איפה השרשור על הגיבוי?

איפה השרשור על הגיבוי?

כן, גם אני נפלתי. והפעם בחסות מיקרוסופט ה*****. המחשב הודיע שהסרוויס פאק לויסטה מחכה לעדכון. עדכנתי. מאז אין מחשב (לא safe mode ולא שום אופציה אחרת. המסך הכחול של המוות מככב). אני מחכה שאנשי התמיכה הטכנית של דל ישלחו לנו את ה-CD שאמור להחזיר את המחשב שלי לחיים, ובינתיים - ביקום מקביל - אמורה להציג מחר תוצאות ראשוניות של המחקר שלי בסמינריון המחלקתי. כמובן שכולן על המחשב, כמובן שהייתי שאננה ולא גיביתי את השבועיים האחרונים. במאמץ עילאי של הבעל (גאון האיש, גאון!) הצלחנו דרך הדוס לשחזר כמה מסמכים, אבל חלק גדול עדיין שם, בחור השחור, ואני צריכה לכתוב אותם היום מחדש. לגבות. לגבות. לגבות. לגבות. לגבות!

tulkin

New member
אוי.....

אני מקווה שהכל יסתדר.... וויסטה זו מערכת איומה ונוראה. במחשב הבא שלי אני עובר ללינוקס (או למק)

seani

New member
ויסטה לא כל כך נוראית (אחרי שאתה מגלה שהאקסל

לא עובד בגלל שהוא מתנגש עם ה BT ...)

ללס1

New member
מאחלת לך שהכל ישוחזר../images/Emo220.gif

לי יש סיוטים בלילות שלא יגנבו לי את המחשב,כי גם הגיבויים עליו... אין ספק צריך לגבות בתוך המחשב ומחוצה לו.. מקווה שיסתדר כי זה כאב לב.

seani

New member
ללס1, זה רעיון רע מאוד

אם ידפק לך הדיסק הקשיח ? או וירוס זדוני במיוחד ? עדיף לפחות לגבות על DOK ולשמור אותו בחדר אחר בבית..

seani

New member
תנסי לפנות לפורום windows או office

אולי הם יוכלו לעזור לך בשיחזורים.

תודה

במקרה הגרוע ביותר אגבה קובץ קובץ מתוך הדוס, אבל זה יקח שעות של עבודה. בינתיים ביליתי את היום בלכתוב מחדש מסמך שאני חייבת להציג מחר, בתקווה שעד יום חמישי יגיע ה-CD מהחברה ואמצא את הקבצים שנדרשים לי לקולוקוויום של שבוע הבא
ומיד אח"כ - גיבוי מלא, כפול ומכופל לכל הקבצים באשר הם.

seani

New member
יש פתגם בצלילה טכנית שמתיחס

לגיבויים (רק ששם הגיבוי הוא בציוד ששומר על חיי הצוללים) : two is one and one is none

matanZ

New member
הזהרי מהדיסק שדל שולחים לך.

סביר להניח שהוא נועד להחזיר את המחשב למצב התחלתי, מה שימחק את כל מה שיש לך על הכונן.

תודה, אבל הם היו סופר בסדר

אני יודעת על האפשרות להחזיר למצב "קבלה מהיצרן" שמוחק הכל, והדגשתי בפניהם שזה לא מה שאני רוצה. הם שלחו כמה אפשרויות, אבל הבעיה היתה בבוט של מיקרוסופט, ולכן כל מה שעשינו לא עזר. בסופו של דבר כל החומר גובה (דרך הדוס) בהארד דיסק חיצוני, ועכשיו אני מתחילה להעלות את הדברים מחדש. תחזיקו לי אצבעות שקידוד של 1000 הודעות אימייל שעשיתי לצורך המחקר נשמר כמו שצריך (אני לא סומכת על הקליינט שבו השתמשתי בענייני גיבוי).

I Was Hoping

New member
שאלה לי בדיוק על זה

השבוע בהארץ אונליין הייתה כתבה על כך שמשתמשי הג'ימייל כל כך אוהבים את הנוחיות של הג'ימייל, עד כדי כך שלא אכפת להם עד כמה הפרטיות שלהם נפגעת, שגוגל קוראת את המיילים והתכנים וכו'. זה אולי המקום לציין שגם אני מכורה כמעט לכל הפיצ'רים של גוגל. זה לא באמת מסוכן, נכון? כלומר - אף אחד לא יכול לגנוב ממני תכנים וכו' כתמורה על כך שאני מתמשת בג'ימייל, נכון?

משוש30

New member
בואי נגיד שהסיכוי שיגנבו ממך את העבודה

נראה לי קלוש שבקלושים. בעיקר אצלי שהמידע לקוח מארכיון מאד ספציפי שכל איש שמבקר שם ידוע ומוכר. אם מישהו ינסה לגנוב את החומר ולפרסם משהו לפני תהיה לי הוכחה מאד משמעותית למה שהוא עשה. באופן כללי באמת קשה לי להאמין שמישהו ינסה לגנוב עבודת דוקטורט מחולקת לפרקים לא גמורים בדואל אם כבר אז אפשר לפרוץ גם למחשב שלך (סוס טרויאני). אין גבול לפרנויה. אני מאמינה שכל עוד אני לא מוכרת ולא מתעניינים בי יותר מדי הסיכוי שיפרצו לי למחשב זעום לגנוב לי עבודות זעום

והנה לפחות יתרון אחד למחקרים בתחומים הפחות

נחשקים. קשה לי לתאר לעצמי מישהו שיתעניין בתחום-המשנה ובזוית המסויימת מתוכו שאני חוקרת. בטח לא עד כדי גניבת הדיסרטציה דרך המייל. hoping, גם אני מגבה דרך הג'ימייל. לא נראה לי שיש ממה לחשוש.

הMפצח

New member
אז מה באמת אפשר לעשות שהמערכת לא עולה

קרא לי לפני כמה ימים בגלל סיבות אחרות (אני עם XP) לקחתי מערכת הפעלה XP מסוג אחר (באנגלית) והתקנתי אותה על מחיצה D (בברירת מחדל זאת הפעולה שמתבצעת כאשר יש כבר מערכת הפעלה קיימת על מחיצה C ) נכנסתי דרך המערכת החדשה לשולחן העבודה (במחיצה C) של המערכת שסרבה להעלות וגררתי את הקבצים החשובים שלי מישם למחיצה D. הפעלתי את המחשב מחדש, פירמטתי והתקנתי את מערכת ההפעלה הרגילה שלי (בעברית) על מחיצה C וזה סוף הסיפור. 0 איבוד מידע והכול פועל כמו חדש.

למעלה