איפה הייתי שלוש שנים?

רועי21רג

New member
איפה הייתי שלוש שנים?

אתם לא מרגישים לפעמים כזה שוק אזרחות ? היה לי שוק שבחיים לא היה לי יום חמישי. יצאתי מהבסיס , על אזרחי , בלי נשק , אמרתי שלום לכולם אפילו לסמג"ד , וכשירדתי בתחנה מרכזית הרגשתי מוזר. שלוש שנים עברו שחייתי ונשמתי צבא , אפילו חברה שלי עזבה אותי בגלל שהייתי יותר מדי טיפוס צבאי , ופתאום הכל שונה , פתאום אני חלק מהעולם הזה שבחוץ , העולם הזה שכולם רצים ולחוצים בו. אני כבר לא מפקד על 7 אנשים , אני אדם בפני עצמי וזה כל כך הזוי , משמח אבל מוזר איך שתמיד לקראת הסוף , אתה אומר לעצמך "אממ לא היה כל כך נורא שם" .

M u s i c B o x

New member
לכולם יש הלם אזרחות כשהם משתחררים

זה עובר מהר ברגע שאתה מתרגל לאזרחות ושוכח מהצבא אני השתחררתי מהצבא לפני חודש וכבר שכחתי מה קורה בצבא חח אה וברוך הבא לאזרחות אחי, מזל טוב על השחרור!

כ"כ מבינה אותך...

יצאתי לאזרחות אחרי שלושה חודשים עמוסים ביותר (אפילו חפש"ש לא היה לי). יום חמישי פיקדתי על 25 חיילים והתרוצצתי כדי לטפל בהם ושיהיה להם טוב וסיום קורס והכל ויום ראשון התייצבתי בבקו"ם עם הקיטבג וקיבלתי תעודת מילואים. הזוי ביותר, אבל כמו שאמרו- מתרגלים. קח לך איזה שבוע-שבועיים-חודש כדי לספוג הכל ולראות מה קורה ואח"כ תראה שהצבא זה עולם שונה... אגב חזרתי עכישו משבוע מילואים. היה נהדר אבל באיזשהו מקום אני שמחה שהשתחררתי, החברים הטובים משם נשארו אבל עברתי לשלב אחר בחיים.... בהצלחה באזרחות

IrIsH BaBe

New member
חח אחי

אני הייתי בהלם אזרחות כמה חודשים טובים. ובכלל, לקח לי שנה אחרי השחרור להתנתק לגמרי לכל מה שקשור לצבא [כי הייתי ממש מורעלת] אבל עכשיו אני בסדר. כשתשתחרר מזה, אתה תראה שלא תחשוב כבר על הצבא בכלל.... עד המילואים הבאים

M u s i c B o x

New member
...

אלא אם כן יש לך פטור ממילואים :) הדף הכי קדוש בצה"ל (בנוסף לתעודת שחרור)

רועי21רג

New member
חחח בדקתי את הנושא לעומק

בגלל שאני חובש קרבי מסתבר שאם אני מוריד פרופיל ל45 , פשוט יורידו לי את המילה קרבי וישימו אותי חובש מיל' בפיקוד העורף.

IrIsH BaBe

New member
זה הרי ידוע

שצה"ל מגייס את מי שלא רוצה. ומי שרוצה מילואים- מקבל התעלמות מוחלטת וקצינת קישור מטומטמת שיותר צעירה מהאחיינית שלי. אז אין עם מי לדבר כ"כ. דווקא חבל- הייתי תורמת הרבה.

M u s i c B o x

New member
להיפך

אם תדברי עם המפקדים שלך יהיה להם יותר קל לדבר עם הקצינת קישור ביחידה ששירתתי בה יש כל הזמן מילואים (בקו"ם, גיוסים...) ורובם בלי פטור והחלק עם הפטור מתנדב

IrIsH BaBe

New member
המפקדים שלי בטראומות ממני.

אין לי מה לדבר איתם. וחוץ מזה, אם פונים ליחידה שלך אז הם מספחים אותך למילואים אצלהם. איכס, מי רוצה לחזור לשם?

s p b v

New member
חתמתי התנדבות לשנה...

והם ביקשנו שאני אגיע הסופ"ש הזה,אבל השלישות המפגרת אצלי לא טרחה להזין את הטופס...מטומטמים...אז היו צריחים להעלות מישהו מהבית... לא חבל? אבל לפחות זו כבר לא השלישות "שלי" :)

PurPle Elf

New member
וואלה חיים את יודעת

לא יכול לראות יותר מתמטיקה.. מה איתך? מה חדש?

lala land

New member
אני דווקא נכנסתי חלק

לכל עסק האזרחות הזה, אבל זה כי הייתי ב"פנסיה" 4 חודשים אחרונים לשירות, אז היה לי זמן לתכנן לפורטרוט את היום שאחרי! עכשיו נשאר החלק הקשה וזה ליישם את התכניות

למעלה