איפה הצד השני?

azaria

New member
איפה הצד השני?

יש כאן המון מורכבים ומורכבות. אבל עד כמה שאני יודע אין פה אפילו מצב אחד של מורכב שגם הלשעבר ובן/ת זוגו נמצעים פה בפורום. למה זה? לדעתי בגלל שאנחנו מהצד של הטובים. אלה שלא מרעילים, לא נלחמים, בטח לא מזניחים את הילדים, וכו וכו. אז בתור ה "מי שאנחנו" הזה יש כנראה גם "מסוג האנשים שיתחברו לפורום הזה. אז כמעט לפי הגדרה מטמתית, הלשעברים הם אנשים אחרים ולא כאלה - ולכן יש לנו המון מה לקטר עליהם ובעצם גם בגלל זה הם "לשעבר". ולכן , מאותו הגיון - הם לא מסוג האנשים שיכנסו ויתחברו לפורום הזה. מה אתם אומרים? אתם בעלי הלשעברים... כי לי אין לשעבר משל עצמי, רק את של אישתי.

עלמה 3

New member
עזריה, אנחנו שיתנו מאותו הכפר../images/Emo79.gif

גם לי אין לשעבר, או בעצם לשעבר יש - ללא ילדים, פרקנו את החבילה ללא בית הדין. אך מכורח המציאות והסמטוחה בחיים, אני רואה את האקסית של בעלי הלשעברית שלנו. אני חושבת שזו
רצינית , אילו הלשעברים היו נכנסים לכאן. ולך תדע אולי הם מציצים לנו
ולי ממש לא היה איכפת לפגוש אותה כאן ולהחליף רשמים ויתכן שתסכיל ותחכים דרך הפורום. כי באמת פורום שניכן ומהול באנשים טובים ותודעה למצב המורכב לו הם נקלעו. ויתכן והם מקטרים בפורמים אחרים ויתכן שנכנסים כטרולים.

דווקא יש לי דעה שונה לגמרי../images/Emo31.gif

ואני גם לא אוהבת את החלוקה של "אנחנו" ו"הם". אנחנו הטובים והם הרעים והמרעילים. יש שני צדדים למטבע ואין לי ספק שפה נמצאים גם כאלה שהאקסים שלהם חושבים שהם הדבר הכי נורא ומרעיל בעולם, אבל פה הם "נשמעים" אחרת לגמרי ממה שהאקסים שלהם חושבים עליהם. לכן, אני ממש לא מחלקת את זה לשתי קבוצות. אני חושבת שנמצאים כאן מכל הסוגים ופשוט כששומעים צד אחד, אז הצד השני תמיד נשמע "הרע".

azaria

New member
בדיוק בגלל זה המרחאות.

אבל לא משנה איזה תווית יש על משתתפי הפורום, העובדה היא שהלשעברים של אף אחד מאיתנו לא נמצאים כאן. למרות שרבים מן הלשעברים נמצאים בקשר מורכב משל עצמם, כך שהם מועמדים פוטנציאליים להיות כאן בפורום. אבל משום מה אף לא אחד מהם נמצא כאן. זו הנקודה שרציתי להסב אליה את תשומת הלב. לא החלוקה לרעים וטובים (שהיא מלאכותית ומוגזמת בכוונה)

blonda3

New member
../images/Emo6.gifחחח עזריה

יש לך חוש הומור.... יכולה לאמר לך שלגרוש שלי גם לו רצה אין לו זמן לנשום..... עובד מצאת החמה עד צאת הנשמה ובוודאי שאין לו זמן לגלוש בפורומים.... וגם לו היה לו זמן מאמינה שהיה רק קורא לא מאמינה שהיה נכנס וכותב. ולא מהסיבות שמנית כאן. הוא מהטובים. (למרות שהיתה תקופה שחשבתי עליו אחרת אבל זה כבר עבר לי לשמחתי)

עלמה 3

New member
וואלה , בלנודה -.." הוא מהטובים"...

וטוב שעבר לך, עשית טוב עם עצמך

הלשעבר שלי מעולם לא הרעיל

כי הוא פשוט לא היה,רק לאחרונה הוא בתמונה וכמובן חלקי, רק מול הגדול.

