איפה השאלון שישי שלי

איפה השאלון שישי שלי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מה קורה כאן
השעה 15:00, (כמעט...) ועדיין אין לי שאלון שישי לענות עליו...
ברררר
אני קוראת אותך לסדר....

ברררר

New member
שאלון שישי ../images/Emo47.gif

מדברי או ירוק? שוקולד או סוכריות? ערסים או פרחות? מכונית או אופניים? בלונדינית או שחורדינית? מוניקה סקס או כנסיית השכל? ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ספר או סרט? הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? צעיף או כובע גרב? תחתונים או חזייה? שפתון או צללית? יור לאב או קונסומיישן? נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? 2005 או 2006? FIX YOU או SPEED OF SOUND? עץ או שיח? נוגה או צדק? עומר או אורן? מאי או מורן? קלס או גומי? אוהל או שק שינה? YES או HOT? טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? נענע או וואלה!? בלוג טי וי או סתם בלוג? החיים קשים או החיים יפים? שישיבת או שישי-שבת? בר חמודה או בר חמורה? הזכויות שמורות לי- שבת שלוםםםםםםםםם!!!

dsol

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo73.gif

מדברי או ירוק? באמצע שוקולד או סוכריות? שוקולד ערסים או פרחות? פרחות מכונית או אופניים? מכונית
בלונדינית או שחורדינית? שחורדוניות מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי ספר או סרט? סרט הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? איכס צעיף או כובע גרב? כובע תחתונים או חזייה? תחתונים ? שפתון או צללית? שפתון ? יור לאב או קונסומיישן? קונסומיישן !!!! נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? גם וגם
2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? אה ? עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה עומר או אורן? מי ? מאי או מורן? מי ? קלס או גומי? גומי
אוהל או שק שינה? שק שינה באוהל YES או HOT? יס יס יס ! טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה נענע או וואלה!? נענע בלוג טי וי או סתם בלוג? טיוי החיים קשים או החיים יפים? היפים זה סרט מעולה ! שישיבת או שישי-שבת? שישי שבת בר חמודה או בר חמורה? חמודה
הזכויות שמורות לי- שבת שלוםםםםםםםםם!!!

ברררר

New member
מי שכתב את השאלון יש לו שערות בבית

שחי
. נו מהההההההה לא היו ליייייייייי! נכון?!!?!?

../images/Emo108.gif

מדברי או ירוק? ירוק. שוקולד או סוכריות? שוקולד. ערסים או פרחות? איכ. מכונית או אופניים? מכונית. בלונדינית או שחורדינית? בלונדינית. מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה סקס. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? אסף.
ספר או סרט? תלוי... הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? אמ, הספר[למרות שלא קראתי את כולם
]. צעיף או כובע גרב? צעיף.
תחתונים או חזייה? תחתונים. שפתון או צללית? שפתון. יור לאב או קונסומיישן? קונסומיישן.
נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר. 2005 או 2006? ב2006 אני אהיה רכוש צה"ל, אז 2005.
FIX YOU או SPEED OF SOUND? פיקס יו. עץ או שיח? עץ. נוגה או צדק? צדק. עומר או אורן? עומר. מאי או מורן? מאי. קלס או גומי? גומי.
אוהל או שק שינה? שק שינה. YES או HOT? יס. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה. נענע או וואלה!? וואלה. בלוג טי וי או סתם בלוג? בלוג טי וי של נובה.
החיים קשים או החיים יפים? תלוי. שישיבת או שישי-שבת? שישי-שבת. בר חמודה או בר חמורה?
תנק'ס.

דודי עבר טסט ראשון../images/Emo70.gif

מדברי או ירוק? ירוק שוקולד או סוכריות?שוקולד... ברור ערסים או פרחות?פקצות מכונית או אופניים?מכונית בלונדינית או שחורדינית?בלונדינית מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה סקס ירמי קפלן או אסף אמדורסקי?אסף אמדורסקי ספר או סרט? ספר הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? אף אחד צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה?תחתונים שפתון או צללית?צללית יור לאב או קונסומיישן? יור לאב נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן?בצוואר 2005 או 2006?2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? ספיד אוף סאונד עץ או שיח?עץ נוגה או צדק?נוגה עומר או אורן? עומר מאי או מורן?מאי קלס או גומי? גומי אוהל או שק שינה? אוהל YES או HOT? הוט טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה נענע או וואלה!?וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? בלוג טי וי.. אבל של נובה החיים קשים או החיים יפים?יפים... שישיבת או שישי-שבת?שישיבת בר חמודה או בר חמורה? בר כפרה!!!! תודה מאמי

שישיץ

New member
כוכבים ../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

מדברי או ירוק? ירוק שוקולד או סוכריות? שוקולד בדר"כ ערסים או פרחות? חחח אם אני צריכה לבחור אז ערסים.. מכונית או אופניים? מכונית פחות קר בלונדינית או שחורדינית? בלונדינית אם כבר מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי. אני מתה עליו.. ספר או סרט? אווו קשה.. סרט כי זה יותר ממצה הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? פשוט איכ צעיף או כובע גרב? צעיף
תחתונים או חזייה? תחתונים כי אני לא הולכת עם השני... שפתון או צללית? שפתון ליובש
יור לאב או קונסומיישן? יור לאב נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? אמממ 2005 או 2006? 05'
FIX YOU או SPEED OF SOUND? ספיד אוף עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? ונוס עומר או אורן? הא? מאי או מורן? הו? קלס או גומי? גומי שולט. אוהל או שק שינה? אמממ שקש YES או HOT? הוט טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? שונאת טקסים נענע או וואלה!? וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? טי-וי החיים קשים או החיים יפים? יפים עם קמצוץ קשה שישיבת או שישי-שבת? חחחחח בר חמודה או בר חמורה? מה נראה לך?!~ כה חמודה

