיש לו חברה מאוד מאוד טובה ונכנסה לסרטים שהם שוכבים וכאלו... ועזבי שזה היה אידיוטי לחלוטין כי הם באמת היו סתם חברים טובים.

Cobe Anan

New member
את ידידה שלו..

ברור שהוא ידבר איתך על בנות.. לעומת זאת, עם החברה שלו הוא מעדיף לא לדבר עלייך יותר מדי, אולי כדי שהיא לא תקנא. אבל באמת מוגזם שהוא לא הזכיר אותך אפילו פעם אחת.. לא נורא, תחליקי לו- לא כל יום מתאהבים, כרגע הוא לא צלול בדעתו:) רק שימי לב שהוא לא הופך את זה למשהו קבוע. אם כן, אז תעירי לו על זה בחריפות, ו...זהו. חג שמח!

למעלה