לא אוהב את השגו, בהתחלה התלהבתי.
אבל יש משהו מנוכר במקום הזה. לוידע.. עם מי היית אתמול ? אני הייתי עם ידידות שלי, דורית שירן נטלי ואיריס, ומור אחד שאני מכיר.. ידיד שלהן גם.. קיצר, היה הזוי לגמרי, הגענו לאיימיש ב11 וחצי אחרי שהרנאטו היה מלא וויתרנו על המקום, היה מדהים באיימיש, הכל היה בלונים וסרטים צבעוניים ונצנצים בכל מקום, המלצריות ומלא מהאנשים בפנים היו עם כובעי סנטה, והמלצריות היו עם כובעי סנטה עם אורות אדומים, הגעתי עם איריס לשם ב11 וחצי, התיישבנו והשאר הגיעו אחרי 12, בנתיים הזמנו לשתות, חצי גולדסטאר וצ'ייסר ג'וני רד, ואיריס הזמינה סקס על החוף מחוזק. ב12 התנשקנו סתם בשפתיים כזה
ועשינו לחיים, הם מזגו 5-10 דק' לפני 12 לכל הפאב שמפניה בכוסות שמפניה יפות כאלה.. היה מדהים, וחילקו זיקוקים גדולים כמו של יומולדת האלה הענקיים, היה מדהים, עשינו לחיים עם ידיים משולבות אחרי הנשיקה, והתחלנו לרקוד שם עם הזיקוקים
אחרי זה הגלאי עשן התחיל לצפצף!! חח ופתאום כשהיו צריכים לכבות אותו אז כל החשמל בפאב נכבה! חחחח ההכל הכל מוזיקה אורות הכללללללל, קיצר אני פתאום קם וצועק! באג 2000 !!! חחח וכולם נקרעים!!!! אחרי דקה הכל חזר, אורות מוזיקה וכו', והמשכנו את הערב, אחרי דקה הגיעו מור, נטלי, שירן ודורית ושתינו והיה צחוקים מטורפים, ואת שאר הדברים שקרו אחרי זה בספות אני אשמור לעצמי לחסוך טראומות מהילדודס שמשוטטים בפורום הזה. אני נגד לחגוג את הסילבסטר, ולא אומר שנה טובה, אבל בכל זאת אנחנו חיים בחברה ובעולם ומציינים תאריכים ע"פ התאריך הלועזי, אז מותר לציין את תחילת השנה החדשה, ואם יש סיבה למסיבה אז למה לא. שנה אזרחית טובה לכל היהודים בארץ ישראל. סימבה.