איפה הייתם בלילה של ה31.12 ?

איפה הייתם בלילה של ה31.12 ?

לי היה את אחד הערבים הכי מטורפים שהיו לי השנה, והערב התקיים באיימיש עם הבנות הכי מטורפות ומאגניבות בעולם. אני לא אפרט כי יש פה ילדים שקוראים בפורום... :p איך עבר עליכם הערב? עם מי ביליתם? איפה הייתם ? היה טוב או רע ? חגגתם ת'שנה החדשה או סתם סיבה למסיבה ? איחלתם שנה טובה? שנה אזרחית טובה? או כלום ?

חןשסק

New member
בשגו בר

התיישבנו רק ב11 וחצי, היה מפוצץ, לא משהו, הזמנתי קולה, חילקו שמפנייה בכוסיות קטנות וב12 וחצי כבר חתכנו.. אני שונאת סילבסטר, הכל מפוצץ ולא כיף

לא אוהב את השגו, בהתחלה התלהבתי.

אבל יש משהו מנוכר במקום הזה. לוידע.. עם מי היית אתמול ? אני הייתי עם ידידות שלי, דורית שירן נטלי ואיריס, ומור אחד שאני מכיר.. ידיד שלהן גם.. קיצר, היה הזוי לגמרי, הגענו לאיימיש ב11 וחצי אחרי שהרנאטו היה מלא וויתרנו על המקום, היה מדהים באיימיש, הכל היה בלונים וסרטים צבעוניים ונצנצים בכל מקום, המלצריות ומלא מהאנשים בפנים היו עם כובעי סנטה, והמלצריות היו עם כובעי סנטה עם אורות אדומים, הגעתי עם איריס לשם ב11 וחצי, התיישבנו והשאר הגיעו אחרי 12, בנתיים הזמנו לשתות, חצי גולדסטאר וצ'ייסר ג'וני רד, ואיריס הזמינה סקס על החוף מחוזק. ב12 התנשקנו סתם בשפתיים כזה :) ועשינו לחיים, הם מזגו 5-10 דק' לפני 12 לכל הפאב שמפניה בכוסות שמפניה יפות כאלה.. היה מדהים, וחילקו זיקוקים גדולים כמו של יומולדת האלה הענקיים, היה מדהים, עשינו לחיים עם ידיים משולבות אחרי הנשיקה, והתחלנו לרקוד שם עם הזיקוקים :) אחרי זה הגלאי עשן התחיל לצפצף!! חח ופתאום כשהיו צריכים לכבות אותו אז כל החשמל בפאב נכבה! חחחח ההכל הכל מוזיקה אורות הכללללללל, קיצר אני פתאום קם וצועק! באג 2000 !!! חחח וכולם נקרעים!!!! אחרי דקה הכל חזר, אורות מוזיקה וכו', והמשכנו את הערב, אחרי דקה הגיעו מור, נטלי, שירן ודורית ושתינו והיה צחוקים מטורפים, ואת שאר הדברים שקרו אחרי זה בספות אני אשמור לעצמי לחסוך טראומות מהילדודס שמשוטטים בפורום הזה. אני נגד לחגוג את הסילבסטר, ולא אומר שנה טובה, אבל בכל זאת אנחנו חיים בחברה ובעולם ומציינים תאריכים ע"פ התאריך הלועזי, אז מותר לציין את תחילת השנה החדשה, ואם יש סיבה למסיבה אז למה לא. שנה אזרחית טובה לכל היהודים בארץ ישראל. סימבה.

דווקא השגו די חמוד. גם האיימיש...

ואני הייתי בשוובלה. די בחוסר רצון כי זה מקום שהייתי בו כמה פעמים לפני הגיוס, ואני לא מתה על מקומות של ילדים... אבל... בסופו של דבר נכנסתי לאווירה ודווקא נהנתי לאללה ורקדתי וקצת שתיתי וכו וכו...

Fragile rose

New member
וואי כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo2.gif

אתמול ביליתי בעבודה. היה אחד המשעשעים אלכוהול חינם זה תמי טוב

אני רואה שמתפתחת פה שיחה של חתול ועכבר..

מה השם של המועדון באזור תעשיה הישן ? מה את עושה שם ?

לא צריך ת.ז חחח ..

מכירה את אור קרני ? מהקופה למעלה ? אחלה בנאדם. .היה משחק איתי כדורסל בגמנסיה ימי שישי בערך שנה שנתיים... כמה את מקבלת שם לשעה ? מכירה את כל החבר'ה מרחובות שבאים לשם ? עדי שיקו עדן ? מכירה את סול מראשון ?

בת כמה את ???

איך קוראים לך ?(שם פרטי....) את אוהבת ת'מקום ות'אנשים שם ...? זה אנשים קבועים פחות או יותר נראה לי..

Fragile rose

New member
20

השם כתוב בכרטיסישי אני לא אוהבת את האנשים כי אממ, אני לא חובבת ערסים וכע, זה אנשים קבועים עוד שאלות?

או קיי..

אני מכיר ת'אנשים האלה כי הם חברים של חבר שלי שעבד ב'מקום של טוני', דייל, מכירה אותו? שיער בהיר, עיניים בהירות, טיפה שמנמן, מבטא בריטי\דרום אפריקאי.. לא סובל ערסים! והמקום הזה ירוד, יחסית לזה שמכנים אותו מועדון, נכנסתי לשם פעמיים בחיים (בחינם כמובן כי מי ישלם לזבל הזה..) והמקום צפוף נמוך מוזנח הזוי כזה, ועם קהל של פרחות ערסים וסוג של אנשים שאני לא הכי אוהב.. מה לעשות.. כל אחד וראיית עולמו... עכשיו אחרי כל החפירה הזאת, כייף לך לעבוד שם למרות הכל ? כמה את עושה לשעה ? כמה טיפים במסיבה ? באיזה ימים את עובדת ? חמישישישבת?

Fragile rose

New member
בהתחשב בעובדה

שהמועדון פתוח בסופשים, מן הסתם שאני אעבוד בסופשים. זה לא הולך לפי שעות טיפים יש, תלוי במסיבה. כיף לי שם כי האנשים שעובדים סבבה לגמרי לא אוהבת את הקהל אבל מה אכפת לי מהם

הקהל גם משנה..

ברמן בדרך כלל חי ונושם את המסיבה דרך הקהל, כמו שבפאבים בכלל ברמן זה דבר שמאוד מושפע מהקהל כי משוחחים עם הקהל על הבר ומנהלים אינטרקציה... טוף לא משנה, העיקר שאת נהנית..

Fragile rose

New member
במועדונים אין כ"כ הרבה אינטרקציה עם הקהל

יש אנשים מסויימים שכיף שהם באים לשתות אצלי ויש כאלה שלא. אבל הלקוחות הם לא מה שעושים לי את העבודה

למעלה