איפה הימים ההם

לייזר

New member
איפה הימים ההם

ראו איזה מהפך פעם היו הדייגים רצים ונילחמים על המקומות קמים מוקדם בשביל מה נכון.בשביל לתפוס מקום טוב בביוף .איפה הולכים לדוג .איפה שיש צינור ביוף ושם היה דיג טוב מי שזוכר מהמבוגרים בנינו בת"א בנמל יפו הצינור של המשחטה בבת ים בסיפלס הצינור של מפעל הבירה שכמובן חוץ משאריות של בירה ולתת ודם של עופות ביפו זרמו עוד הרבה דברים מסריחים אבל שם היה הדיג.ובלילה על הביוף בת"א היו עולים פתאום ריחות שהיית מקבל סחרחורת לא היה צריך בירות .אבל כולם על הצינור שבת בבוקר הביוף בת"א אביב מלא מסביב דייגים כמו יום עצמאות. והיום צריך לתקן משהוא במערכת אז מודיעים על הזרמת שפכים לים לכמה שעות וכולם מבטלים את הדיג והרחצה בים מסקנה .אפילו הח.... היום לא טוב כמו פעם. לילה טוב וריח נעים לכולם

סרגוס

New member
פששששש "המשורר לייזר"

יפה, תמיד יפה להיזכר בנוסטלגיה וזה לא לכמה שעות זה ל36 שעות!!! בגלל הכביש האיילון

סרגוס

New member
הכל טוב תודה!

ותכתוב עוד כמה כאלה אהבתי את זה בעיקר את המשפט הסיום על הח&$% ודרך הגב אתה דג בשיטת לחם צף? כי אני צריך המלצות...

אני ביטלתי את הדיג להיום מסיבה אחרת

הייתי אמור לצאת עכשיו עם אדם ועוד חבר לדיג לילה, אבל מסיבות של בחינה באזרחות מחר נאלצתי להישאר בבית וללמוד... ותכננתי גם דיג בוקר מחר כי אני מתחיל ללמוד ב 11:00 וכבר תכננתי את זה עם אדם ואז נזכרתי שמחר המבחן ולא כדאי שאקום כל כך מוקדם ואעייף את עצמי למוות, עד שאשכח איך להיות אזרח טוב
. בכל מקרה, כרגיל, יום רביעי על הבוקר - דיג. רק שלצערי זה יהיה הדיג הראשון שלי לשבוע זה...

zoharfi

New member
מה אתם הולכים לדוג ?

ומה תעשו עם הדגים ? תאכלו אותם ? אבל ברור שהם יהיו מזוהמים... בכל אופן יותר מבד"כ.

אז הנה מה שהשתנה

שני דברים: הידע והביוב ידע (ליתר דיוק, מודעות): פעם אזבסט היה הדבר הכי טוב בעולם, ולאף אחד לא היה אכפת לעבוד במפעל אזבסט. אז תגיד לי, אתה מוכן לעבוד במפעל אזבסט כמו שהיה בימים הטובים? אז ככה גם עם זיהום הים. פעם הים היה בגודל אין סופי, ולא חשוב מה שפכו לתוכו, הוא נשאר אותו דבר (ככה חשבו). היום יודעים שזה לא ככה, ושהדגים בהחלט מושפעים. הביוב - ביוב של משחטה ובירה בכלל לא קרוב להיות מזיק כמו ביוב של תעשיה כימית ושל בתי השימוש. למיטב ידיעתי, הוא בעיקר חומר אורגני אכיל. אולי לא נראה יפה, ואולי אפילו התחיל להרקיב. מה שנקרא, מסריח אבל כשר.

למעלה