איפה טל של שחר???

shoshi1

New member
טל אצל ההורים ../images/Emo88.gif

הם עושים שיפוצים והיא עברה זמנית להורים שלה. לא יודעת אם יש שם מחשב. זה כנראה יהיה לזמן קצר.

אני רואה ששושי שוב מגדילה ראש

ושאשליה שוב ערנית ורואה שנעלמתי. אז עדכון קצר: אנחנו בשיפוצים שהסתבכו מאד , כנראה שביום שני זה יגמר. חוץ מזה אני שוב חולה והפעם בגדול ! אני בקושי יכולה לזוז. יש אצל ההורים שלי מחשב אבל אין לי כוח לזוז. אז רק קפצתי לראות מה קורה בפורום ושאין הודעות פרסומיות וכו´ ואני כבר רצה למיטה בחזרה. ראיתי שאתן מארגנות מפגש! שבת שלום טל

ashlaya

New member
טל../images/Emo24.gif

מקווה שמטפלים בך יפה - אולי זה היתרון להיות אצל ההורים עכשיו
אכן שושי היחידה שתמיד מעודכנת מה איתך - ואגב לא הבנתי אם עברתם דירה??? החלמה מהירה - תתאוששי מהר החורף רק התחיל.....

ואת תמיד הראשונה ששמה לב

שאני נעלמת! לא עברנו דירה עדיין. ירדנו לגמרי מהמעבר לצפון הארץ אבל אנחנו מחפשים בית אחר באילת. בנתיים מצאנו וילה מקסימה עם חצר ענקית וסלון כמו מגרש כדורגל ב - 650$. אם בעלת הבית תסכים לשלם עבור תריסים (7000 ש"ח) אנחנו לוקחים אותה! אני מחכה בקוצר רוח למעבר לבית קרקע, אנחנו גרים בקומה שלישית בלי מעלית כרגע! מטפלים בי יפה למרות שבעלי כל הזמן רב עם אבא שלי. מקווה מחר או לכל היותר מחרתיים כבר לחזור הביתה למען הסדר הטוב ועל מנת למנוע מריבות מיותרות. אני עדיין חולה (מאוד) ומנסה לנוח כמה שיותר. מתעוררת באמצע הלילה עם גרון נפוח וכואב, משתעלת כל הזמן ומעירה את בעלי ואת שחר הקטן. זהו זה עד כאן. ביי טל

למעלה