איפה הימים?

איפה הימים?

אני זוכר כשהייתי צעיר, גבר היה מתחיל עם בחורה עם כמה מילים יפות, היה מזמין אותה לכוס שתיה כלשהי, יוצאים תקופה לפני שבכלל מגיעים לבית של אחד מהם... ומה היום? מילים יפות? פחחחחחחחח... אולי שתיה, אולי דייט אחד לפני שמגיעים לאחד הבתים... איך זה הולך אצלכם? האים תצאו תקופה לפני שתגיעו לבית שלו/שלה?

אמממממ אני...

אין לי מושג כי אני די צעירה ולא היו לי הרבה דייטים בחיים...ממש לא הרבה
אבל הייתי עם מישהו במשך חודש וחצי ולא באתי אליו בכל התקופה הזאת. נפרדנו, אחרי שבוע (
) חזרנו..ובאותו יום שחזרנו באתי אליו הביתה, זה הרגיש כאילו אנחנו מכירים כבר מלא זמן..היה קצת מוזר אבל פסדר, מאז אני מתנחלת אצלו הרבה

jessy19

New member
כן...

אולי אני קצת מיושנת בקטע הזה, אבל אני חייבת להכיר את האדם לפני שאני מגיעה אליו הבייתה או מזמינה אותו. אבל פעם אחת הפתעתי את עצמי כשבאתי בדייט שני לבית של מישהו, כנראה הרגשתי שהוא אדם טוב ושהוא לא יעשה דברים שאני לא ארצה לעשות.

זה ממש לא אצל כולם ככה

אבל אני מסכימה איתך שאצל הרוב זה ככה... בקצב הזה בעוד כמה שנים זה בטח יהיה נורמה ללכת בפגישה הראשונה לבית של הבחור.

born2b

New member
מה רע בבית? ../images/Emo98.gif

הרבה אנשים (בעיקר גברים אבל גם נשים) משום מה מקשרים באופן אוטומטי שזה שהולכים לשבת בבית אז זה אומר שיהיה סקס אבל בתכלס אם יש רצון אז גם מחוץ בבית יהיה סקס ואם אין רצון אז גם בבית לא יהיה סקס וזה ממש לא קשור. לדעתי בית זה דווקא אחלה מקום לדייט כי הרי בסה"כ מטרת הדייט היא להכיר יותר טוב אחד את השני כדי להבין אם הוא/היא מתאימים לנו ובית זה מקום אינטימי שאפשר להשתחרר בו ולבלות זמן איכות עם הדייט שלך וכך להכיר אותו יותר לעומק וחבל שהתפיסות השמרניות של פעם שרואות בו מקום לסקס מפריעות לאנשים לנצל את הפוטנציאל הגלום בו כאחלה מקום לדייט.

Wild elf

New member
הייתי שואל הפוך

האם תצאו, אחרי שתגיעו לאחד הבתים?

seeyou

New member
היא לא נותנת..|חתול.לצאת......./images/Emo108.gif

חבל על הזמן דבר ראשון בודקים את הסחורה...אם בכלל יש על מה לדבר

Wild elf

New member
הייתי שואל הפוך

האם תצאו, אחרי שתגיעו לאחד הבתים?