איפה הסקס?

TotalCommnader

New member
איפה הסקס?

אוקי אז ברור שיש כאלה שמצבים כאלה מורידים להם. אבל בני נוער, הורמונים, נוסח סכנה ומוות בטוח?

הסופרת תיארה במשפט וחצי מתמודד פסיכופט שניסה לאכול את מי שהרג אבל כנראה לא יכלה/רצתה להתמודד עם מצב של ניצול או הגנה תמורת הטבות. שלא לדבר על מצב נוראים יותר שמערבים סקס כפייה מוות וילדות בנות 12. כנראה זה היה הופך את הספר לנורא מדי וגורם לאובדן קהל. נדמה לי שבספרייה אצלינו הוא מדורג כ"נוער" כמו הרבה מד"ב משום מה.

E l S i

New member
יש בספרים רמיזות נוספות

קטניס מדברת (בדיוק בפרק שיש עליו דיון למטה) על נערות שמוכרות את גופן בשביל כסף במחוזות, וכמובן יש את פיניק שנאלץ למכור את גופו בקפיטול.

"בני נוער+הורמונוים+סכנה+מוות בטוח" מביאים גם ל:
-חרדות
-רצון להיות גיבור ולא להתעסק בעניינים אישיים יותר
-אי אפשר להמשיך כרגיל בחיים כשהמצב כל כך רע

מלבד הרציונליזם של העלילה, יכול להיות שכן היה שם סקס. אבל כמו שאתה אומר- זה לא מתאים לז'אנר, ותיאורים גרפיים הם לא מה שקולינס רצתה להביא לקוראים, לא בהכרח מתוך "פחד להתמודד עם זה"

TotalCommnader

New member
אני מדבר על הזירה עצמה

אגב בסרט נראה שקייטו וגלימר זוג. מעניין איך הם חשבו שזה יגמר

N o R i K o

New member
MJ מעליי

אנחנו צריכים לחזור ולהקפיד

N o R i K o

New member
בראש שלנו!

סתם. אני חושבת שזה תלוי דמות, ובמקרה של קטניס הפריג'ידית סקס לא היה בא בחשבון. אני חושבת שזה גם לא מה שהקפיטול רצה לראות, הוא הרי תמך באהבת הנעורים הבלתי מושגת שלהם, הפלאפית והקסומה שבה הם יכלו להתאחד. זה שקטניס כמעט הקריבה את חייה כדי להשיג לפיטה את התרופה לרגל לא השיג לה מי יודע מה תשואות, אבל כשהיא נתנה לו נשיקה אחת מעפנה היא ישר קיבלה על זה אוכל...
העדפות.

אני קוראת עכשיו סדרת נעורים שהיא וואנאבי הארי פוטר\משחקי הרעב\כל דבר שהיה שם קודם בשם 'מפוצלים', שיש בה גם אלמנטים מיניים, ובחיי שהם כל כך מיותרים ועשויים בכזה טעם רע שזה פשוט חבל. זה כאילו הכותבת מנסה לכתוב על סקס כדי להיות נועזת ומגניבה ועדכנית כי ילדים בימינו באמת עושים סקס כבר בגיל 16
אבל על זה נאמר כל המוסיף גורע.
אני באמת חושבת שרמת המיניות במשחקי הרעב מדויקת ומותאמת למסר שקולינס ניסתה להעביר. אם היא הייתה עולה זה סתם היה מגעיל ומיותר.

Black Stain

New member
זה כמו בהשרדות

ששם שאלו הרבה מתמודדים איך עם כלכך הרבה בחורות בביקיני לא קורה שום דבר אף פעם, אז הם ענו שפשוט בסיטואציה כזאת אי אפשר, עם כל המצלמות, הרעב והלכלוך יוצא שזה הדבר האחרון שחושבים עליו
ובטח במשחקי הרעב שמעורב בזה גם מוות כמעט וודאי אין כלכך זמן להתעסק בזה.. אז זאת אחת הסיבות לדעתי
וסיבה שניה זה כי אין בספר הזה כלכך מקום לסקס, כי א' הדמות הראשית א-מינית לחלוטין
וב' זה ממש לא קשור לעלילה.. יש רמיזות פה ובשם ויש דברים מיניים כמו פיניק והעבר שלו וכל מיני דברים כאלה..
זה לא מפריע לי שזה חסר שם, להפך גם אני כמו הילי קוראת עכשיו ספר שמיועד כביכול לנוער שיש בו הרבה מזה (ההמשך של מחוננת 'אש') וזה יוצא די מגוכח ותלוש

למעלה