איפה המכשפה האדומה?

nirush7

New member
איפה המכשפה האדומה?

לפני שבוע וחצי התחילו כל הסימנים המקדימים להופעת המכשפה. היא היתה אמורה להגיע שלשום/אתמול לכל המאוחר, ולא הגיעה. בעלי כבר בהיסטריה של אושר רץ לקנות ערכת בדיקה של קליר בלו. אחרי מלחמה איתו (עירקים הם עם חזק, מה לעשות) עשיתי את הבדיקה והתוצאה שלילית (למה שיקרה לי משהו טוב, אופטיסימיטית שכמוני?). ודווקא אחרי כל ההשתפכות שלי פה בפורום הגעתי להשלמה שאני כן רוצה הריון וכן מוכנה. האם ייתכן שהמוח שלי משדר לגוף לא לשחרר את המכשפה האדומה? איפה היא? :( הייתי מוכנה כל כך לאיקקלומין ולכוריגון.

salpter

New member
מפחדת היום הכיפור

אני לא יודעת מה קורה השבוע, אבל גם אצלי קימת אותה תופעה אבל אני כבר נדקרתי לא רק השתנתי ואני בדרך לארגסט.

מרב.

New member
לא, נירוש, זה לא שהיא לא מספיקה-

בדיקות השתן מאוד לא מדוייקות. השאלה היא איזה טיפול את מקבלת, אם בכלל. כבר היו מקרים של בנות בהריון, עם תוצאה חיובית וגבוהה של בטא מבדיקת דם שקבלו עדיין רק פס אחד בבדיקה. אם את לא בטיפולים, אין סכנה, ואם את רוצה להיות בטוחה, לכי לבקש בקופ"ח בדיקת דם להריון (בחלק מהקופ"ח ניתן לעשות בדיקות דם לא ללא הפנית רופא) דפנה לוקחת ארגסט שהוא בעצם כדורי פרוגסטרון שנועדו לעבות באופן מלאכותי את רירית הרחם עד להפסקת נטילת הכדורים, ואז הרירית צונחת= שזה בעצם המחזור. תשאלי אם עדיין לא מובן, מרב

למעלה