איפה התור לחוקנים?

איפה התור לחוקנים?

ולמה האחות נחמה לא בסביבה? מישהו יכול לענות לי. ולמה משחקים כאן.. (קפתותה. שתי נקודות.. כדי לעצבנתך.) שאלה אחרונה להיום. תזבירו לי בבקשה מזה יוניק. מאז ששמעתי את המילה הזו אני אומרת אותה כמו תוכי, אולי אני בשלה כבר להבין משמעות. ותודה. אין כמוכם מגלומנייקים.

קפת

New member
גם אני רק לשאלה

זה נוח ככה, להביט מהצד? לא נתפס מזה הצוואר? ועוד שאלה, קצת חצופה, יש להודות (לריסה, תעצמי אוזניים): אם מביטים ככה מהצד מוכרחים גם לזיין מהצד? כי חברה שלי ניסתה פעם, ונתפס לה. הצד. גם הבעל. הלו מותק. רצית לעצבן אותי? קבלי שווה ערך :)

מותקפקפתמותק

שאלת שאלה טובה. ואם חשבת שתקבלי תשובה טובה אז טעית! פה זה לא המקום לשאלות לא כל שכן לקבלת תשובות. במידה ותהיינה לך שאלות נוספות אשמח שלא לספק לך את התובות עבורן. כי כזו אני. עד שאני לא מקבלת חוקן אני מסרבת.

יוניק

בעברית אני לא מכיר מלה כזו (שזו הגרסא הכמעט צנועה לומר שאין מלה כזו) גם לא בשפות סלביות אחרות. באנגלית זה יכול להיות "מיוחד", בתנאי שמבטאים את זה במלרע, או "סריס", אם מבטאים את זה במלעיל. בטח יש גם הבדל באיות, אבל אין לי מושג מהו.

קפת

New member
חמור קופץ בראש

מכיון שאתה מגלומן מתחיל, וקורומפפתיסט בהתהוות, ננסה להזביר גם לך וגם לההיא: יוניק, בשפת הקפת, זו מציצה* יחודית ששמורה למקורבים ולראויים. *מטאפורית, סאמק.

מצריד

New member
פטר הוא החתיך הרומני

יש לו שיער פשתן, עיניים ירוקות, זין אדום וגדול, כמו של חמור.

תודה חמור קטן

על שאתה מתייחס להודעה שלי בכזאת רצינות ועמקות. על זה בטוח שמגיע לך יוניק, ועל כן החלטתי לממן עבורך כרטיס כניסה ללונפארק. שמעתי שהמכפה (ההיא שבמשך שנים פותחת סוגרת פותחת סוגרת, את החלון) עכשיו מתמחה בהענקת מציצות לחמורים. יש סיכוי יותר מסביר שתתמכר. ראה הוזהרת.

