איפה החורף??
כי..

דספרדו

New member
איפה החורף?? ../images/Emo12.gif כי..

חורף! זה כיף או מה?! מחכים ש"אימא"
{כן כן אימא האדם האחראי והבוגר, קראתי את זה קודם} תצא לסידורים או לעבודה או למשהו אחר.. {לא, לא כזה משהו אחר} נגיד
לקניות בסופר {
לא בגדים ראבק, בכל זאת מדברים על שעה שעתיים}
ואז יוצאים להפליג ב"ספינת הפירטים" שלנו!!
{כי ברור שזה על טהרת הגברים}
זה אומר לקחת שמיכה {של צמר, ההיא מהסבתא עם הציור של הנמר } לפרוש אותה על שני כיסאות {או יותר, פה אני לארג´ חופשי}
לקחת את כל{!} הכריות בבית ולהניח {בעצם לזרוק} על הרצפה {ששש.. אז הן יתלכלכו טיפי}
לקחת כמה ספרים {כאילו חינוך תרבות וכאלה} אבל כאלו עם תמונות מצחיקות {הספרים רק לגיבוי}
לגנוב {יותר כייף לסחוב מאשר לקחת ברשות} מהמזווה מלאן ממתקים ובמבות וביסלייים
וברור שגם שוקולדים, אני מת על הביצה של קינדר {טוב מודה שעל ההפתעה שבפנים}
ויאללה אנחנו בספינת הפירטים הולכים לצוד ת´מפלצות הרעות
ואגב מפלצות, מסתבר שיש מלא כאלו , במיוחד כשהאור כבה..
ו בטח שמכבים את האור ונותנים לו להחזיק את הפנס {הפנס מחסל ת´מפלצות}
הוא הרי הרב חובל {בנינו קצת פחדן מהחושך אבל למה להתמקד על זה בכלל ואחרי ש"מחסלים" את המפלצות {הממתקים בעצם} אז החובל הראשון {שזה אני} פצוע מהמלחמה הזעירה הזו "איי אני פצוע" "תטפל בי"
ואז!!! {שזה כל הכיף} הוא צריך לטפל בפצוע {אני, אני}, מה יש?! כשהוא חולה מי מחזיק אותו על הידיים? רק שהקטן הזה אחרי שתי שניות של "טיפול" אומר "עכשיו תורי"
ומיד מוצא מליון תחלואים!
{בחיי שמלמדים אותם בגנון הזה לתחמן ת´הורים}
ואחרי כל זה להשאיר את הבלגאן ולהירדם יחד..
אז לפעמים חורף זה לא רע וכן אני יודע שאפשר להתבונן בנחליאלי וחבריו ובגשם וב.. אבל זה משתווה לפירטים???????????
{ברור שלא}

אתה גדול! פשוט גדול!../images/Emo6.gif

מקסים! אני כבר מחכה למצוא בית הרוס יום אחד! זה הולך גם עם בנות?

מיה30

New member
הלוווווווו

אני רואה שהתבגרתם משהו... פעם זה היה....רופא וחולה....לא??? אז מי התבגר פה מי?????? ביננו נראה לי שהילד אבל שששש לא נגלה לאפ´חד חחחהההה וחוץ מזה הכי כייף בחורף זה להתכרבל ביחד בשמיכות מיה30

למעלה