כפרע על דודילה ../images/Emo47.gif

מדברי או ירוק? שניהם שוקולד או סוכריות? שוקולד ערסים או פרחות? לא זה ולא זה מכונית או אופניים? מכונית
בלונדינית או שחורדינית? בלונדינית מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי קפלן ספר או סרט? סרט הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? שניהם צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? חזייה שפתון או צללית? צללית יור לאב או קונסומיישן? קונסימיישן נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? עדיף שניהם אבל אם כבר, צוואר 2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? פיקס יו עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה עומר או אורן? עומר מאי או מורן? מאי קלס או גומי? שניהם, אבל גומי בקצת אוהל או שק שינה? אוהל YES או HOT? יס טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה נענע או וואלה!? וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? בלוג טיוי של נובהה החיים קשים או החיים יפים? יפים
שישיבת או שישי-שבת? שישי שבת בר חמודה או בר חמורה? חמודה שבת שלום

Amber

New member
מאחורי סיגריה ועיתון...

לא מבין אבל רואה נכון... מדברי או ירוק? ירוק שוקולד או סוכריות? סוכריות גומיי כי מה זה בא לי פתאום!!! ערסים או פרחות? ערסים. משמידה אותם מהר יותר. מכונית או אופניים? מכוניות בלונדינית או שחורדינית? בלונדניות מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה סקס ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? ירמי... וגם אסף ספר או סרט? איזה מה מי מו?!?!?!? הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? מה הארי פוטר מה? עזבו אותי... צעיף או כובע גרב? צעיף אפור כמו החדש שלי תחתונים או חזייה? חזייה שפתון או צללית? צללית יור לאב או קונסומיישן? יור לאב נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? אוווו כיף בצוואר 2005 או 2006? בא לי כבר על 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? FIX YOU האלוהי... עץ או שיח? שיח נוגה או צדק? נגה עומר או אורן? עומר... כי זה הבן אדם הכי מקסים שאני מכירה מאי או מורן? אווו מאי זה שם יפה
קלס או גומי? כיתה ה' או ד' ? אוהל או שק שינה? שק שינה YES או HOT? יס כי יש להם אוז כל ערב.... פעמיים!!! זונות. טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? קולנוע כמובן! נענע או וואלה!? תפוז בלוג טי וי או סתם בלוג? סתם בלוג... הבלוג שלי
החיים קשים או החיים יפים? תלוי על איזה צד קמת. ואם לא נגמר הקפה בבית בבוקר. שישיבת או שישי-שבת? סופש בר חמודה או בר חמורה? הכיייייייייייי חמודה שיש! שבוע טוב לכווווולם

O L i T

New member
שאלון שבת

מדברי או ירוק? ירוק שוקולד או סוכריות? שוקולד יאמ יאמ ערסים או פרחות? איכסה מכונית או אופניים? מכונית כמובן.. בלונדינית או שחורדינית? באמצע? מוניקה סקס או כנסיית השכל? לא מקשיבה להם.. ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? אסף אמדורסקי ספר או סרט? ספר הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? הספר!! הסרטים כאלה לא תואמים את הספר.. צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? תחתונים שפתון או צללית? מסקרה יור לאב או קונסומיישן? יור לאב נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? בצוואר 2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? פיקס יו שליטע עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? נוגה עומר או אורן? אורן מאי או מורן? מאי קלס או גומי? הא? אוהל או שק שינה? אוהל YES או HOT? יס יס יס טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? קולנוע נענע או וואלה!? וואלה! בלוג טי וי או סתם בלוג? TV החיים קשים או החיים יפים? קשים עם רגעים יפים שישיבת או שישי-שבת? שישי-שבת בר חמודה או בר חמורה?
שבוע נפלא שיהיה לכולם

טולייצ

New member
../images/Emo20.gif

מדברי או ירוק? ירוק שוקולד או סוכריות? סוכריות ערסים או פרחות? איפה הבחירה
מכונית או אופניים? טוסטוס בלונדינית או שחורדינית?
מוניקה סקס או כנסיית השכל? מוניקה דהה ירמי קפלן או אסף אמדורסקי? חייב לבחור?
ספר או סרט? קודם ספר,אח"כ עיבוד קולנועי.. הארי פוטר הספר או הארי פוטר הסרט? שום כלום צעיף או כובע גרב? צעיף תחתונים או חזייה? תחתונים שפתון או צללית? צללית יור לאב או קונסומיישן? קונסומיישן נשיקה בצוואר או נשיקה בבטן? צוואר 2005 או 2006? 2006 FIX YOU או SPEED OF SOUND? כריס
עץ או שיח? עץ נוגה או צדק? שבתאי עומר או אורן? עומר מאי או מורן? מאי קלס או גומי? קלס [לא קלאס?] אוהל או שק שינה? שק"ש YES או HOT? יס טקסי המוזיקה או טקסי הקולנוע? מוזיקה נענע או וואלה?! וואלה בלוג טי וי או סתם בלוג? T.V החיים קשים או החיים יפים? יפים,לעיתים..
שישיבת או שישי-שבת? שישבת בר חמודה או בר חמורה? חמודה

למעלה