צליליתה1
Well-known member
הייתי פה ושם
והפה ושם מתחיל להיות קצת מצומצם ומצמצם
למרות שומטרת הפה ושם היתה לראות פרצופים אהובים, שהם לא מצומצמים, להפך, גדלים לי מתחת לעיניים
אבל חווית היציאה, מאוד שחוקה, לאן כבר אפשר לצאת
בבית נצמדתי למסך, שהפך לחברי הטוב ביותר בחודשים האחרונים
ראיתי את סרטו של מנדס 1917, שכבר הוקרן בבתי קולנוע לפני הסגר אבל דחיתי את הצפיה
בסדר, קיבלתי את עונש, כי אין ספק שזה סרט שחייבים לראות על מסך גדול
הרבה דובר על טכניקת ה(כאילו) שוט אחד, הצטערתי שידעתי, כי תכלס, מה איכפת לי שוט אחד או מיליוני שוטים, איכפת לי מהסרט
ונוצר לי כאן ערך מוסף קטן, או הסחת דעת גדולה, איך שתרצו לראות את זה, של חיפוש השוטים ודיון מעמיק בלמה שוט אחד (כי הוא יכול?)
גום אם לא יצאה לו יצירת המופת שהוא תכנן, עדיין, סרט שווה צפיה, בגלל הסינמטוגרפיה המרהיבה (שוט אחד,כאילו, אבל בעיקר כי הצילום מרהיב), בגלל המסר החד משמעי שהמלחמות מיותרות ובגלל שלא נראה לי שאי פעם יצא לי לראות על מסך גדול.
ונעבור לטלוויזיה
בזמנו התחלנו קצת לדבר על ״טהרן״. ראיתי את כל הסדרה ומפרק לפרק התלהבתי פחות.
נכון היה אקשן והיה (די) מותח, אבל גם היה קלישאתי לגמרי, ושטוח מאוד
2 השחקניות : ניב סולטן ולירז צ׳רכי לא באו לי טוב
לעומת ״מניאכ״, ראתי בינתיים פרק וחצי
ובעוד טהרן הרגישה לי סדרה שכל הזמן אומרת: הריני מוכנה ומזומנה להרכש עי hbo מניאכ אוטנטית ובינתיים, מרגישה לי כפשוט סדרה טובה
עמוס תמם ושלום אסייג מצוינים (כהרגלם)
וכשנכנסתי לאתר לחפש את הפרקים, התגלה לי בונוס קטנטן: התסרטים פתוחים לקריאה ולהורדה
לא בטוחה שיש לי סבלנות לקרוא ולהשוות לתוצאה, אבל זה נחמד, אני מעריכה אנשים שחושבים על חווית המשתמש/צופה ובמחוות קטנות מעשירים מאוד את חווית הצפיה.
שבוע טוב ומלא בחוויות טובות ומעשירות
והפה ושם מתחיל להיות קצת מצומצם ומצמצם
למרות שומטרת הפה ושם היתה לראות פרצופים אהובים, שהם לא מצומצמים, להפך, גדלים לי מתחת לעיניים
אבל חווית היציאה, מאוד שחוקה, לאן כבר אפשר לצאת
בבית נצמדתי למסך, שהפך לחברי הטוב ביותר בחודשים האחרונים
ראיתי את סרטו של מנדס 1917, שכבר הוקרן בבתי קולנוע לפני הסגר אבל דחיתי את הצפיה
בסדר, קיבלתי את עונש, כי אין ספק שזה סרט שחייבים לראות על מסך גדול
הרבה דובר על טכניקת ה(כאילו) שוט אחד, הצטערתי שידעתי, כי תכלס, מה איכפת לי שוט אחד או מיליוני שוטים, איכפת לי מהסרט
ונוצר לי כאן ערך מוסף קטן, או הסחת דעת גדולה, איך שתרצו לראות את זה, של חיפוש השוטים ודיון מעמיק בלמה שוט אחד (כי הוא יכול?)
גום אם לא יצאה לו יצירת המופת שהוא תכנן, עדיין, סרט שווה צפיה, בגלל הסינמטוגרפיה המרהיבה (שוט אחד,כאילו, אבל בעיקר כי הצילום מרהיב), בגלל המסר החד משמעי שהמלחמות מיותרות ובגלל שלא נראה לי שאי פעם יצא לי לראות על מסך גדול.
ונעבור לטלוויזיה
בזמנו התחלנו קצת לדבר על ״טהרן״. ראיתי את כל הסדרה ומפרק לפרק התלהבתי פחות.
נכון היה אקשן והיה (די) מותח, אבל גם היה קלישאתי לגמרי, ושטוח מאוד
2 השחקניות : ניב סולטן ולירז צ׳רכי לא באו לי טוב
לעומת ״מניאכ״, ראתי בינתיים פרק וחצי
ובעוד טהרן הרגישה לי סדרה שכל הזמן אומרת: הריני מוכנה ומזומנה להרכש עי hbo מניאכ אוטנטית ובינתיים, מרגישה לי כפשוט סדרה טובה
עמוס תמם ושלום אסייג מצוינים (כהרגלם)
וכשנכנסתי לאתר לחפש את הפרקים, התגלה לי בונוס קטנטן: התסרטים פתוחים לקריאה ולהורדה
לא בטוחה שיש לי סבלנות לקרוא ולהשוות לתוצאה, אבל זה נחמד, אני מעריכה אנשים שחושבים על חווית המשתמש/צופה ובמחוות קטנות מעשירים מאוד את חווית הצפיה.
שבוע טוב ומלא בחוויות טובות ומעשירות