איפה המקום הכי בטוח עבור הילדים???

איפה המקום הכי בטוח עבור הילדים???

רוצה לתת לה לחיות כמו נסיכה.. כמו ציפור חופשייה כמו פעם שיכולתי לרדת למטה לשחק עם הילדים בכיף וכולנו חלמנו רק על גלידה מתוקה עם פיצפוצי שוקלד.. שיחקנו חמש אבנים השתוללנו אילו יכולתי להחזיר את הגלגל אחורה להראות לה מה זו ילדות ספרים של נשים קטנות ואנציקולפדיה בסיפריה והליכה בערב לתנועה בלי פחד ומורא אם רק יכולתי להחזיר אחורה את הגלגל לטלוויזיה בשחור לבן עם קשקשתא ודודלי את הילדים משכונת חיים אבל המציאות שלנו שונה מפחידה מאיימת אסור לצאת לקניון כי יש פיגועים אסור לרדת אחרי חצות כי מסתובבים כל מיני עבריינים ואי אפשר להסתובב בשקט בארצנו הקטנה כי היא מזמן כבר לא קטנה ומכוניות הם הסכנה החדשה והרי כל יום שני וחמישי נרצחים אנשים עם כלי הנשק החדשני ואני כל כך רוצה לשמור עלייה עליהם עליינו מעצמם מעצמנו ומה כבר ביקשתי אלוהים רק שקט ושלווה...

גלגלים לא חוזרים לאחור-כל אחד

טוב שבמקומו מונח. הקסם של הילדות שלי יחד עם העצב שהיה כמו גם הפתיחות והחכמה של הילדות שלהם יחד עם אובדן התמימות. שמחה שיש להם את נשיונל גיאוגרפיק,ואת ערוץ הילדים שספרים קונים ריחניים ,ולא שואלים מסמורטטים מספריה כמעט. שנשים קטנות זה רק ספור ומציאות החיים שלה ,היא אחרת. (אגב באהבה לספרים של פעם,עוד אפשר להדביק..) אני שמחה שיש צבעים בטלויזה של החיים שלהם ולא רק שחור לבן ועולמם רחב וגדול ופתוח והעיר הגדולה עבורם ,אינה חיפה או עפולה. והמציאות הבטחונית שלנו,זה כבר ספור אחד והצורך לגונן עליהם, כל כך ברור וטבעי אבל הוא קיים בצבעים ושחור לבן -כאחד.

למעלה