איפה הכסף?

Tali1912

New member
איפה הכסף? ../images/Emo130.gif

אתר חדש וחינוכי לדור הצעיר <13-6>באמצעותו אפשר לגדל דור של צרכנים אחראים שינהלו את משק ביתם בצורה נבונה, וינהגו בכספם מתוך רגישות לחברה ולסביבה. זיהוי של ערכי שטרות ומטבעות, חישוב עלויות וחישובי עודף, הגדרת מטרות וסדרי עדיפויות, השוואה בין מוצרים, היכרות עם הכנסות והוצאות המשפחה, פיתוח הבנה במושגים בנקאיים – חשבון בנק, משיכת כסף, עמלות, ריביות ותוכניות חיסכון.
האתר:
איפה הכסף? אם כבר ילדים, האם הילדוד'ס שלכם עושים שוק? הולכים איתכם לקניות במרכולים,בשוק או שאתם נמנעים, כי זה עוד כמה תוספות קטנטנות
"שלא נלקחו בחשבון" לעגלה/לסל

b o t t e n

New member
בהחלט../images/Emo45.gif

לפחות אחת לחודש אנחנו עושים סופר משפחתי. אני טורחת להדפיס את רשימת הקניות כולל תמונות מאחד האתרים של הסופר, אנחנו מחפשים ביחד, משווים ריחות (אני ומיצי) משווים מחירים (אני והג'וקר) צועקים ממבה (בעיקר גוצ'ה) מעבירים כרטיס חבר. מסמנים בעגלה במדבקות ציבעוניות מה נכנס לאיזה סל קניות (קירור, יבש, ניקוי, ירקות) ומה יש עליו מבצע וצריך לוודא שירד. משלמים במזומן- כדי להמחיש את "יוקר המחייה". בהחלט כל קנייה עם הילדים היא גם חוויה לימודית.

kdr

New member
הילדים שלי גדולים

אבל תמיד אני מראה להם כמה עולה כל דבר, מדי פעם אחד מהם מצטרף לקניה. אני גמרתי לפני כ8 שנים עם כרטיסי אשראי (מקווה שלא זו הסיבה שאריאלה לא עובדת יותר בו...), זה הוריד את הבזבוזים לאפס

למעלה