איפה הכי נהנתם?

egozi

New member
איפה הכי נהנתם?

הטיול האחרון שלי היה טקסס וקליפורניה בארצות הברית ומשם לגרמניה וסקוטלנד הסתובבתי עם הרכבת בכל גרמניה והטופ היה "האוקטובר פסט" במינכן זה היה פשוט חוויה

danistar

New member
טקסס אמרת ?? נפלת טוב

האודי מי מן !!! הייתי באירופה ( ספרד , איטליה ) ובארה"ב כולם נהדרות ויפות אבל כמו טקסס אין ידידי .... חייתי שם חצי שנה בדאלאס והיה לי מספיק זמן להפוך ל "מקומי" !! כמו האווירה שלהם ( ראה הסטוק יארדז´ בפורט´ וורט´ ) , הרודיאו , הבשר ובעצם צורת החיים שלהם אין . אתה מוזמן לעיין באתר שלי ...

danistar

New member
גם בקליפורניה הייתי

ואכן גם היא מהממת אבל בשביל לחיות טוב .. טקסס !!

egozi

New member
כבר הייתי באתר הזה :)

בעיקר אהבתי בטקסס את סן אנטוניו

danistar

New member
דאלאס

אני אהבתי את טקסס כטקסס ... המדינה , המרחבים , כל הערים די דומות לדעתי . האווירה הזו של המערב .. הגברים עם כובעי הבוקרים , האבזמים והמגפיים , זה לא פורים ככה הם חיים. המבטא שבולע משפטים למילה , הרודיאו , הסוסים , הברבקיו המדהים , היושר והפשטות של האנשים .. הכל עושה את טקסס לאחלה מקום . בדאלאס ניתן לבקר במקום בו נרצח קנדי ובחוות סאותפורק המפורסמת . דאלאס לא תוססת כמו ניו יורק או לוס אנג´לס , היא עיר הרבה יותר שקטה מהם אבל הכי הכי בדאלאס הם החיים .. הכל מהאוכל הטוב ( כמות המסעדות המדהימה , במיוחד ברחוב ה בלט ליין שמלא במסעדות בריכוז שכמוהו אין הרבה בארה"ב ... ראו באתר שלי ) , כמות מרכזי הקניות ( הגדול שבהם היא הגלריה המדהימה ) והמחירים הנוחים מאוד ( במיוחד ברשתות חצי המחיר ) , הווסט אנד והדיפ אלום בדאון טאון השוקקים בערבי סוף השבוע , כל אלו הם רק חלק ממה שניתן לספוג פה .. אך דאלאס ...

lady_anne

New member
אני טיפוס עירוני

אז קודם כל ניו-יורק בגלל האויר הרווי באדרנלין עד שממש ניתן לחוש אותו בקצות האצבעות, לונדון בגלל הרשמיות הממלכתית, פריז בגלל השיק ואמסטרדם בגלל ה-COZINESS והפאן.

חיננית

New member
ונוסף לאלו שציינת ליידי

יש עוד ערים שהייתי ממליצה כמו- רומא ופירנצה. בודפשט. וושינגטון. כל אחת ואיכויותיה בניניה, מוניומוטים, האומנות הפסלים הכיכרות.תרבות ומוזיאונים,האיכות קולינאריות, האנשים שלה והמקצב של החיים בה.

egozi

New member
עוד מקומות שהייתי...

גם פראג עיר מאוד מקסימה ועוד איזה עיר בצ´כיה שברח לי השם בצרפת כמובן את פאריז והייתי שם גם בליון וגרינובל רומא מאוד אהבתי הייתי בכל ספרד וממש לא אהבתי איחסה של אנשים סנובים שלא מבינים מלה באנגלית וכמובן שאר המקומות שציינתי קודם... הכי כייך בשבילי זה לתכנן להגיע למקום מסוים מתי שיש שם הופעות רוק טובות למשל בדאלאס יצא לי לראות כל יום משהו אחר והאנשים שם ממש אחלה לא יצא לי לראות הרבה קאוביים בטקסס ( הייתי גם ביוסטון ואוסטין). הטיול הבא שלי זה יפן ודרום קוריאה ותוך כדיי לכנס לתוך המונדיאל עם כמה משחקים

danistar

New member
ידידי ..

גם אני אהבתי את רומא אבל אני בכלל לא מנסה להשוות את אירופה לארהב .. שני דברים שונים . ספרד דווקא די מצאה חן בעיני - מדריד וברצלונה ובקשר לטקסס .. אם לא ראית קאובויז בטקסס זה כמו לנסוע לרומא ולוותר על מנת פסטה או אנטיפאסטי . גם אני ביקרתי באוסטין - למי שלא יודע בירת מדינת טקסס ( הרחוב המדהים עם הפאבים , בניין הממשל , האגמים ) ונורא נהניתי שם .

נירה-ש

New member
איך אפשר לשכוח את ונציה, מה עם

ברוג´, איפה שמתם את מונט-סן-מישל? הוי שוייץ עם אינטרלקן וכל מה שמסביב, וכו´ וכ´ וכ´. כל מקום שהייתי בו ממש מזמין לבוא שוב. כולל בייגינג שנחאי הונג-קונג ושיאן. אבל כעת אני בפרויקט אזור קייפטאון שבדרום אפריקה. מתוכנן לפבר.

למעלה