איפה הייתם ומה עשיתם?

גיל מ

New member
איפה הייתם ומה עשיתם?

שהודיעו שרד הוט צ'ילי פפרז מופיעים בארץ וברגע שהם ביטלו את ההופעה בוקר אחד הייתי כיתה ח' אני קם בבוקר לוקח עיתון ורואה כתבה ענקית ב24 שעות בידיעות אחרונות שרד הוט בדרך - עדיין יש לי את הכתבה ואני מתחיל להשתולל פשוט ולצעוק מרוב אושר... שבועיים לפני ההופעה (שכבר היו לי כרטיסים VIP מגלגל"צ) הייתי בפריז, עשיתי עם המשפחה חופשת קיץ באיטליה שוויץ וצרפת - הייתי במלון הקשבתי לCNN ופתאום שמעתי - "להקת רד הוט צ'ילי פפרז ביטלו את הופעתם בישראל עקב המצב הביטחוני" באותה שנייה נפלתי על המיטה והייתי ממש בדיכאון באותו יום הלכנו ליורו-דיסני היה כיף אבל עדיין הייתי בדיכאון. להזכירכם ההופעה הייתה צריכה להיות בתאריך 28.8.00 ו3 שנים בדיוק אח"כ ב28.8.03 הייתי בהופעה של משינה שגם זה היה חלום שחשבתי שלא יתגשם אז גם זה משהו...

lollapalooza

New member
שוב העניין הזה...

רק שתדעו שאני עצובה בכל פעם שאני חושבת על זה... אז יאללה, מהר: כשראיתי בעיתון שיש הופעה הייתי בעננים. קניתי כרטיס ביום שהתחילו למכור (280 ש"ח ארורים!) בהיתי בכרטיס כל יום וספרתי את השניות... בסוף הם ביטלו. בהתחלה לא האמנתי לחברה שלי שהתקשרה להגיד לי, ואז ראיתי בטלויזיה. בכיתי לא מעט. חיכיתי ליום ההופעה ורק אז החזרתי את הכרטיס. בכיתי במשרד כרטיסים עד שהאיש שעבד שם ממש ריחם עליי. וזהו... כשאני נזכרת בזה (אחת ליום בערך) שהייתי צריכה להיות בהופעה של הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם והיא הבריזה לי, אני מתחרפנת. לא רוצה לדבר על זה יותר...

גיל מ

New member
BTW יש לי את הכתבה הזו

במחשב ועוד לא מעט כתבות אבל אני לא יכול לעלות אותם לפה כי הם יותר ממגה (כל דף שם זה מגה ומשו אז איך אפשר לעלות אותם לפורום?

lollapalooza

New member
*עונה*

אתה ממילא לא יכול להעלות לפה כתבות כי עד כמה שידוע לי זה אסור. יש על זה זכויות יוצרים.

m a n k o

New member
מותר מותר

בפורומים אחרים כל הזמן מעלים כתבות ואפילו בפורום של משחק החיים העלו לפורום את כל הגליון המיוחד שיצא לסדרה

lollapalooza

New member
השאלה היא

אם יש להם רשות לעשות את זה. בכל אופן, אני מבטיחה לבדוק את העניין ולהגיד לכם מה נהיה. עד אז, בלי כתבות בבקשה.

Vdrums

New member
נסעתי לת"א, קניתי כרטיסים

ובדיוק שבוע אחרי נסעתי שוב והחזרתי אותם...

אMור

New member
אני הישראלי היחיד ששמח ../images/Emo6.gif

בערך 10 ימים לפני ההופעה המיוחלת בארץ הגעתי ל... LOS - ANGELES
הבנתם?

אMור

New member
לא. לא הייתי.

כשהייתי בלוס אנג'לס הם היו בסיבוב הופעות באירופה וכשהייתי בלונדון, ראיתי בשדה התעופה שיש הופעה שלהם ב- Brixton Academy יום למחרת. טסתי מהשדה למשרד הכרטיסים בפיקדילי והיה שם שלט SOLD OUT

On drugs

New member
אתה לא היחיד../images/Emo70.gif

גם אני נורא שמחתי שהם ביטלו כי לא היה לי כסף להופעה וההורים שלי לא נתנו לי כסף אז נורא התבאסתי שהם יבואו ואני לא יהיה שם .

אוח... סיפור עצוב ../images/Emo10.gif

שמעתי על ההופעה בתחילת הקיץ (סוף כיתה ט'). כמעט התעלפתי. התקשרתי לחברה שלי שהיא הבנאדם היחיד שאני מכירה שאוהב אותם כמוני. היא גם כמעט התעלפה. אבא שלה היה היחצ"ן של זה או משהו (זה היה מזמן, אז לא זוכרת) והוא סידר לנו 2 כרטיסים בחינם (VIP
ארררג)... ואז... בערך חודש וחצי אחרי זה התחילו שמועות שהם לא באים, אבל אז קלינטון אמר להם שמאוד כדאי להם לבוא אז הם אמרו שהם בטוח באים (ממש
) ואז... יום אחד הייתי בחדר כושר (ימי כיתה ט' העליזים) והיה חדשות ואמרו שהם לא באים ואז חזרתי הבייתה והתחלתי לבכות. אכן טראומה

m a n k o

New member
אני לא ממש זוכרת מה

היה כששמעתי שהם מגיעים לארץ אבל התלהבתי כמו לא יודעת מה זו הייתה גם תקופה שהייתי ממש אובססיבית לגביהם אז זה בכלל היה שמחה לא נורמאלית בשבילי ישר רצתי לקנות את הכרטיסים ב280 שקל ואספתי כל פיסת מידע שהתפרסמה בעיתונות שקשורה לבואם... והכל עדיין שמור לי עד היום... כתבות... פרסומות... ואפילו יש לי את הכרטיס סרוק! :):) איזשהו יום קמתי ואז פתאום אבא שלי אמר לי כזה טלי תסתכלי בעיתון החברים שלך לא באים ואני כזה כן כן בטח לא האמנתי לו בהתחלה ואז כשראיתי את זה הייתי בשוק הייתי עצובה אבל בו בזמן נורא כעסתי עליהם...

chucky1

New member
עד היום יש לי את הכתבה על זה שהם ..

ביטלו את ההופעה דף ענק !! יש לי פה ממש לידי

למעלה