פשוט לא מחובר.........לאינטרנט../images/Emo13.gif

הלשעבר וזוגתו אנשים נפלאים לא מרעילים לא נלחמים ובטח שלא מזניחים. הלשעבר שותף מלא בגידול ביתו. וחבר טוב כשאני נזקקת לעזרתו. הלשעבר מתעניין בדברים אחרים. ומשהו טרואילי הלשעבר לא מחובר....לאינטרנט.

azaria

New member
תשכחו מהמרעילים. למה הX לא פה?

העלתי את ההשערה שזה בגלל "טובים" ו "רעים" או "מרעילים" וכו - רק כהשערה ונסיון להבין למה. מה דעתכם? למה שום X לא כאן למרות שרבים מהם מורכבים מחדש בעצמם?

../images/Emo153.gifהוא פה או לא

בלבוש זה או אחר בדעות שעוברות פה יש גם ייצוג של דעותיו.כך שאם לא פיזית הרי חלק ממחשבותיו ודעותיו מובעות בהכרח לטוב ולרע בפורום זה. ואגב לנדנדה יש שני צדדים כך שלאף אחד אין זכויות על טוב יותר או רע יותר.

azaria

New member
כמה פעמים צריך להגיד?

טוב ורע וכל הדברים האלה היו רק גימיק תקשורתי. אבל מרוב שהצליח הגימיק אנשים מתעלמים מן השאלה המקורית. תגובתך דווקא מצאה חן בעיני. רוחו שורה בפורום בין אם הוא כאן פיזית או לא.

rolan

New member
אולי באמת...

אם מפעילים הגיון קר ובחישובים מתמטיים, אפשר להגיע לתוצאה כזאת, כמו שלך עזריה... אולי... אבל לדעתי, זה רק מקרי וזה גם רק עניין של זמן עד שיקרה מקרה כזה, שדרך אגב כבר קרה כאן... למי שזוכר... זוכר... מי שלא... לא.... אז בוא לא נחפש סיבות, לדעתי יש לנו סיבות לדאגה אם אכן מישהו מהם אכן יכנס ואז, יכול להיות לא נעים ואולי אף בלשון המעטה... בכל מקרה, כדאי אולי, להתכונן ליום כזה... איך עושים?... תן לי לחשוב, בדיוק חזרתי עכשיו מהלימודים, שם למדנו על בניית אסטרטגיות לקהילה וזה ממש מתאים - צריכה להכין תוכנית

החתולית

New member
אנחנו הטובים ?

אני בכלל לא בטוחה בכך... ואולי רק נדמה לנו שאנחנו הטובים ? אולי בעיני הלשעברים שלנו, אנחנו מאד לא בסדר ? אני בטוחה למשל שהלשעבר שלי לא ממש מסכים עם פילוסופיית החינוך שלי, אני משערת שהוא לא מסכים עם כל מה שאני עושה בעניין הילדון. אז הוא לא כותב על זה בפורום, אבל מן הסתם מבטא את זה בדרך אחרת. חוץ מזה, גם כשאני מקטרת עליו, אני יוצאת תמיד מתוך הנחה שהוא לא איש רע, הוא פשוט נוהג בדרך אחרת ממני (ואת זה אני מנסה לזכור גם כשאני רותחת מכעס עליו).

*יערית

New member
הלשעבר שלי...

כמה שניסיתי ל"דחוף" אותו לקרוא בפורומים, לנסות לראות את הצד השני..להבין דברים שלא מעניין אותו, תמיד עם אותה תשובה...כל מי שנמצא באינטרנט אנשים עם בעיות בראש! אז יודעת שחוץ מהדיסלקציה שלו שמקשה עליו לכתוב ולקרוא באותה מהירות שלי...ושאין לו מחשב...כל מה ששונה ממנו נקרא דפוק בראש
לא היה איכפת לי שיציץ מעט ויכתוב את הצד שלו... אבל כבר לא מנסה יותר למשוך אותו לכיוון! זה יצבוט לו את הלב

למעלה