איפה זה צולם??
שיח סלימאן Well-known member מנהל 16/1/12 #14 לא שאלתי איפה, רואים איפה זה צולם שאלתי על טכניקת התמונה שכן מחקת את הEXIF.
ג גוגל7 New member 16/1/12 #19 סתם צחקתי לגבי השאלה. אבל לא תאמין . צולם במצלמה רגילה לחלוטין בלי שום חוכמות כיוונים פשוט מאד
שיח סלימאן Well-known member מנהל 16/1/12 #26 אני אכן לא מאמין אני לא מאמין שזה צולם בשבוע שעבר ואני גם לא מאמין שזה צולם במצלמה פשוטה. להמשיך ?
ג גוגל7 New member 16/1/12 #27 תאמין תאמין. צולם במצלמת סוני סטילס די רגילה. ביום חמישי שעבר זה צולם . אני לא מבקש תשלום כלשהוא אז אתה להאמין שאין לי אינטרס ותמשיך מה שרצית
תאמין תאמין. צולם במצלמת סוני סטילס די רגילה. ביום חמישי שעבר זה צולם . אני לא מבקש תשלום כלשהוא אז אתה להאמין שאין לי אינטרס ותמשיך מה שרצית
שיח סלימאן Well-known member מנהל 17/1/12 #28 בוא נעשה דיל אתה מצרף את קובץ התמונה המקורי כפי שיצא מהסוני ומקבל ממני סופ"ש אמיתי במלון באילת. הולך ?
בוא נעשה דיל אתה מצרף את קובץ התמונה המקורי כפי שיצא מהסוני ומקבל ממני סופ"ש אמיתי במלון באילת. הולך ?
ג גוגל7 New member 17/1/12 #35 מה יש בזה להאמין או לא? מה אני מרויח אם אני אומר סתם? תאמין אין לי עניין לעשות רושם כלשהוא ןאני לא צלם מקצועי. ואין לי מצלמה מקצועית.ולא עושה פרסום לעצמי.
מה יש בזה להאמין או לא? מה אני מרויח אם אני אומר סתם? תאמין אין לי עניין לעשות רושם כלשהוא ןאני לא צלם מקצועי. ואין לי מצלמה מקצועית.ולא עושה פרסום לעצמי.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 17/1/12 #36 כתבתי בדיוק מה אתה מרויח, סופ"ש באילת אגב מה אני מרויח אם אני מוכיח שהתמונה לא צולמה לפני שבוע ולא צולמה בסוני פושטית ? יאללה, הרמתי לך להנחתה, הרם את הכפפה, צרף את הקובץ.
כתבתי בדיוק מה אתה מרויח, סופ"ש באילת אגב מה אני מרויח אם אני מוכיח שהתמונה לא צולמה לפני שבוע ולא צולמה בסוני פושטית ? יאללה, הרמתי לך להנחתה, הרם את הכפפה, צרף את הקובץ.
שיח סלימאן Well-known member מנהל 17/1/12 #37 נ.ב. התמונה של האופנועים במעלה לבונה צולמה גם עם הסוני ?
ג גוגל7 New member 17/1/12 #40 התמונה במעלה צולמה עי אחד מחברי אני נמצא בשיירה עצמה. לא יודע איזו מצלמה יש לו. אבל אני יכול להבטיח לך שגם הוא לא צלם מקצועי. ואין לו מצלמה מקצועית
התמונה במעלה צולמה עי אחד מחברי אני נמצא בשיירה עצמה. לא יודע איזו מצלמה יש לו. אבל אני יכול להבטיח לך שגם הוא לא צלם מקצועי. ואין לו מצלמה מקצועית
ג גוגל7 New member 17/1/12 #38 אגב זו התמונה שירדה מהמצלמה אין לי משהוא אחר. ירדה למחשב הכנסתי לתיקיה וזהו. אין לי עוד כלום עם זה
T TJ New member 17/1/12 #32 גם אני חושב שזה לא צולם בשבוע שעבר אלא בזמן שמוחמד על לשמים ו-זה"מ. אשר לשופ"ש - אל תתפתה. סלימאן ישכן אותך במעון של סודנים שהסתתנו מסיני.
גם אני חושב שזה לא צולם בשבוע שעבר אלא בזמן שמוחמד על לשמים ו-זה"מ. אשר לשופ"ש - אל תתפתה. סלימאן ישכן אותך במעון של סודנים שהסתתנו מסיני.