איפה הכי כדאי לקנות חולצות של פינק?

Yael Floyd

New member
איפה הכי כדאי לקנות חולצות של פינק?

<אני מקווה שהבנתם לאיזה פינק התכוונתי
> אני יודעת שליאונרדו (ראשון, מול גן העיר) הוא הכי זול, אבל במקרה הטוב יש לו חולצה אחת או שניים. תומר (דיזינגוף סנטר) שהוא יקרן רצח, וגם לו יש איזה חולצה או שניים. מאנסטר דיסק (באר שבע) הביאו לא מזמן 2 חולצות של אנימלס (שאחת מהן אצלי, דרך אגב
) ואלה כל החנויות שאני מכירה. מחר אני נוסעת לת"א, הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה יודע על עוד חנויות חוץ מתומר באזור דיזינגוף-שינקין והסביבה?

../images/Emo26.gif

זה לא כ"כ בת"א אבל... רחובות{איפה שאני גרה,דמט} יש חנות בשם רונבי יש שם דיי הרבה חולצות שלהם ואביזרים בכלל יש שם גם כמה דגלים{קניתי אחד של החומה} וזה גם דיי זול שם. חוץ מזה הכי כדאי לך ללכת לאיזה חנות שתדפיס לך מה שאת תרצי וככה תהיה לך חולצה שאין לאף אחד אחר:) בלה אגב...
אפשר את המילים של Dark side of the moon?

CaerBannog

New member
של כל הדיסק?

כי שיר כזה אין.. בכול מקרה יש המון קישורים לאתרים מפורטים ביותר שאת יכולה למצוא את כל המילים של השירים של הפלויד, בין היתר גם מדרעקסייד

malolds

New member
למה דרעק סייד!?!!?!?

אני מוחה!! למה התכוונת בידיוק!?

CaerBannog

New member
אוו, תרגע

משחק מילים, הומור נמוך, סתם משו שחבתי עליו לפני כמה חיודשים והתרגלתי לכתוב ככה זה לא בא להראות שום זילזול באלבום, הוא אחד האהובים עליי בכל הזמנים (הכי אהוב אפילו, ביחד עם רד של ק"ק) ותעשו י טובה, בלי הודעות תגובה ל- "אתה לא חושב שאתה מזלזל" וכו´, כי זה סה"כ בדיחה...וזה סה"כ מוזיקה

Yael Floyd

New member
אמממ....

אני לא אוכל להגיע לרחובות מחר אבל אם תוכלי לתת לי את הכתובת בכל מקרה זה יהיה נחמד
ואני באמת רוצה להדפיס חולצה, אבל החנויות היחידות בבאר שבע מדפיסות באיכות חראאא....... ואם אני מצלצלת לחברת הדפסה זה עולה ממש יקר! 80 שקל לגלופה ועוד 20 לחולצה עצמה... זה שחיטה. ואם בא לי ציור גם מקדימה וגם מאחורה זה כבר מגיע ל200 שקל. אז אם את מכירה גם כתובת של מדפיס טוב וזול זה יהיה נחמד

ממ אני לא מבינה משהו...

עשיתי בקאזהה חיפוש על פינק פלויד... ובין היתר הורדתי שיר שהופיע שם בתור Dark sode of the moon של 3 וחצי דקות... והמשפט עצמו דארק סייד אוף דה מון מוזכר בשיר כמה פעמים וחיפשתי בכל האתרי מילים שלהם והשיר באמת לא הופיע והוא לא קיים אז מה השיר הזה?

meandmeandme

New member
השיר הזה נקרא brain damage

זה שיר 8 בדיסק דארק סייד וזהוי טעות נפוצה לקרוא לו בשם הדיסק. השיר הזה במקורו נכתב בתקופת הדיסק מדל ובתקופה ההיא באמת קראו לו דארק סייד אוב דה מון.

Mr Jack

New member
עצה שלי, פשוט אל תקני...

פינק פלויד לדעתי היא להקה ששווה שיעריכו את המוזיקה שהם עושים...ולא שילבשו חולצות שלהם או כל מיני דברים כאלה, לכן את אף פעם לא תראי איזה פריק בן 13 שהולך עם חולצות של מרלין מנסון, שילבש חולצה של פינק פלויד, למעשה את כמעט ולא תראי בן אדם עם חולצה של פינק פלויד, כי רוב האנשים ששומעים אותם אלו אנשים שיודעים להעריך מוזיקה טובה, ולא שומעים משהו כי זה מגניב או משהו כזה... אם מישהו לא מסכים איתי, לא לסקול אותי בבקשה...תענו בכבוד, תודה.

