איפה הינו ביום כיפור 1973?

emmy5

New member
איפה הינו ביום כיפור 1973?

שאלה זו שמה אותי לפני המראה ואני מבינה מי אני במציאות ... בני היה חייל צעיר בחייל אויר .את בעלי לקחו מבית הכנסת למילויים . אני היתי מגויסת במקום עבודה ...הבת לפני גיוס יום אחד היתה פגישה מאוד מעניינת בפתח המעלית , בין בעלי ,רחוץ ומצוחצח אחרי כמה שעות של מנוחה , ובני שחזר הביתה לכמה שעות ...לא מגולח עייף .. אז העשרים שנה כבר אינם ...בעלי מזמן הלך לעולם שכולו טוב ,אבל לי יש רכוש רב ...שישה נכדים ונינה ....ואני רועדת על המצב בארץ

dani 123

New member
בלימודים אקדמאיים במסגרת צהל

ברור שהחזירו אותי מיד ליחידה והפסדתי שנה שלמה

emmy5

New member
היה לי מוזר לראות ולשמוע...

סירנות של אמבולנסים ומשטרה ...מאוד קרוב לבית שלי .. פיצוץ במסעדת מקסים בחיפה ..

לייציק

New member
אוי ואבוי...מה יהיה....?

היינו פעם במסעדה הזאת באחת השבתות, עם חברים מרמת-ישי... נורא לחשוב על זה... איך שהם מעזים אפילו בשבת ... עושים לנו יום כיפור מוקדם ...

מנורה

New member
רק עכשיו ראיתי שהתיחסתם לפגוע

ההודעות נכנסו לשרשור אחר לכן לא שמתי לב שמחה שאתם חברי בסדר ועם כל הכאב נמשיך הלאה. במלחמת יום הכיפורים הייתי עם 2 ילדים קטנים ובצפירה הראשונה בעלי היה כבר במילואים ואני הייתי בהסטריה המזל שחברה שלי באה ועזרה לי אני ממש לא תיפקדתי. לחשוב ש- 30 שנה עברו וכלום לא השתנה כלכך מפחיד. אבל עדין רוצה לגעת בלבן ולהרגיש שלום . בינתיים זה רק חלום.

ניני5

New member
שלום אמי וכולם, אני חדשה פה.

שמחה שיש פורום כזה לגילים מבוגרים יותר. לי יש 3 נכדים צעירים ואני נושקת לשנות השישים. ילדי היו צעירים כשפרצה מלחמת יום כיפור. אני זוכרת את דודתי ז"ל כועסת נורא על גולדה שהייתה אז ראש ממשלה. אני לא הרגשתי כעס באותה תקופה, ואפילו לא ממש פחדתי, כי את בעלי לא לקחו למלחמה היות והוא היה עולה חדש. לגבטי המצב בארץ, נכון שהחלום שגדלנו עליו שילדינו או נכדינו או נינינו כבר לא ילחמו יותר נגוז. אבל הטרור המוסלמי הוא לא רק בארץ. הוא נמצא בכל העולם המערבי, בעיקר בארה"ב. המחלחמה שלנו היא איזורית אומנם אבל היא מגובה ע"י המוסלמים מכל העולם, כך שהיא גם כלל עולמית. ימי החושך ירדו על העולם, בגלל עליית האיסלם הקיצוני שדוגל במוות ורצח, כאידיאולוגיה. נקווה שהטרור ימוגר, או שיקרוס תחתיו. ההיסטוריה תגיד. לדעתי זה יקח עוד הרבה שנים. אני מנסה להתעסק עם דברים נחמדים. לא רואה כל כך באדיקות חדשות, סתם מנסה להנות מכל יום. אין שום דבר שנוכל לעשות במצב הזה למיגור הטרור האיסלמי, לכן אין טעם לרעוד. אלה בעיות בין מדינות. תהני מהילדים הנכדים והנינה, וזהו. לא כדאי לחשוב מה יהיה.

emmy5

New member
ברוכה הבאה ,נשמח שתהיי ביננו

כל רגע יש לנו משהו חדש ...גמר חתימה טובה לך ניני 5 יש לנו 10 ערוגים ו30 פצויים ...

dani 123

New member
ניני ברוכה הבאה, אבל

פוליטיקה תשאירי במקום אחר זה פורום כיפי צוחקים ונהנים. אין ולא רוצים פוליטיקה

שרה16

New member
נמשיך בשרשור,כי רק כך נוכל לשרוד

להמשיך בשיגרת היום. (ליבי עם משפחות הפצועים וההרוגים
) ובמלחמת יום כיפור,הייתי מטפלת בקיבוץ ,אחרי לימודים ולפני גיוס. דחו לי את הגיוס עד לאחר המלחמה. הייתי בבריכת השחיה בקבוץ (שומר צעיר,לא הלכו לבית כנסת) ופתאום מגיעים אנשים ומתחילים להוציא צעירים מהבריכה. וחרושת שמועות...והכל מתחיל להתגלגל.

סבאאורי

New member
ערב טוב ושבת ש ל ו ם

תראו מה עניתי לידידי וויילד בפורום 50 על הרהוריו...

emmy5

New member
תמונה אחד שווה אלף מילים רק..

כל אחד עם המילים שלו ...בארץ שיש לה 5-6 מיליון ראשי ממשלה , החיים הם קשים והמסמר יקבל עוד חלודה

ora11

New member
|לב-שהפיגוע בחיפה נורא ואיום../images/Emo16.gif

לזכרם של ההרוגים בניהם ילדים. אי אפשר לחיות בשקט. במלחמת יום כיפור לפני 30 שנה האזעקה עוד מהדהדת במוחי. ב2 בצהרים היתחילו לגייס אצלנו בישוב את המילואים ובניהם בעלי ששירת בצנחנים. היו לי אז 2 ילדים הקטנה בת פחות משנה והגדול בן 4 הישוב התרוקן מגברים . בעלי נפצע ברמת הגולן ואושפז בנהריה. מה יש לומר ההלם והשוק לא חלפו אפילו ששלושים שנים עברו. לך אמי
ממני אלייך תהני מהנכדים ומהנינה וכמובן מהילדים.

באיה

New member
ערב טוב לכולם, מה זה אני עייפה

הרוגה. ומה עשיתי סך הכל? ביליתי עם בני ונכדי כל היום בחוץ. ב12 בית חלומותי בגבעת ברנר עד 4 אחרי צהריים, ואחר כך מנגל בבית חברו של בני. חזרנו לפני חצי שעה, ואני מרגישה תשושה כאילו עבדתי עבודה פיזית קשה. תוך כדי הבילוי בגבעת ברנר, התבשרנו על הפיגוע. לנו היה עצוב, אך מה מבינים העוללים בני 2-5. הם רותים לשחק. אני כותבת ועין אחת כבר נסגרת לי. היום אלך לישון מוקדם כנראה. צ'או חבריה

למעלה