איפה הכי כדאי להתחיל בתור ברמן צעיר?

Jeezy

New member
איפה הכי כדאי להתחיל בתור ברמן צעיר?

אז סיימתי קורס לפני איזה שבוע וחצי. הציעו לי כמה דברים מאז: 1)בר אקטיבי של ארועים, לא משנה איזה חברה הכל אותו דבר בעצם, למרות שזה 50 לשעה +טיפים עם יש הבנתי שזה שחיטה, לבוא להקים את הבר ויש מלא לסחוב. אתה מגיע 3 שעות לפני האירוע ונשאר 3 שעות אחרי לפרק הכל. 2)בר קפה לדוגמאת קפה-קפה, שיותר מגישים שם קפה אבל יש גם אלכוהול. 3)בר מסעדה, שהבנתי שהשכר שם על הפנים אבל יש גם בר שאנשים יושבים עליו. ועוד משהו, מה הסיכוי לברמן צעיר להתחיל במקום כמו MOSES או BLACK, שזה בר בורגר אבל אנשים מגיעים יותר בשביל האוכל? תודה

obbb

New member
הכל תלוי בצרכים שלך

בר אקטיבי זה אחל'ה כסף אבל קריעת תחת. תעשה את החשבון עד כמה זה מתאים לך קח בחשבון שלא כל בר אקטיבי יכול לספק לך הרבה משמרות. בר קפה הייתי ממליץ לשמור לעדיפות אחרונה. במידה ואתה לחוץ על עבודה ואין משהו אחר. בר מסעדה זה מקום טוב לצבור נסיון, במידה וזה בלק או מוזס שמגישים גם אלכוהול ויש בר איכותי יחסית - זה אחל'ה קרש קפיצה לבר אמיתי. השכר באמת לא להיט אבל העבודה לא קשה, אתה מתנסה באינטרקציה עם לקוחות, מתעסק פה ושם עם אלכוהול. סביר להניח שיהיה לך משמרות טובות (מסעדות פתוחות הרבה שעות ביממה) קח בחשבון שיכולות להיות משמרות בוקר. אני עמדתי במצב שלך, ובסוף מצאתי בר אמיתי. יש לו את המינוסים שלו אבל בסופו של דבר אני ברמן לכל דבר בלי הסתייגויות. מאיפה אתה, אולי אוכל להמליץ על מקומות לחפש?

Jeezy

New member
פרטים

אני מהרצליה, בעל רכב, ככה שבעייה של ניידות אין לי. בר קפה באמת במקום האחרון אצלי אני לא רוצה אפילו להתעסק עם קפה... כמובן שאני רוצה לצבור ניסיון עכשיו כדי להגיע אח"כ לאיזה דאנס בר או מקום חזק שגם הכסף שם ירוץ טוב. שאלתי על מוזס ובלק כי המקומות טיפה אפשר לומר "פלצניים". הם מקבלים ברמנים בלי ניסיון? אם כן יש לי באיזור 4 סניפים 2 של מוזס ו2 של בלק. יש לי עכשיו המון זמן פנוי ואני מת לקרוע תתחת בבר נורמלי. אני לא כזה מת לעשות אירועים כי זה באמת קריעת תחת לא נורמאלית. תודה

S1ndrome1

New member
בר-מסעדה

כמה שזה נשמע לא להיט, בתור התחלה זה אחלה מקום לצבור ניסיון. בכל מקום סביר יש שעות לחץ מה שאומר שזה יעזור לך לרכוש מהירות וניסיון. בלי שום קשר, בלאק ומוזס אלה אחלה מקומות לעבוד בהם ואם אתה מצליח להיכנס לשם אז סחטיין. יש עבודה ויש כסף, מניסיון.

Jeezy

New member
כן אבל

השאלה היא האם הם מקבלים מישהו בלי ניסיון....

hermona5

New member
הכי כדאי

גם אני הייתי ברמנית.. הכי טוב בגני אירועים כי משם רוכשים ניסיון ועובדים עם עודנ הרבה ברמנים שאפשר ללמוד מהם. למי שמחפש תשובות לכל השאלות: אתר קבלה חדש.

builderrr

New member
מלון זה הכי אחי

אח שלי .... עזוב אותך שטויות ורד לאילת לתקופה תעבוד במלון אני עבדתי שנה במלון גם עשיתי מועדפת וגם רכשתי ידע בכל סוג בר מקפה ברמה מעולה כולל ציורי קפה ועד לאלכוהול וקישוטי כוסות אפילו. אז אם אתה רוצה קרש קפיצה עצבני לדעתי זה אילת.

che777

New member
../images/Emo207.gif נראה לכם שמקומות כלשהם

שיש בהם ברים, כמו מוזס, או בלאק, או בר מסעדה, או בר אקטיבי, ירצו ברמן חסר ניסיון לפני צבא?

obbb

New member
לא יודעים

פשוט תלך לבדוק ואז תדע! גם בר רציני יכול להתקע לתקופה ארוכה בלי ברמנים או עם מנהל בר שמעדיפים אותך צעירים וחמים מהתנור ונוחים לעיצוב. תעשה סיבוב, תנסה גם מקומות שאתה לא חושב שיש סיכוי ותראה עם מה תצא ביד.

למעלה