איפה ההפקה???

sarit115

New member
איפה ההפקה???

שי עכשיו יושב עם רנין ומדבר על מי יהיה מועמד להדחה לפי החשבון שלו...הם אומנם לא אומרים במפורש שמות אבל בעקיפין הוא אומר זאת...מה שאני רואה זה ששי מאוד מאוד מפחד...מאוד מפחד להיות על הגריל... הוא רואה פרצופים וכו'..ורנין סתם סתומה...במאת סליחה על דבריי אבל היא מתומתמת שלא רואה איך הוא מסית...וכאן באה שאלתי: איפה ההפקה?? למה זה מותר?? למה שי מתכנן בעקיפין והם מרשים זאת...הוא משכנע את רנין אבל עושה זאת בשיחה..נו באמת...הכל כאן חרטה אני רואה

זה דיי ידוע

שההפקה מתעלמת מהאסטרטגיות של שי ואפילו שומרת עליו, ממש כמו ששמרו על דן מנו בהישרדות. זה כעף להם שיש שם מישהו שעושה מנדראג' ומתסיס אחד על השני. מבחינתנו זו אסטרטגיה כי אנחנו מבינים ממנו מה הוא רוצה להגיד אבל מבחינת ההפקה כל עוד הוא לא אומר שם ספציפי של להצביע נגדו (כמו שאשר ועיני עשו) זאת לא אסטרטגיה וזה מה שמבאס פה.

שי טוב להפקה בגלל

ששי גורם להם לעשות מחנות בניהם, ולא שכולם יהיו מחנה משותף, כך שכשיבוא משתתף נוסף, עדיין יהיה לו סיכוי להשתלב הם יהיו עסוקים בעצמם, כי אחרת ישר יטרפו את מי שניכנס

יNOT

New member
מה שמבעס פה , זה שהם הולכים לפי ה"חוברת"

יש להם חוברת של משימות שתוכננו לפני התוכנית. יש להם סדר של הדחה (עם חריגות לפי מצב רייטינג ) הם ישימו את אותם האנשים שמקבלים הכי הרבה סיקור בדעת הקהל להדחות, רק בשביל ה SMSים. וההדחות יישארו קבועות מראש. מי שנהנה מהתוכנית בצורה כזאת שישלח SMSים ושייבושם לו. מי שלא, לא. *ואל תבקשו שאני אסביר את זה, תראו את הפרק האחרון ותבינו, אם לא הבנתם עד עכשיו. (ותוכלו לומר....מצלמה נסתרת)

למעלה