איפה טיילתי? מי שמכיר, יזהה מיד....
מ משה רון New member 24/2/13 #31 זה המיוחד בספסל ולכן צילמתי ניצלו תנאי שטח,במקרה זה את הסלע,כדי להתקין ספסל.
פ פריאל12 New member 24/2/13 #29 צבעים יפים ותמונה חדה זו תמונה שצולמה ממצלמה מקצועית (בסגנון 'ניקון')?
פ פריאל12 New member 24/2/13 #32 פששש זה נכון (למרות שניכרות נטיות נרקיסיסטיות ) כבר ראיתי תמונות ממש טובות שמקורן במצלמות הכי פושטיות אולי תעלה תמונות נוספות? אני פריקית של תמונות, בעיקר תמונות נוף.
פששש זה נכון (למרות שניכרות נטיות נרקיסיסטיות ) כבר ראיתי תמונות ממש טובות שמקורן במצלמות הכי פושטיות אולי תעלה תמונות נוספות? אני פריקית של תמונות, בעיקר תמונות נוף.
מ משה רון New member 24/2/13 #33 זוכרים את "עמוד ענן" התמונה צולמה באותו יער לא רחוק מהספסל קראתי לה "עמוד ענן".
מ משה רון New member 24/2/13 #37 אוטוטו חוזרים לארץ רק שבועז יסיים תיכון ואנחנו חוזרים (גששינו החיוורים) תעלי תמונות מהטיול השנתי הקודם
אוטוטו חוזרים לארץ רק שבועז יסיים תיכון ואנחנו חוזרים (גששינו החיוורים) תעלי תמונות מהטיול השנתי הקודם
פ פריאל12 New member 24/2/13 #42 אי שם בדרום..... נחל נימרה, למרות שכל קשר בין זה לבין נחל מקרי בהחלט (מקסימום נחל אכזב)
ח חידUש New member 24/2/13 #36 למי התכוונת? לאיזה צילומים- שלי? אני מצלמת עם מצלמת קנון טובה, לא מקצועית, ולא נוגעת / משנה / מייפה, אני מעלה תמונות בדיוק כפי שקלטתי במצלמתי.
למי התכוונת? לאיזה צילומים- שלי? אני מצלמת עם מצלמת קנון טובה, לא מקצועית, ולא נוגעת / משנה / מייפה, אני מעלה תמונות בדיוק כפי שקלטתי במצלמתי.