היי, מזפה? גם אני חמור. הצהרתי כבר

ובכן פטרוס מורי וחמורי הדגול, לאחר שביטלת את כל מצוות היהדות מתוך הנצרות, קיבלת את מפתח הכנסייה (בתמונות נוצריות תמיד מופיע פטרוס עם אייקון של מפתח - יענו אבי הכנסיה. ואל נשכח את הוותיקן ע"ש פטרוס קשישא. ובכן מורי ורבי חמור דגול ששרד כבר איזה אלפיים שנים, למד נא את עבדך הצנוע חמור מתחיל שכמוני, אמנם כבר לא עייר אבל עם קילומטראז' נמוך בכל הנוגע להשפרצות, יד ראשונה מרופא שהתייאש ממצבי, האם ההודעה החשובה של מר באה רק כדי להודיע לעם ישראל שאינך יודע את התשובה? ומה רבותא בכך? יש מעשה על אחד מגדולי ישראל (חזלזל וחבל) נדמה לי הרמב"ן שנהג לנהל ויכוחים תיאולוגים עם נוצרים על מי צודק וכאלה (אז עוד לא הבינו שהמפלגה קובעת - ולא הטיעון) הייתה במה יפה והיו שאלות ותשובות ואמונה תמימה ומטופשת ששכנוע רציונלי יגרום מייד להמרת הדת של היריב המופסד. הייתי פעם יו"ר ועד עובדים ושם איבדתי את בתולי הפוליטיים ואת האמונה המוזרה במיכאניזם ההזוי הזה. יש במקרא מקום בו כותב רש"י "ואיני יודע" לגבי הפירוש (בחור הגון מוורמייזא מה יש לומר). הרמב"ן התכמן שאל את התיאולוג דוקטור פרופסור השד יודע מי: "מה כותב רש"י במקום זה וזה?" (כלומר ראה פסקה לעיל) ענה הנוצרי בידענות: "איני יודע" תיכף פרצו תשואות מהיציע של מכבי/בית"ר ירושלים הפכו את הבמה ביחד עם הגוי וצעקו "יש אלוהים", מוות לערבים" והמחצצר הקבוע של ביתר תקע תקיעה גדולה בחצוצרה ומי יודע עוד היכן? או שמא היה זה שופר? בכל אופן בוא נגיד : הכניס לו את האלמנט באורח לא אלמנטרי. ובכן, חמור חכם, קבל זאת כהלצה גרידא. עכשיו יש לי כמה שאלות הלכתיות בדיני אישות של חמורים ושאר בהמות. 1. נניח שאני משחיל את האתון שלי מאחור "כדרך הטבע" מבעד לכוס הוואגינאלי שלה - טוב אין לי עדיין אתון, אולי תמליץ לי על מישהי? השאלה: האם אני הטרוסקסואל או לא? אגב, אני לא בטוח שזה בכלל ידגדג לה, ובמקום אורגזמה היא תעשה אפפפפצ'י עם שיניים צהובות וחיוך מבריח תיירים. השאלה קצת מוזרה, אכן. אבל בינינו: מה, חמורים הם לא בני אדם כמונו? לא מגיע להם קצת מגע אנושי חם? 2. נשבע לך בשם אתונו של בלעם. לפני כמה שנים הופיעה כתבה (דומני בידיעות או "חדשות"זצל ולא חבל) וכותרת הצהובון הזה מודיעה במופע ראווה נדיר של ניאו-ז'ורנאליזם : "אונס של חמור במקום ציבורי" (חבל שלא צילמתי את זה אז). ואז סיפור מייגע על משיגינער אחד באיזו עיר כמו לוד (שהיום אין שם מיים, והם בטח מחרבנים במכנסיים) שהיה מזה חרמן וניסה לקבל קצת רוך חמורי שעיר בדרך של תינוי אהבים. עכשיו, תגיד: קוריוז? לא הייתה התייחסות? - חי נפשי, בהמשך הדיווח מסופר על שתי ניידות שהגיעו במהירות הבזק להציל את קרבן האונס (ובכלל מניין שהיה זה אונס? שמא הייתה כאן הסכמה הדדית? - אבל שנינו יודעים שלשוטרים יש שפה משותפת טובה יותר עם חמורים מאשר עם צאצאי ההומו ספאיאנס. חמור מבין חמור, וחמור מביא חמור. זו המשטרה.) אבל נסה נא ידידי פטרוס להזמין משטרה כשפרצו לך הבייתה או החטיפו לך פליק ממכונית שלא נתת לה לעקוף וכיו"ב. אז תשב ותחכה עד שהם יגמרו לחקור את החמור ההוא - קרבן האונס המסכן, ועדים, והכל בחומרה וחמוריות. אתה שב חכה למשיח, הרכוש שלך, כולל כאפות שחטפת מערסים לא מעניינות אף שוטר, רק אל תתעקש לקבל טיפול משוטר, כי טיפול כזה ישאיר אותך גם בלי ביצים, ואנא אנו באים? ועל זה אמר הכתוב:"הלא בשר חמורים בשרם, וזרמת סוסים זרמתם" (בעצם מאיפה הוא מבין כל כך גדול בזה האלוהים שלנו? נסיון אמפירי?) טוב, עם סוס מתעקשות האגדות לספר שקטרינה הצארינה הגדולה אהבה מאוד להזדרגג, היא הייתה נסיכה גרמניה שנישאה לצאר ואהבה גברים, מה יש? אז בא לה פעם על סוס, מה יש? אבל איך הסוס מגיע לכוס? אללה יודע, מה אני, אקרובט? לא מזמן קראתי מאמר בעתון של איזו ידוענית חמודה שטוענת כי מציצה/ידירה/מין אוראלי זו הנתינה הנתינה הטהורה ביותר שאשה יכולה להעניק לגבר שלה. נתינה שהיא כולה מתוך אהבה ורצון לענג את הגבר בלבד. נשמע ראציונאלי, אבל אני הייתי מפחד להפקיד את האינסטלאציה שלי בפה של מג'נונית עם שיניים חדות, שמי יודע? אולי כבר שבוע היא בדיאטת חסה? ועל זה אמרו רבותינו: חמודה שלי, אם לא תרדי (לי כמובן) במדרגות - סופך שתיתקעי במעלית. די, לא אכתוב כאן יותר על זיונים, אני פוחד שהנוער הפוחז שבכאן עוד ישחית את המוסריות המינית שלי. יש לי עוד ארבע זוגות שדיים ללטף וצריך להיזהר לא לחטוף שפריץ של סיליקון בפרצוף. שלכם באהבה חמורית עם גיור לחומרא פארמאנידס

Ricca

New member
קפפפפפפת...

היא רוצה שאני אצא בחוץ! אחרי שנלחמתי כל כך להיכנס..(לצאת, להיכנס, לצאת.. ) ונחמה לא כאן כי היא פה אצלי- אנחנו מכינות ביחד עוגיות עבדי.

קפת

New member
וואי, נינטוש כפרות, עיניים

בדיוק חשבתי עליך, נשבעת לך. הירהרתי בתוגה כמה את חסרה לי, ושקלתי להתקשר אליך, ולנתק, רק כדי לשמוע אותך גועה בעצבים "מי זה? מי זה? סאמק ערס", במבטא מרוקאי ובדיאלקט ירושלמי. לא, היא לא. הציפור הלילית הגאה עסוקה בעינינים בספירות אחרות לגמרי. הזונה ההיא (מה לעשות, צריך לומר את כל האמת) נטשה את עולם הוירטואליה בגלל דבר כזה שנקרא חיים. לכי תביני.

קפת

New member
מי שצריך לדעת - יודע

מי הזונה ההיא. את? זונה? קודם תוכיחי מסוגלות לזנות, ואז אשקול אם לקרוא לך. מתחושבת, כל אחת יכולה? זובי.

נינטייב

New member
אבל המביטה עושה ניחוחות של זנות

כאילו היא מכירה את האות ה-21 באלף-בית.

בוודאי שאני מכירה.

או יותר נכון הכרתי. זה היה לפני שחלה ריגרסיה במצבי, עכשיו רק מגלומניה יכולה לתת לי את הסיוע הנפשי שאני כה זקוקה לו. מה גם שאת נחמה אפשר למצוא כאן מדי פעם בין החוסים. ושם, שם אין כלום. (ש)ממה ו(ש)יממון. ומי שיש לו בעיה שיקום. וישב.

קפתותה. עכשיו הוכחתי

מסוגלות לזנות, או שיש עוד משהו שאני צריכה לעשות? הכל הכל אני מוכנה. העיקר שהקפת תיקרא לי זונה. היא תהפוך אותי לגאה ומאושרת.

למעלה