איפה הכי כדאי ללמוד?

yisgavr

New member
איפה הכי כדאי ללמוד?

אני מקווה להתחיל קורס בחודש הקרוב, דיברתי עם זמן אמיתי וממש וזה נשמע לי... זה שווה או עדיף מקום אחר?? המלצות? חוויות?
 

chenby

New member
בעקרון

הבית ספר הכי ותיק בארץ זה ברטנדר שם אני למדתי וקיבלתי עליו מלא המלצות לפני שנרשמתי. יש שם מדריכים מעולים שמעבירים את הקורס בצורה מקצועית וממש כיפית התעודות שלהם ובעיקר התעודה הבינלאומית שלהם ממש נחשבת אני ממש נהניתי בקורס, ואני ממליצה בחום!!! גם המקום ענק ומשפחתי בקיצור- אין מקום אחר לדעתי.
 

Symbolic

New member
אני לא מבין

למה את אומרת "שהתעודות שלהם ממש נחשבות", בעוד אף תעודה של שום ב"ס לא נחשבת כמעט לשום דבר, רק הניסיון והכריזמה האישית מדברות פה. וזה עוד בארץ - שלא נדבר על ח"ול שבספק אם יודעים בכלל שיש בתי ספר לברמנים בארץ. לי לדוגמא, יש תעודה של בארמאסטר. אני לא מצטער שיש לי אותה כי הקורס עצמו נתן לי מלא ידע וגם נהינתי לאללה, אבל התעודה בפועל לא שווה הרבה. המציאות המרה.
 

Symbolic

New member
פחחח

איזה חרטא! תבינו ותפנימו! היום לא מעניין אף בעל עסק באיזה ב"ס עשית את הקורס! ניסיון ורושם אישי שאתה משאיר עליו ישחקו פה.
 

yisgavr

New member
אני לא מעוניין רק בתעודה.. ../images/Emo72.gif

תפרסו שיקולים של איפה יותר טוב ללמוד....
 

Symbolic

New member
לעניות דעתי

3 בתי הספר הגדולים - בארמאסטר, ברטנדר וזמן אמיתי הם קורסים דומים מאוד. אני עשיתי בבארמאסטר ואני מאוד מרוצה, ככה גם חבר שלי שעשה בזמן אמיתי, ועל ברטנדר שמעתי רק דברים טובים. לדעתי לך על אחד משלושת הגדולים - ומי מהנ"ל תבחר משיקולי נוחות (לוגיסטית וכלכלית). אל תקנה את כל הפרסומים הריקים של "אלכוהול תוצרת חוץ", "עבודה מובטחת", "בקבוק שיבאס מתנה" וכאלה.
 
למעלה