תודות..
הפורום הזה באמת עזר לי ברגעים קשים.
מקנאה בך על תקופה של עבודה ולימודים... אצלי זו הייתה אחת התקופות היפות (כמובן שתוך כדי לא הערכתי את זה ככה, אבל בדיעבד היה לא רע בכלל... חוץ מרעשים מסוימים שחלקם פנימיים וחלקם חיצוניים שלא היו צריכים להיות שם, אבל מה שהיה היה
). היה כל כך נחמד שאני שוקלת ברצינות לחזור לעשות את זה עוד קצת, למרות שברור שבסיבוב 2 זה לא יהיה אותו דבר.
בקיצור תהני מהדברים הבנאליים וכל עוד החרדה לא משתלטת עלייך, תקבלי אותה ואת הרעשים הקטנים בהבנה וסבלנות, כי כנראה זה חלק מאיתנו... חוסר איזון כימי? נו שיהיה. אני מאמינה שיש לי חוסר איזון כימי, וחוסר איזון נפשי, ואני לא יודעת מה קדם למה ואם אחד גורם לשני, ומה בדיוק צריך לתקן שם כי כל הזמן ניסיתי לתקן ואיכשהו זה עדיין מקולקל, אז אולי אני לא מבינה כלום ולפחות את זה אני יודעת
(נו איזה פילוסוף היה זה שאמר שקודם כל אנחנו צריכים להכיר בכך שאנחנו לא מבינים כלום... דקארט שקר כלשהו ואז הוא הגיע מזה ל"אני חושב משמע אני קיים").
זהו... סופ"ש הגיע ואני אהיה לבד רוב הזמן, ויש כל כך הרבה מה לעשות (כביסה, ניקיון, קניות, סידורים, להכין אוכל...) ואני לא במוד, קשה לי, רק בא לי לשכב במיטה ולנסות להרגיע את עצמי באחוזי הצלחה מוטלים בספק.