איפה הזנב ?

storm27

New member
איפה הזנב ?

שאלה ? אם האדם התפתח ע"י שינויים מוטציים כאלו או אחרים כיצד זה שכולנו זהים מבחינת הגוף ותיפקודו ? ומדוע במקרים בהם מופיעים מוטציות בבני האדם, במקרה והם הזדווגו הוולד חוזר לנורמליזציה. ולכל מי שיגיד זה מפני ש"האדם הינו יצור פיזי מושלם" נראה לי שאם שערות ברווח של הבוהן הוא היה מסתדר לא רע .
 

שרל לי

New member
אם הבנתי את שאלתך כראוי

אזי התשובה טמונה בDNA והיא מורכבת ביותר. בני האדם שונים מאחד למשנהו בפרצופיהם, בגובהם, במשקלם, בצבע עורם, באופי, ובהתנהגות. אכן סוגיית התורשה אינה קלה. לא יודע אם קלעתי לכוונתך, אם לא אתה מוזמן לשוב ולנסח ולמקד את שאלותיך.
 

storm27

New member
נו באמת

שונים בחיצוניותם - ברור !!! לכל מחשב צבע מארז שונה לא ? אבל בפנוכו אותם המכלולים - זכרון מעבד שטח איחסון וכו' גוף האדם בתאום מושלם וזהה הינו יצירה ולא ביד המקרה !!!
 
יד המקרה - אותיות מ ו-ה

מ-ה'. יד המקרה היא יד נעלמת אך זה לא עומר שהיא לא קיימת. כל יום בבית הספר מנסים לדחוף לי לראש את האבולוציה הזאת ואת כל הספקולציות הללו ושאכן מדובר במדע מדוייק טהור. לא כך הדבר, מדענים לא יחששו לשקר העקר שהכל יתאים לעץ האבולוציוני המדומיין שלהם. יש מיקרו אבולוציה שזאת עובדה, מאקרו - אבולוציה היא אפילו לא תיאוריה לכן אי אפשר להפריך\להוכיח אותה.
 

Wolverchenus

New member
היה משעשע

שדיברת על אותיות וגימטריה ואז כתבת ש"זה לא עומר ש..."
 

Wolverchenus

New member
הגופים האנושיים ממש לא זהה

לא לכולם יש אותו גודל לב, אותם ריאות, אותם כליות ולא שום דבר. אצל חלק מהאנשים הכל שם בפנים הפוך והגנים ששולטים בכל זה ממש שונים. לדוגמה, לי יש גב חלש באופן גנטי שאני חייב להתאמן בשביל לשמור עליו ומנגד יש לי חבר שהולך זקוף בלי הפסקה כאילו הוא מחוזק במתכות והוא לא מתאמן בכלל. גם שם הכל שונה. אז מה, תגיד עכשיו שגם לכל מחשב יש "ספק קצת שונה" ו"מעבד קצת שונה"..? אוקיי, תגיד. אבל זה שאנחנו דומים למשהו שיש לו רכיבים שונים לא אומר שהדבר טריויאלי.
 

elibe

New member
אין לנו ברירה אלא להיות דומים

התפקודים העקריים שלנו המאפשרים חיים כמעט ואינם ניתנים לשינוי גנטי (הם ניתנים אבל במחיר של חוסר שרידת הפרט) 99% ממנגנוני הגוף, אם ישונו בקצת יגרמו לנזקים חמורים ואף למוות. השוני הגנטי ביננו מתבטא כמו שכתבו קודם בדברים קטנים כלומר בגנים לכולם יש קידוד לאף אולם ביני לבינך יש שונות ממש קטנה בגנים שגורמת לאפים שלנו להראות קצת (או הרבה) שונים. ואגב מב שמבדיל בין יצורים שונים על הכוכב שלנו הוא לעיתים תפקודי גוף\תא שונים. כך שאם היו לי ולך תפקודי גוף ממש שונים אחד מהשני , אחד מאתנו לא היה נכנס להגדרה של בן אדם. לגבי השאלה האחרונה שלך על הולד, לא הבנתי SHIT ממה שאתה רוצה לשאול. בי
 
למעלה