איפה החנויות קראתי שיש רק 3 חנויות שמוכרות את הצמרים האלה שעובדים איתם לליבוד. איפה הן נמצאות?
D davkov New member 27/6/06 #1 איפה החנויות ../images/Emo35.gif קראתי שיש רק 3 חנויות שמוכרות את הצמרים האלה שעובדים איתם לליבוד. איפה הן נמצאות?
איפה החנויות ../images/Emo35.gif קראתי שיש רק 3 חנויות שמוכרות את הצמרים האלה שעובדים איתם לליבוד. איפה הן נמצאות?
Y yesss New member 27/6/06 #2 אני מכירה את האחת בקרית טבעון השניה בנס ציונה ואין לי מושג איפה השלישית. אבל אני בטוחה שמיד תענה מישהי שיודעת.
אני מכירה את האחת בקרית טבעון השניה בנס ציונה ואין לי מושג איפה השלישית. אבל אני בטוחה שמיד תענה מישהי שיודעת.
A aliner New member 27/6/06 #3 החנות השלישית היא פנאי לי אבל... הן מביאים רק מרינו ומה שאני ראיתי כזהייתי שם זה שיש פשוט קיטים שמכילים כמה צבעים בכמויות מאוד קטנות (הכוונה בשבילי זה מעט) זה בעיקר לצורך פיות נראה לי....
החנות השלישית היא פנאי לי אבל... הן מביאים רק מרינו ומה שאני ראיתי כזהייתי שם זה שיש פשוט קיטים שמכילים כמה צבעים בכמויות מאוד קטנות (הכוונה בשבילי זה מעט) זה בעיקר לצורך פיות נראה לי....