איפה זה חדר מתרגלים 100 ומשהו? וגם שאלה. "גם"

miziel

New member
איפה זה חדר מתרגלים 100 ומשהו? וגם שאלה. "גם"

ובאותו עניין- מישהו מכם פעם ניצל שעות קבלה של מתרגל או מרצה, אם כן לאיזה צורך, מה הרושם.?

איזה חוג?

לא ניצלתי שעות קבלה פרט להתייעצות בנוגע לעבודה שהייתי צריכה להגיש. מה משמעות השאלה "מה הרושם"?

amitk80

New member
חדר מתרגלים 100?

איפה זה בכלל? אני לא שמעתי על חדר כזה. אני ניצלתי שעות קבלה של מרצה ומתרגל. ניצלתי שעות קבלה של מתרגל בעיקר בקורס תכנון ותכנות תוכנה במערכות מידע (זה קורס JAVA כי היה לי אחלה של מתרגל), השנה ניצלתי כבר בתורת ההתפלגויות בסטטיסטיקה ובמודלים סטטיסטים א' בסטטיסטיקה. ניצלתי שעת קבלה של מרצה בשפת תכנות C וב JAVA (בעיקר בשביל עבודה גדולה). למה הכוונה מה הרושם? בגדול אני אגיד לכם שכדאי מאד לנצל שעות קבלה ולהתמיד ולהגיע לכמה שיותר שעות קבלה. זה מה שגרם לי לציון גבוה בתכנון ותכנות תוכנה (שהוא קורס לא קל בשנה א' במערכות מידע). הכי טוב לשמוע גם שאלות של אחרים כדי ללמוד מהטעויות שלהם... לילה טוב, עמית

miziel

New member
הכוונה -מה עשיתם אצלם? שאלות על ש.ב.? שאלות

תאוריה? מה היה תוכן המפגש.... בכל מקרה חדר מתרגילם הזה אמור להיות קיים, של מתרגלת מתמטיקה כלשהיא....אוף.

nizzan

New member
אם אתה לומד מדעי המחשב

אז זה בבניין ג'ייקובס בקומה אחת, אפשר להגיע אליה רק עם המעלית.

100 ומשהו???

אממ כנראה בג'ייקובס, כי זה בוודאות לא בראשי / רבין / מדרגה... ושוב, כמו שאמרתי, חושבים יותר מדי על כל פעולה...רררר שעת קבלה קיימת כדי שמהתרגל / מרצה יקבל אותך. תעשי איתו מה שאת רוצה, תביאי קפה ותגידי שבא לך לשתות שם... מה הרושם? הרושם שאת בחורה שיש לה שאלה ובאה כדי שיסבירו לה... אנשים, תפסיקו להיות כאלה לחוצים

למעלה