איפה הטריוויה??? אודה למי שיסביר לי מאיפה נכנסים לשאלון הטריוויה.
א אני המלך היחיד New member 27/6/05 #3 מוזר... נכנסתי לטרויה ונרשמתי ואז אחרי זה הוא כתב לי שהפרטים שלי נקלטו במערכת ואז אני בא להיכנס למשחק והוא לא נכנס....מה עושים?
מוזר... נכנסתי לטרויה ונרשמתי ואז אחרי זה הוא כתב לי שהפרטים שלי נקלטו במערכת ואז אני בא להיכנס למשחק והוא לא נכנס....מה עושים?
א אני המלך היחיד New member 27/6/05 #4 אהה עכשיו זה נכנס לי!!! נכנסתי אחר כך עוד פעם וזה נכנס לי....בלי לרשום פרטים אפילו... עניתי 4 תשובות נכונות...טוב נו, זה היה קשה....אפילו אין לי מושג מה זה פיילנייג או משהו כזה...
אהה עכשיו זה נכנס לי!!! נכנסתי אחר כך עוד פעם וזה נכנס לי....בלי לרשום פרטים אפילו... עניתי 4 תשובות נכונות...טוב נו, זה היה קשה....אפילו אין לי מושג מה זה פיילנייג או משהו כזה...
R Riot Boy New member 27/6/05 #5 כן...../images/Emo168.gif אני פשוט בשאלות על קוסמטיקה ניחשתי מה שנראה לי הכי הגיוני, ובשאלות על ניפ / טאק עניתי כמעט על כולם נכון... קיבלתי 9 מתוך 10 נקודות
כן...../images/Emo168.gif אני פשוט בשאלות על קוסמטיקה ניחשתי מה שנראה לי הכי הגיוני, ובשאלות על ניפ / טאק עניתי כמעט על כולם נכון... קיבלתי 9 מתוך 10 נקודות