הקלים

New member
זאת דרך להביעה את עצמך!

מה??? אם מסתובבים עם חולצות של פינק פלויד זה אומר שאתה לא מעריך את המוזיקה שלהם? זה ממש לא נכון , לדעתי זה ההיפך, בחיים לא ראיתי מישהוא הולך עם חולצה של פינק פלויד ואם אני אראה אני לא אחשוב שהוא הולך עם זה כי זה מגניב , אני אחשוב שיש לו טעם מצויין במוזיקה! והוא הולך עם זה כדי להראות לעולם את פינק פלויד ואולי אפילו למחאה או משהוא. ואני חייבת להוסיף שהפורום הזה ממש ניהיה סנוב ( לא אישי אליך) יש כאן הערות זילזול באחרים שפשוט פוגעות וכל אחד חושב שהוא יודע או מכיר את פינק פלויד יותר טוב! זאת לא תחרות, זה מקום שבו מדברים עליהם וחולקים מידע, אז בואו ניהיה קצת יותר סובלניים אחד לשני ואני בטוחה שיהיה יותר נעים לכולם!

meandmeandme

New member
../images/Emo45.gif

בקשר לדבר השני את\ה צודק ב100% בזמן האחרון נהייתה בפורום עבירה מאוד עויינת, אבל אני חושב שזה יחלוף עם הזמן. אין סיבה לפאניקה. בקשר לדבר הראשון זה מאוד מחולק, יש אנשים שהולכים עם חולצות של פינק פלויד כדי להגיד "היי אני קול, אני שומע פינק פלויד ואני מחאה ובלה בלה מוות לממשל ובלה בלה אני נגד כולם בלה בלה אני פריק בלה בלה" ויש את אלה שפשוט הולכים אם זה כי הם מרגישים קרובים לזה.

../images/Emo41.gif

אני מסכימה עם ´הקלים´ ועם meandmeandme עם כל מילה זה שהולכים עם חולצה שלהם.. יש ת´ילדים המתלהבים האלה ויש את האנשים שאוהבים באמת איכות.. לא לשפוט ככה זה לא טוב. וגם בקשר לעניין האוירה בפורום אני מסכימה.. מקווה שזה יעבור.

Yael Floyd

New member
אמממממ......................

כנראה שיש ילדים מתלהבים (למזלי עדיין לא נתקלתי בהם בהקשר לפינק פלויד) שלובשים את זה סתם, אבל אני לובשת חולצות של פינק פלויד כי הסגנון שלי זה ללכת עם חולצות שיש עליהן מסר כלשהו, אם זה חולצת צופים או חולצת אנונימוס או כל חולצה שמביעה רעיון מסוים. אם אני לובשת חולצה של פינק פלויד אני קודם כל אוהבת את מה שאני לובשת, וגם אני גורמת לאנשים לפחות לדעת שקיימת כזאת להקה (כוונתי לנוער..) וככה לאט לאט זה משפיע! חברים שלי מבקשים לראות את החומה, אני מלווה להם דיסקים וזה ממש משנה אנשים שפעם שמעו כל זבל שנתנו להם ומפתח להם טעם במוזיקה. ובקשר לאווירה בפורום... הלוואי שהייתי יודעת מה לעשות. אני רק חוזרת ומבקשת לא לקטול דיעות של אחרים.. ותזכרו שיש אנשים שיודעים פחות או יודעים יותר, עם "טעם יותר טוב" ו"טעם פחות טוב" רק בלי לקטול... בואו נשמור על אווירה נחמדה בפורום שאולי כנעשה פגישת פורום זה יהיה באווירה טובה ולא מכות (למרות שגם לזה אין לי התנגדות..
רק שיהיה באווירה טובה)

Nir of GondoliN

New member
כמו שאני תמיד אומר לידידה שלי

שלא סובלת את פינק פלויד: לכל אחד יש טעם שונה במוזיקה, אבל הטעם שלי יותר טוב:)

למעלה