איפה התקציר היומי
G geostant New member 6/4/02 #1 איפה התקציר היומי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo2.gif
איפה התקציר היומי ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo2.gif
G geostant New member 6/4/02 #3 מה מי החליט דבר דפוק זה ??? עד שיעבור שבוע כבר הכל ישכח... או ריבים שנשכחו יעלו לכותרות... אני מוחה עדכון יומי עכשיו ומייד יאללה ערן תכין משהו, בחיית-רבאק...
מה מי החליט דבר דפוק זה ??? עד שיעבור שבוע כבר הכל ישכח... או ריבים שנשכחו יעלו לכותרות... אני מוחה עדכון יומי עכשיו ומייד יאללה ערן תכין משהו, בחיית-רבאק...
G geostant New member 6/4/02 #5 הוא הלך לישון ../images/Emo46.gif יאללה בחיית-רבאק... תנסה להכיו משהו ברמה של ירון... נראה מה יצא לך ותבוא לצ´ט באותה הזדמנות
הוא הלך לישון ../images/Emo46.gif יאללה בחיית-רבאק... תנסה להכיו משהו ברמה של ירון... נראה מה יצא לך ותבוא לצ´ט באותה הזדמנות
D d@r121 New member 6/4/02 #12 ערן הבעיה שלך מוכרת לי... פשוט מאוד יש לך בעיה עם הSCRIPT בדפדפן כל מה שאתה צריך לעשות (מה שאני תמיד עושה כשזה קורה) מוריד מחדש את הדפדפן תאמין לי יעבוד לך כמו חדש תאמין לי לא נדפק לך כלום ד ר
ערן הבעיה שלך מוכרת לי... פשוט מאוד יש לך בעיה עם הSCRIPT בדפדפן כל מה שאתה צריך לעשות (מה שאני תמיד עושה כשזה קורה) מוריד מחדש את הדפדפן תאמין לי יעבוד לך כמו חדש תאמין לי לא נדפק לך כלום ד ר
E eranavni New member 6/4/02 #13 תודה זה מה שעשיתי וזה עבד מחקתי את אקספלורר והתקנתי אותו מחדש תןדה על העצה