איפה ואיך מוצאים אח/ות פרטי/ת?

azaria

New member
איפה ואיך מוצאים אח/ות פרטי/ת?

למישהו במשפחה שלי נולדו תאומות פגות ולאם יש סיבוכים משלה. האב מתרוצץ יום ולילה בין שלושת הנשים היקרות לו וכבר לא יכול יותר. הפגות כבר בבית והן בנות כחודש. צריכות האכלות כל שלוש שעות. האם בבי"ח כרגע וגם כשתחזור הביתה (בקרוב אני מקווה) לא תוכל להתמודד בעצמה. ההורים מכל הכיוונים עוזרים אבל זה לא זה. ניסיתי לחפש אחות פרטית (הכוונה גם לאחים זכרים, בואו נניח כך מכאן ועד הסוף) אבל מצאתי רק מטפלות לזקנים גריאטריים. האם יש אירגון או מקום שכדאי לי לפנות אליו כדי למצוא אחות מוסמכת עם ידע ונסיון בטיפול בפגים או ילודים? מדובר על עבודה יום יום למשך תקופת מה.

../images/Emo101.gif קודם כל ../images/Emo49.gif כפול שתיים

כן, צריך הרבה כוח וסבלנות עם תאומות פגיות. יש כמה אפשרויות:
בכל משרד אחות ראשית (מנהלת שירותי סיעוד) בבי"ח ישנה רשימה של אחיות מוסמכות המוכנות לעשות שמירות פרטיות, אולי אפשר להסתייע דרכן.
אחות אחראית במחלקת ילודים ופגים הוא מקור מצויין לאחיות הזקוקות להכנסה נוספת, עובדות בחלקיות משרה ומוכנות לעבוד פרטי.
ניסיתם "דפי זהב" תחת הכותרת "אחיות" ? אולם כאן תבקש המלצות עם שמות טלפונים וכדומה.
מקור נוסף מצויין - אחיות מוסמכות בתחנות לבריאות המשפחה - אין כמותן גם בידע, ביכולות במיומנות - גם לאם וגם לתינוקות. נסו בקרובה לאיזור מגוריכם. יש לנו כאן את CONNI המבורכת - שהיא אחות טיפת חלב בזכות עצמה - מקווה שהיא תוכל להוסיף. לא הייתי סומכת על "ארגון" או חברת כוח אדם כשמדובר בשתי פגיות ... אולי אני טועה (כן, זה קורה לי לפעמים...
) אבל זו דעתי. לדעתי, לא תהיה לך בעייה - אולם אני מציינת שוב: דירשו המלצות, תעודות וכדומה. אם ההמלצה באה ממשרדי בתי חולים או תחנות "טיפת חלב" ניתן לסמוך עליהם.
ושוב: מזל טוב לכולכם

night mistress

New member
מתנדבת../images/Emo13.gif

אבל אני בטח לא באותו איזור חיוג.. הכי קל זה להתקשר למחלקת פגים או ילודים ולשאול אם יש מישהי שמעוניינת בשמירה פרטית לאורך זמן.. אני מכירה מלא שהיו מסכימות..

למעלה