איפה השרשור של יום רביעי
צהרים טובים

איפה השרשור של יום רביעי../images/Emo35.gifצהרים טובים../images/Emo70.gif

מה עשיתם/תעשו היום
ולשאלת היום:מה אתם הכי אוהבים בחורף

maiky17

New member
../images/Emo182.gifר-א-ש-ו-נ-ה!!

היום אני מאוד מקווה שיהיה לי אימון (שזה אומר, בתנאי שלא יירד גשם), ואם לא, אז אני סתם אשאר בבית מתחת לפוך עם שוקו חם
מה אני הכי אוהבת בחורף? להתכרבל בבית מתחת לפוך עם שוקו חם מול הVOD, כשבחוץ יורד גשם חזק. נכון שזה ממש כיף להירדם כשבחוץ יורד גשם?

טל קארי

New member
איזה אושרררר! ../images/Emo6.gif

הרגע חזרתי מירושלים מקול ישראל הייתה לי תכנית אחת הטובות!

lidor203

New member
אוו וואה איזה גשם!

היום היה אימון ראשון בגשם...והיה קררררררררררר והדבר שאני הכי אוהב בחורף זה המקלחות חינם כמובן..

איזה יום עמוס..

בבוקר קמתי נסעתי לתחנה המרכזית שלנו (של ראשון), משם נסעתי לתחנה מרכזית של ב"ש, משם לחר"פ (שזה כל מיני מרפאות..) קיבלתי אישור לעשות מדרסים, כי מסתבר שיש לי איזה משהו ברגל.. אחר כך חזרתי את כל הדרך לתחנה המרכזית בראשון.. משם נסעתי לבסיס שלי בצריפין.. לקחתי את הנעליים שלי ונסעתי חזרה הביתה לראשון.. בקושי אכלתי והלכתי להרצליה לעשות את המדרסים.. והגעתי הביתה רק ב-8 בערב.. יום קשה.. =\ העיקר הולכים עכשיו לישון.. =]

נסעתי ב-10 אוטובוסים..

הייתי אמורה לנסוע ב-16 אבל אמא לקחה אותי להרצליה הלוך חזור... למזלי.. =]

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifלילה טוב :)

חזרתי מ"רק בישראל". היה אדיר! מייקל לואיס נגע בי, שיואו, ההתרגשות אוחזת בי. :| ומה אני הכי אוהב בחורף? את הגשם!

Retama

New member
אהממ

מה עשיתם/תעשו היום? בבי"ס היה נורא. פרלמנט מייאש ואחריו 3 שעות מתמטיקה... אני ממש לא מבינה את החומר, אז רוב השיעורים הייתי בחוץ עם ידיד, מה שהיה דווקא כיף :] בצהריים ישבתי על השיעורים בהיסטוריה, ובערב הייתי עם חברה בבית קפה, ובדרך הבייתה התחיל פתאום לרדת מבול, אז ברחנו לבית של ידיד, ואחרי חצי שעה הלכנו הבייתה, וזהו. ולשאלת היום:מה אתם הכי אוהבים בחורף? שאחריו בא הקייייייייייייייייייץ

למעלה